çok şıkmış,iyi günlerde kullan,içinde güzel güzel yemekler pişer inşallah opuyorumnanaktan
güle güle kullan güzelmiş takımın
bende hisarın tencere setini aldım. rio tencere takımı. cam kapaklı...
gerçekten çok sevimli, dökme galiba bunlar di mi? ben de hisarın çelik tencere setini aldım ama kapakları cam..
kaydirigubbakcemile2kesinlikle çok güzel....canım bende bunlardan alıcam kısmetse...güllee gülee kullan zemuszemus
ben de bu takıma bayıllıyorum almayı da çok istiyorum ama benim tencerelerim var gözüm kaldı resmen o kadar beğendim ki anlatamam param olsa annemden tırsmasam alcam valla -tatlicadiarzu-
güle güle kullan canım hihoyyyt
çok beğendim bende bu aralar almayı düşünüyorum eternitynin dışı çiçek kaplı modelini kulanan varsa bana memnuniyet yada şikayetlerinizi bildirirseniz çok sevinirim bu arada iyi günlerde kullan zuzucum
yaa bence tencereler daha renkli olmalı cıvıl cıvıl rengi neden siyah en çok zamanımız mutfakta geçiyor bayanlar daha canlı renkler sizi daha çok mutlu eder sadece rengini beğenmedim:) cnm yoksa model süper
kapak kısmı değişikmiş canım güle güle kullan canım
güle güle kullan canım.
ben de bşta metal kapak istiyordum ama istediğim şekilde bulamadım uygun fiyata.
kapaklar teneke gibi oluyor bazılarında bu hisar tab öle bişi yoktur.
ben de tefal aldım cam kapaklı.
senin k de çok güzel
çok beğendim bende bu aralar almayı düşünüyorum eternitynin dışı çiçek kaplı modelini kulanan varsa bana memnuniyet yada şikayetlerinizi bildirirseniz çok sevinirim bu arada iyi günlerde kullan zuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?