Tencere takımım nasıl kızlar

benn siyahınıdaa mavisinidee gördümm siyahınaa bayıldımmm
sevmiyorumm çiçeklii tencerelerii benn

güle güle kullan ama ben teflon tencereyi gereksiz buluyorum teflon yerine çelik en iyisi bence teflon sadece tavada gerekli diye düşünüyorum ve ben cam kapaklı tencereleri seviyorum yemek görününce çok hoş oluyor

Hisar kullananlar son derece memnunlar... için rahat olsun bence... gayet şık ve sevimli bir takım....güzel günlerde kullanın inşallah...

kızlar hepinize çok teşekkürler...evet bu tencerenin altın rengide süper harika hatta

cnm bu takımın aynısı bendede var daha kullanmak nasip olmadı ben çelik ,teflon tencerelerimi çay setimi ve çatal bıçak takımlarımın hepsini hisardan aldım herkes memnun olduğunu söylüyor bende hisara güveniyorumm iyi günlerde kullan

a çok güzel. rengi de böyleyse çok hoş tam benlik. ben tek tek aldım teflonları. karışık markalar da. bir kaç tane daha almayı planlıyorum.

canım aynısından bende almıştım cidden çok güzeller ... çok asil duruyor.. çiçeklileri sevimiyorum.. güle güle kullanalım inşallah...

bende çatal bıcak yakımımı cezvemi çay takımımı caydanlığımı hisardan aldımm tecerelerimide 1 pilav tenceresi 1 tavası teflon ve 3 tane celik tenceresi olan modei war ondan aldım

hisarın rio tencere takımından bende almak istiyorum ama kulpları kullanışlımıdır acaba ? metal kulplu tencereler çok ısınıyor kullanan arkadaşlar varmıdır. sizden gelen görüşlere göre kullanışlı değilse plastik kulplulardan alacağım

valla ben daha kullanmadım be canım bişey diyemicem

metal sap kullanışlı canım diğerleri çatlama yapabiliyor,cam kapak olayında da korkmana gerek yok kolay kolay kırılmaz oldu da kırılsa bile alırsın bi kapak hatta garantiden de yararlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…