tensel cinsel birşeyler yaşadıktan sonra aşk sevgi gelir mi?

bukelam

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
32
0
16
Antalya
biryıldan fazladır tanıdığım ve hoşlandığım kişiden yaklaşık üç gün önce şu mesajı aldım.

gel seninle tensel yani cinsel birşeyler yaşayalım belki ardından sevgi ve aşk gelir bunu ikimizde bilemeyiz
ama istemezsen tmm ısrar etmeyeceğim ama seninle birşeyler yaşamak istiyorum.sevgi ve aşkın aramızda olmayacağına
emin olamayız değilmi yazmış..

sormak istediğim şey şu cinsel birleşme haricinde tensel bişiler yaşayan insanların arasında sevgi yada aşk doğma ihtimali varmıdır?
afedersiniz ben kötü kadınlardanmıyım beni ne sanıyosun yazdığımda bana hoşlanmadığımı beğenmediğimi söylediğimi sanmıyorum dedi..
onunla cinsellik yaşamayı düşünmüyorum ama başbaşa konuşmak onu anlamak istiyorum sizce ne yapmalıyım?

not: daha önce bi topik açmıştım ve orda belirtmiştim kendisi bana sevmediğim hoşlanmadığım kişilerle sadece cinsellik yaşarım demişti diye fikirlerinizi sormuştum.sonra nette okuduğunu sandım ama yanılmışım afedersiniz..

Seni oltaya getirip istediğini elde etmek için bu yolu kullanacak aklınca. İstediğini alınca da ee yok bana aşk gelmedi kusura bakma. Öyle pazarlıkla olmaz bu işler. Birbirinden hoşlanırsın sonra da eğer ki taraf da isterse yakınlaşılır. İstediğini alıp seni kenara atmasını istemiyorsan kendini kullandırma.

aşk sevgi varsa cinsellik gelir.oda pat diye olmaz zaten..hadi gel beraber olalım gibi....sonradan insan aşıkmı olurmuş..zaten kendiside söylemişya size sevmediğim kişilerle sadece cinsellik yaşarım diye

biryıldan fazladır tanıdığım ve hoşlandığım kişiden yaklaşık üç gün önce şu mesajı aldım.

gel seninle tensel yani cinsel birşeyler yaşayalım belki ardından sevgi ve aşk gelir bunu ikimizde bilemeyiz
ama istemezsen tmm ısrar etmeyeceğim ama seninle birşeyler yaşamak istiyorum.sevgi ve aşkın aramızda olmayacağına

sormak istediğim şey şu cinsel birleşme haricinde tensel bişiler yaşayan insanların arasında sevgi yada aşk doğma ihtimali varmıdır?
afedersiniz ben kötü kadınlardanmıyım beni ne sanıyosun yazdığımda bana hoşlanmadığımı beğenmediğimi söylediğimi sanmıyorum dedi..
onunla cinsellik yaşamayı düşünmüyorum ama başbaşa konuşmak onu anlamak istiyorum sizce ne yapmalıyım?

not: daha önce bi topik açmıştım ve orda belirtmiştim kendisi bana sevmediğim hoşlanmadığım kişilerle sadece cinsellik yaşarım demişti diye fikirlerinizi sormuştum.sonra nette okuduğunu sandım ama yanılmışım afedersiniz..

Tensel bir şeyler yaşanmadan sevgi ve aşk olmuyormuymuş acaba bunu sordunuzmu o kişiye.....

ahahhahhahayyyy:9:
bu erkekler iyicene aştı kendini he?
Ya biz kadınları çok aptal sanıyorlar ya da kendileri aptallar.:ssz:

ne kadar ukalaca söylenmiş bi kelime bu ya sen bulafın altında nasıl kaldın ağzının payını vermedinmi
erkekler tensel temasla aşık olsaydı kötü yolladaki kadınlar yaşadıydı

önce aşk sonra cinsellik gelir.aşık olmadığın biriyle cinsellik yaşamak sadece bir takım dürtülerine yenilmektir.işin içinde duygu olmadan cinsellik sadece dürtüdür.asla ve asla ask olmadan böyle bişeyin mümkün olmadığını söyleyin.böyle düşünen biriylede karşılıklı konuşmak fikri falanda pek işe yaramayacaktır.ben olsam asla konuşmam siler atarım

Bildiğin atmış oltayı ne çıkarsa bahtıma demiş yok öyle bişey canım bırak tensel bişeyler yaşadıktan sonra aşık olmayı aşık olan adam vazgeçer senden tensel bişeyler yaşadıktan sonra..

