Çocuk Hastalıkları Tenden geçmeyen sarılık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Cileklipasta91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
253
62
98
İstanbul
Arkadaşlar 1 aylık bebeğim var teni ve gözleri hala sarı zaman zaman artıyor zaman zaman geçiyor dopumdan sonra 13 e kadar yükseldi ama ben anne sütüne ek mama takviyesi yaptım. İlk bebeğimden tecrübeliydim oda uzayan sarılık olmuştu . Ama bunda 13 degerinden sonra tekrar baktırmadım. Öyle uyusukluk hali yok beslenmesi çok iyi fakat teni ve gözlerindeki sarılık benim kafamı karıştırıyor varsa yaşayan sizinde fikirlerinizi alıyım

Benim cocugumda da vardi sariligi gecmesi ic8n mama verin demişlerdi bir muddet sonra gecti

Sütünüz yetiyorsa, kilo alımı normalse neden mama veriyorsunuz? Uzamış sarılığın çeşitli sebepleri olabiliyor beslenme dışında. Benim kızımda tam 45 gün sürdü gözlerinin teninin renginin normale dönmesi, sadece anne sütü aldı. Değerler düşse bile rengi geç açılabilir demişti doktorumuz. Şekerli su falan vermeyin sakın, sarılıkla hiç alakası olmadığı gibi böbreklere zarar veriyor. Geçmiş olsun.

Bu arada bizim doğumdan sonra 5. gün değerimiz 16'ydı. Yine de doktorumuz hastaneye yatmaya gerek görmedi. Anne sütü alarak yavaş yavaş düştü.

Anne sütüm yetiyor geçn gün doktoruna götürdüm kilo alımıda cok iyi mamayı arada veriyorum
Kan, ter, göz yaşı eşliğinde ne yapsa bebeğini memeye döndüremeyen bir anne olarak söylüyorum. Madem kilo alımı da iyi mama vermeyin bence. Bizim kilo alımımız çok düşmüştü 3. ayda, mecburen mamaya başlamıştım. O zamana kadar aşkla emen bebeğim jet hızıyla beni emmeyi bıraktı. Neyle veriyorsunuz mamayı bilmiyorum ama biberonun kaçınılmaz sonu memeyi bırakmak oluyor malesef.

Back
X