Ten Uyumu??

Taksi parasını kesenin ağzını benim için açtı açacak diye düşündü. Aslında şanssız değil yeni nesil kadınlar bilinçlense de hala aynı şeyi düşünüyorlar: Bugün bununla yattım yarın doğru nikah masasına... Bir de zenginse zaten ertesi gün geliklik bile seçilmiştir. Şanslı olanlar evliliği hemen düşünmeyip takılmayı daha çok isteyenlerdir...

+1

Birde çocuk yaparsam nafakası ile geçinirim, örnek Şeyma subaşı

İlişkinin şu ayında şu yılında sevişilir yada evlilik olmadan cinsellik olmaz vs diye bakmıyorum ben herkes istediğini yapar yargılamam içimden dahi ama şu anlattığınız durum farklı bir durum. Sevinilecek biyanını göremıyorum. Sırf zengin diye girdiğiniz hallere bir bakın.

ya böyle holding sahibinin torunu olunca, böyle zengin bebesi olunca ne oluyor anlamadım neden bu kadar göklere çıkardın? valla benim etrafımda tanıdığım bi kaç erkek var, gayet sıradan maaşları, gayet sıradan giyimleri var, zengin adamların torunları değiller ama şu anlatılan adamdan kat kat daha kaliteliler.

iyi giyiniyordur, arabası güzeldir, saati kalitelidir, vs ama bunlar adamın kaliteli olduğunu göstermezki. adam değil üzerine kıyafet olarak giydiği bez parçaları kalitelidir, taktığı saat kalitelidir, kullandığı parfüm kalitelidir, bak hep üzerindeki eşyaların kalitesinden söz ediyoruz, adamın değil. bunlar kaliteli olunca bunları giyen/takan insanlar da kaliteli olmuş olmuyor.

bir insanın kalitesinden bahsedeceğimiz zaman, parasının miktarını, zenginliğini, kimin torunu olduğunu, nasıl giyindiğini değil de huyunu suyunu, karakterini, davranışını söyleriz.

ben cinsellik yaşanmasına da karşı değilim, ama buna değecek insanla yaşayın, o cinselliği ''sizi kullanmak'' olarak gören zihniyete sahip bi adamla yaşamayın.

Ne olmasini beklerdiiniz ki o dediginiz dizilerde olur ancak
Keske adami çözmüs gibi konuşmasaniz adam bildiğin bayagı birisi
Sizin hayatiniz sizin tercihiniz umarim ani yakalayip mutlu olmussunuzdur.

Acun onu açıkladı geçen hülya avşara şeymaýı bırakmayan onu sevgili olmaya ikna eden bendim diye kadın ayırmamış onlari öyle diyor
Bilmiyorum ki sonuçta iki çocuklu evli bir adamla ilişki yaşadı, her halükarda dışardan iyi görünmüyor, şimdi kızın imajını düzeltmeye çalışıyor olabilir

taksi cagirmak parasini vermek hos degil bence ya.ya bu hos bi sey degil.seni eve gelip alip birakmasi falan olaydi.
neyse ben seni uyarmak istiyorum lutfen kendini boyle tanitan adamlarla birlikte bilmedigin yerlere girip bisiler yasama
dolandirici cikar.goruntunu veker santaj yapar.sen sanarsin ki unlu biri nette adres acar vs vs her seyi yapoyorlar.sakın bir daha yapma lütfen

Konuyu anlamayan tek ben miyim?
Sevişmişsiniz.
Adam ten uyumu yakalayamamış,bunu da açıkça söylemiş.
Ayrılmışsınız.
Sonuç?
Yani ne olması gerekiyordu zaten?

Sosyal medyadan tanışıp ilk buluşmada sevişmişler.
Adam çok kaliteli(?) olduğundan taksi parasını verip eve yollamış.
İkinci buluşmaya da ten uyumu yok diye gelmemiş.
Konu sahibesi zengin adam fakir kız aşkı olmadı diye üzülüyor bu kaliteliyle

vaay beee.
dedirtmek için mi yazdın :))
baya heyecan yapmışssın:))
kalite nerede ama göremedim

He ya kalite fışkırıyor adamdan.
Eve vardın mı sizinkiler birşey dedi mi diyor ama koynuna almaktan geri kalmıyor.
Sende taksi paramı bile ödemiş ne kadar da cooool bir erkek diyorsun.
Birlikte olduğun erkek beş parasız olsa "beni kullandı attı resmeeeen" diye konu açardın ama adam bilmem kimin torunu olunca başını eğip peki demişsin.
Para sen nelere kadirsin.
Allah akıl fikir versin.

Taksi çağırıp ücretini bile ödedi yani vay bee.
Bu zamanda böylesi zor bulunur zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…