Ten Uyumu??

Iyi bari bi zarfın içinde para koyup çantana sıkıştırmamş. Taksi parası ödemek ne demek..

Adamdan kalitesizlik akıyor bildiğin. Siz de kendinizi iyice "denenip memnun kalınmayıp iade edilen ürün" konumuna sokmuşsunuz. Yazık kendinizi düşürdüğünüz şu duruma. Kendinizin cok değerli olduğunuzu farkedin lütfen, size deger verecek adamlarla yaşayın cinselliğinizi bence.

Erkek adam sevdiğini kendi bırakır başka türlü içi rahat etmez.
İyi de sorun şu ki adam zaten bu hanım kızımızı sevmiyor. Kullandırma dememek gerek sonuçta hanım kızımız memnun ayrılmış devamı gelir mi diye iple çekmiş. Bence hanım kızımız da adamın parasını yemek istiyordu nasip olmadı. Bu numara da sökmedi işte fakirsen yüz vermezsen uğraşmazlar yüz verince tek gecelikte kalırsın zenginsen senin şansın yükselir bunu sakın unutma emi konu sahibesi! Hadi bakalım sırada diğer zengin torunlar var seç birini! :)

Seninle olmasi mucize vs degil ki. Isyerinde bi arkadasim var. Bugune kadar birlikte oldugu adamlarin hepsi dedigin gibi tipler. Tek gecelik maksimum bir hafta. Kiz da ortalama biri gayet. Bunda bu kadar sevinilecek ne var anlamadım :/

başka birini bulmuştur. sırada ki adaylara geç.
bir diger düşndüklerim de : 1-seni sevse gercekren seninle ilgilense eve kendi bırakırdı.
2- senin ona bulundugun pozisyon olarak denk olmadıgını düşünüp 2-3 gun keyifli vakit gecirip seni bırakmış.
3- para parayı çeker.
4-ender ama görülür : parasız paralıyı ceker. bu da gercekten herşeyin mukemmel olmasından kaynaklanır. ter ıuyumu, fikir, kalpler, güzellik, hayata insana bakış... vs.sv.vs.s.s.vs.v.s.s.s herşeyin uyumlu olması gerekiyor.

Birlikte olduktan sonra uyum olmadığını anlamış olması normal. Zaten o esnada anlaşılan bir şey bu, siz daha önceden birbirinizi görmüş olmadığınız için.
Ancak gerek adamı sizden çok yüksek konumlandırmanız ve kendinizi bu kadar aşağı görmeniz, gerek adamın önce buluşalım demesi sonra vazgeçmesi güzel şeyler değil. Adam muhtemelen öyle takılıp yoluna bakmak istiyor.

Yaşadığınızı keyifli bir gece olarak düşünün ve yolunuza devam edin. Ama tanışır tanışmaz gidip birlikte olmanızı güvenlik anlamında önermem, ciddi sıkıntılar olabilirdi.

Konuyu anlamayan tek ben miyim?
Sevişmişsiniz.
Adam ten uyumu yakalayamamış,bunu da açıkça söylemiş.
Ayrılmışsınız.
Sonuç?
Yani ne olması gerekiyordu zaten?

Kilit kelime "sevdiğini" zaten zengin fakir farketmez bi kadın ilk günden böyle şeylere fırsat vermemeli tanımadığın biri sonuçta yaa içinde bulunduğumuz toplum kadını her zaman tetikte her zaman sorgulayıcı olmaya itiyor... Adam zengin olunca kaçırmamak için her istediğini yapmış hayallere kapılmış yazık etmiş kendine üzülüyorum böyle kadınlara...

Yazdıklarına bakılırsa adamı yücelte yücelte göklere çıkarmışsın bu arada kendini dibe sokmuşsun. Siz bu durumdan memnunsanız bize laf düşmez.

Çok kompleksli duruyorsunuz burdan.

Adamın önce tekrar görüşme ayarlamasına, sonra "ten uyumu yoktu" demesine şaşırmış konu sahibi.
Bazen diyorum ki şükür direkten dönmüşüz.
Biz sever,sevilir,sevişirdik,olay biterdi.
Şu yeni gelen nesil cidden çok şanssız.
Taksi parası ödenmesine kızacağı yerde teninin uyumuna takılmış kendisi?

Siz bir kadınsınız ya lütfen kendinizi o kadar asagilamayin zengin holding torunu benim gibi fakir kıza baktı mesaj attı sözleştik sonrada uyumu yakalayamadı diyorsunuz muhtemelen aynı gece başka biriyle birlikte oldu ve ondan hoşlandı o yüzden sende ayağına dolanma diye senle bağı kopardı bu erkekleri çok matah biseymis gibi göstermeyin kendiniz sonunun olmayacağını bile bile karşılık beklemeden yaşamışsınız ve bitmiş taksi konusunu yanlış anlamissiniz bana yapılsa bu hakaret sayarım bindiğin taksinin parasını ödemek ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…