Tendyol yapmadigim alışveriş

Lonely single girl

🐈
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
4.650
18.638
208
Kizlar acil yardimmmm
Telefonumuyeni aldım elime boyle mesaj gelmis 3 tane
IMG_20210505_181010_045.jpg

Baktim kartlarim arasinda bu numarayla biten kart yok. Eski eşimde kalan kart mi vardi acaba diye dusundum bankalari aradim ,aktif baska kartim da yok gözüküyor. Kendisine de mesaj attim da oho o cevap verene kadar
Bu ne simdi ya biri 0212 li numarayi ariyorum 125 nolu siparisiniz onaylandi .odeme cuzdaniniza eklendi diyor telesekreter
Canli bir insanla konusmak ne mümkün
Sizce neler dönüyor burada

Başka birisi sizin hesabınızdan daha önce sipariş verdi mi hiç , benim arkadaşımın da Trendyol hesabı yok benimkini kullanıyor ama kendi kredi kartı ile ödüyor . Sonuçta sizin kredi kartlarınızdan bir ödeme yoksa, demekki sizin Trendyol hesabınız kullanıldı.

Başka birisi sizin hesabınızdan daha önce sipariş verdi mi hiç , benim arkadaşımın da Trendyol hesabı yok benimkini kullanıyor ama kendi kredi kartı ile ödüyor . Sonuçta sizin kredi kartlarınızdan bir ödeme yoksa, demekki sizin Trendyol hesabınız kullanıldı.
Trendyol hesabim yok canım
Alışveriş yapan kişi yanlışlıkla sizin telefon numaranızı girmiş kredi karti veya banka bilgilerine .onay mesajı size geliyor.Sonucta alışverişi yapan kişiye onay mesajı gitmediği için alsiverisini tamamlayamiyor.
Insallah oyledir ben de ilk oyle dusundum ama guvenemiyorum da ortalik karışık 😊 cok sukur oyle bir kartim yok,bankalari aradim zaten ne kadar kart kurt var su yasaklar sonrasi iptal ettirecegim.

Numara sahte mi diye kendi mesajlarıma baktim. Yaptığım bir sipariste benzer mesaj ayni numara belirtilerek geldi. Bir hata var ama ne anlamadım.

Ya tamam kizlar benim eski kocanin işiymiş. Onun kartinda benim numaram kayitli kalmişmiş
Yine bir seyler ceviriyor ama hakkimda hayirlisi bakalim😄 bana borc kalmasin da aman.
Nasil benim numaram kayitli ne ara kaydetmis numarami
Daha önce sizin adınıza sipariş verdiyse kaydolmuştur. Bizde de olmuştu

Mesajdaki numarayı değil, Trendyolun iletişim numarasını arayın. Bu mesajlar çoğunlukla dolandırıcılardan geliyor. Bana da ara sıra bir avukattan geliyor mesaj, hattınızın borcu var ödemezseniz mahkeme açılacak diye ama isim farklı yazdığı numarada benim değil, hiç üstüme alınmıyorum. Oda belli aralıklarla mesaj göndermeye devam ediyor.

Ayrıca böyle yerlerden alışveriş yapınca mailde gelmesi lazım. Görünüşe göre size gelmemiş. En güzeli siteye girip oradaki numarayı aramak.

Mesajdaki numarayı değil, Trendyolun iletişim numarasını arayın. Bu mesajlar çoğunlukla dolandırıcılardan geliyor. Bana da ara sıra bir avukattan geliyor mesaj, hattınızın borcu var ödemezseniz mahkeme açılacak diye ama isim farklı yazdığı numarada benim değil, hiç üstüme alınmıyorum. Oda belli aralıklarla mesaj göndermeye devam ediyor.

Ayrıca böyle yerlerden alışveriş yapınca mailde gelmesi lazım. Görünüşe göre size gelmemiş. En güzeli siteye girip oradaki numarayı aramak.
Yok dogru gelmis .eski eşim yapmis alisverisi yani dolandirici degil

Ya tamam kizlar benim eski kocanin işiymiş. Onun kartinda benim numaram kayitli kalmişmiş
Yine bir seyler ceviriyor ama hakkimda hayirlisi bakalim😄 bana borc kalmasin da aman.
Nasil benim numaram kayitli ne ara kaydetmis numarami
Benim eşimin kartı ilk üyelikte tlf istiyor benim yaptığım da eşime gidiyor gıcık bir şey aslında.Numarayi değiştirebilir güncelleyebilir.

Back
X