- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
- Konu Sahibi Lonely single girl
-
Trendyol hesabim yok canımBaşka birisi sizin hesabınızdan daha önce sipariş verdi mi hiç , benim arkadaşımın da Trendyol hesabı yok benimkini kullanıyor ama kendi kredi kartı ile ödüyor . Sonuçta sizin kredi kartlarınızdan bir ödeme yoksa, demekki sizin Trendyol hesabınız kullanıldı.
Insallah oyledir ben de ilk oyle dusundum ama guvenemiyorum da ortalik karışıkAlışveriş yapan kişi yanlışlıkla sizin telefon numaranızı girmiş kredi karti veya banka bilgilerine .onay mesajı size geliyor.Sonucta alışverişi yapan kişiye onay mesajı gitmediği için alsiverisini tamamlayamiyor.
Daha önce sizin adınıza sipariş verdiyse kaydolmuştur. Bizde de olmuştuYa tamam kizlar benim eski kocanin işiymiş. Onun kartinda benim numaram kayitli kalmişmiş
Yine bir seyler ceviriyor ama hakkimda hayirlisi bakalimbana borc kalmasin da aman.
Nasil benim numaram kayitli ne ara kaydetmis numarami
Evet vermisti ,iyi ya rahatladim galibaDaha önce sizin adınıza sipariş verdiyse kaydolmuştur. Bizde de olmuştu
Yok dogru gelmis .eski eşim yapmis alisverisi yani dolandirici degilMesajdaki numarayı değil, Trendyolun iletişim numarasını arayın. Bu mesajlar çoğunlukla dolandırıcılardan geliyor. Bana da ara sıra bir avukattan geliyor mesaj, hattınızın borcu var ödemezseniz mahkeme açılacak diye ama isim farklı yazdığı numarada benim değil, hiç üstüme alınmıyorum. Oda belli aralıklarla mesaj göndermeye devam ediyor.
Ayrıca böyle yerlerden alışveriş yapınca mailde gelmesi lazım. Görünüşe göre size gelmemiş. En güzeli siteye girip oradaki numarayı aramak.
Bir nevi dolandırıcı.sizden habersiz kartınızı kullanmaya çalışmış.borç takmak istemiş...Yok dogru gelmis .eski eşim yapmis alisverisi yani dolandirici degil
Hayır eski eş kendi kartını kullanmış, ama daha önceden sipariş verirken konu sahibinin telefon numarasını kullandığı için yine konu sahibine gelmiş mesajBir nevi dolandırıcı.sizden habersiz kartınızı kullanmaya çalışmış.borç takmak istemiş...
Öyle mi?ben yanlış anlamışımHayır eski eş kendi kartını kullanmış, ama daha önceden sipariş verirken konu sahibinin telefon numarasını kullandığı için yine konu sahibine gelmiş mesaj
Benim eşimin kartı ilk üyelikte tlf istiyor benim yaptığım da eşime gidiyor gıcık bir şey aslında.Numarayi değiştirebilir güncelleyebilir.Ya tamam kizlar benim eski kocanin işiymiş. Onun kartinda benim numaram kayitli kalmişmiş
Yine bir seyler ceviriyor ama hakkimda hayirlisi bakalimbana borc kalmasin da aman.
Nasil benim numaram kayitli ne ara kaydetmis numarami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?