Kekler - Pastalar Tencerede Fincan Keki Resimli 2

ya arkadaşlar bende yaptım ama benim bööyle güzel bişmedi ıslak kek gibi oldu ama genede güzel gözüküyo bende aynı tarife pişirme sürelerine ydum benim tenceredeki suyum sanırım biraz fazla gelmiş bide fincanlara çok koymuşum hep taştılar suyun içinde yüzüyolar ama genede çok güzel gözüküyolar bu ilk denememdi birdahaki yapmaarımda eminim daha güzelleirni elde edicem tarifi yazan arkadaşa tekrar tekrar teşekkür öptüm canlarım hepinizi

canım tarifte yapan kişi özellikle belirtmiş sen dikkat etmedin sanırım yarım doldurun diye
içinde kabartma tozu olduğu için haliyle normal kekteki gibi buda kabarıyo
suda yarısı olucak tencerenin kapak kapalı olduğu için buharıyla pişiyo sanırım
inş.bidahaki sefere tutturursun canım svegilera.s.

bende dün denedim bu keki ama biraz az pişti bence küçük fincanlara koyun daha güzel olur benden bir tavsiye size ama yine siz bilirsiniz

tencere ya da fırında bi farkı oluyo mu kızlar tat olarak ??
çok güzel görünüyolar

tat oalrk fıırn kekine benzemıyor canım bu bıraz daha mat oluyor ama sekerını arttırarak da yapıalbilr diye düşünüoyurm bıdakıs eferde sekerını arttıracagım bide içine bikaç kaşıkta tahin koyupta yaapcagım tecrıbemı yazarim yine buraya.bu kekin havasıoluyor yanlız kulaga değişik ve hoş gelıyor pazartesi misafirm gelcek gibi ozman yaapmayı düşünüyorum yeniden yazrım buraya yıne

fincanın ister buyuk olsun ister kucukolsun canım yarısı akdr doldur bak benım resımlere ben denmk için bikaç boy fincanda yaptım bana göre en guzeli yuvarlak fıncanda oldu dur resmını eklım buraya bıda bak istersen

Son düzenleyen: Moderatör:
kötü oldu yarısı pişti yarısı pişmedi..:1no2:

fincandan ayrılmayıp dağılanlarda oldu..:uhm:

ama dağılınca ben onu browni yaptım daha güzel oldu hihoyyyt

kızlar denedim süper oldu.enine doğru 3 e kestim.ikisinin arasına kremşanti koydum üstünü de süsledim.fincandan kolayca çıkarmak isteyenler fincanı iyice yağlayın.yine de çıkaramıyorsanız ucu ince bir bıçak yardımıyla kolayca çıkarabilirsiniz.ha birde pişip pişmediğini kontrol etmeyi unutmayın.20 dk tencerenin kapağını hiç açmayın, 20 dk dan sonra kontrol edebilirsiniz.korkmayın sönmüyor....ha bir de neskafe fincanında (küçük neskafe fincanı olsun) yaparsanız tam bir porsiyon oluyor.şekli de daha düzgün oluyor. tarif için teşekkürler....

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookayyy bu süper gözüküyoo emeğine saglık canım hemend enemem lazımmm agzımın suyu aktı yafffcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

KIZLAR SONUNDA BENDE DENEYEBİLDİM TARİFİ
AMA EVDE KREM ŞANTİM OLMADIĞI İÇİN ÇİKOLATA SOSU KOYDUM
BROWNİE GİBİ OLDU AYNI

KIZLAR EVDE HİNDİSTAN CEVİZİ YOKTU
O YÜZDEN PATA SÜSÜ KOYDUM
BİRDE BÖYLEAYNI BROWNİE GİBİ OLDU
SİZ YİNEDE KREM ŞANTİLİ YAPIN BU tarifi

arkadaşlar bir fincandan 3-4 dilim çıkıyo
ben iki dilimi üst ste koydum harika kabarıyo
çok fazla doldurmayın fincanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…