Tencere takımım nasıl kızlar

ben de bu takıma bayıllıyorum almayı da çok istiyorum ama benim tencerelerim var gözüm kaldı resmen o kadar beğendim ki anlatamam param olsa annemden tırsmasam alcam valla -tatlicadiarzu-
güle güle kullan canım hihoyyyt

al sende gizli taksitle zaten taksitin bitince sölersin:)

çok beğendim bende bu aralar almayı düşünüyorum eternitynin dışı çiçek kaplı modelini kulanan varsa bana memnuniyet yada şikayetlerinizi bildirirseniz çok sevinirim bu arada iyi günlerde kullan zuzucum

güle güle kullan canım.
ben de bşta metal kapak istiyordum ama istediğim şekilde bulamadım uygun fiyata.
kapaklar teneke gibi oluyor bazılarında bu hisar tab öle bişi yoktur.
ben de tefal aldım cam kapaklı.
senin k de çok güzel

peppty etenity den pek memnun değiler.
çiçekler soluyormuş die duydum saplar falaln kaliteli değilmiş.
çok şikayet okudum sitede o takımla ilgili

yaa bence tencereler daha renkli olmalı cıvıl cıvıl rengi neden siyah en çok zamanımız mutfakta geçiyor bayanlar daha canlı renkler sizi daha çok mutlu eder sadece rengini beğenmedim:) cnm yoksa model süper

çok beğendim bende bu aralar almayı düşünüyorum eternitynin dışı çiçek kaplı modelini kulanan varsa bana memnuniyet yada şikayetlerinizi bildirirseniz çok sevinirim bu arada iyi günlerde kullan zuzucum

canım ben da aldım ve kullanıyorum çok güzel ve kullanışlı

yaa bence tencereler daha renkli olmalı cıvıl cıvıl rengi neden siyah en çok zamanımız mutfakta geçiyor bayanlar daha canlı renkler sizi daha çok mutlu eder sadece rengini beğenmedim:) cnm yoksa model süper

ben evimi siyah beyaz döşeyeceğim için cıyak renkler tercih etmiyorum sadelikten yanayım mutfakta canımmm

saol canım benim darısı senin başına:)

saol şekerim benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…