Resmen ben istediğimi alayım, ama aşk olmassa olmaz kusura bakma demek bu, sende hala bu çocuktan hoşlanıyorum diyorsun, ben olsam bi daha asla suratına bakmazdım, kendisi de açık açık söylemiş zaten, sevmediklerimle yaşarım diye, bi cacık olmaz ondan.

Sevgilin olsa bir nebze anlaycağım da daha ortada sevgi bile olmadan gel hemen sevişelim yok artık ya iyice iğrenç bir mahluk oldu bunlar. Bu tip erkekleri nerden buluyorsunuz çok mu arıyorsunuz ben artık ona şaşıyorum kimse kusura bakmasın. Böyle bir adamla iletişimde bulunmak bile hata bana göre insan değil çünkü çiftleşmek peşinde olan bir mahlukat.:37:

Son düzenleme:
tensel bir şeyler yaşadıktan sonra aşk sevgi gelmez
aşk sevgi oluştuktan sonra tensel bir şeyler gelir :31:

bütün kizlari böyle ayartmaya calisiyordur bu hanzo, sonra da "ben sana karsi sevgi ve ask hissedemedim, cok üzgünüm,
ama bu senin sucun degil, sakin yanlis anlama, bu benim kendi yapimla ilgili" vs. deyip cekip gidiyordur...
bunlarin beyni adeta iki bacak aralarina kaymis, hayata ve kadinlara sirf o gözle bakiyorlar...
ama uyanik ol bu tipler her zaman yeni bir sebeple, "usta konusmaciligiyla" ve acitasyon yaparak kandirabilirler...
"ben cok degistim, bilmiyorsun" lafi da klasik repliklerindendir...

bunlar klasik irz düsmani kiziiiiim, sakin bu kadar saf olma, ve agzinin payini ver taaaamm mi?

ağzının payını vermek en mantıklısı :)
ama yazdıklarından çok emin
kaç kişiye dedin dedim
herkese bunu diyorum demişti :)
gerçekten bu erkekler bazen hadlerini çok aşıyolar

Tatlım erkekler sevdiğine karışmazlar benim bildiğim çünkü zarar görmesini istemezler.Hatta birisi şöyle açıklamıştı sevdiğim insanla bir şeyler yaşarsam ve ölürsem o bensiz ne yapacak..Yani seven erkek kızın geleceğine kadar düşünebiliyor demek ki..

olmaz canım öyle şey beyfendi acaba kendini çok mu zeki zannediyor?
belki birşeyler yaşadıktan sonra 3-5 ay daha duracak yanında sonra
arkasına bile bakmayacak
iki sevgilinin birşey yaşamasına karşı değlim ama böyle bi durumla ilk
kez karşılaştım sakın ama sakın kannma ona

aslında okulda beni araması herkese sorması
kim olduğumu öğrenince arkadaşlarına mesaj atıp kimisini arayıp aradığım kızı buldum demesi
kendinden emin davranması ilgimi çekmişti
onunla bişiler yaşama fikri cazip gelmiyo zaten
tensel yani cinsel bişiler yaşadıktan sonra aşk sevgi gelmeyeceğini bilebiliyorum ama
erkek beyni bizler gibi çalışmıyo galiba
anlaşılan karşısında çok zavallı bi halim var :(

Bu kadar da saçmalı olmaz.
Resmen mendil olacaksın. Kullanıp atmak istiyor.
Hiç başka türlü yhorumlamaya çalışma. Bu böyle.
Çıkar hemen hayatından

aslında okulda beni araması herkese sorması
kim olduğumu öğrenince arkadaşlarına mesaj atıp kimisini arayıp aradığım kızı buldum demesi
kendinden emin davranması ilgimi çekmişti
onunla bişiler yaşama fikri cazip gelmiyo zaten
tensel yani cinsel bişiler yaşadıktan sonra aşk sevgi gelmeyeceğini bilebiliyorum ama
erkek beyni bizler gibi çalışmıyo galiba
anlaşılan karşısında çok zavallı bi halim var :(

neden karsisinda cok zavalli bir halin olsun ki???
asil senin karsinda ONUN cok cok zavalli bir hali var!!!

bana öyle bir teklif gelmis olsaydi ben aninda
"zavallinin tekisin, sana cok aciyorum cinsel seyler yasama caban
sana hic bir zaman gercek aski yasatmicak ve bundan mahrum olarak ölüp
toprak altinda cürüyeceksin. simdi cekil karsimdan.
senin gibilerlen degerli vaktimi kaybetmeye hic ama hic niyetim yok" derdim :51:

Back
X