Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır sadece ben kullanmıştım. Dr çiğ sebze dahi yeme demişti. Çarşaflarımı kaynatmıştık ve havlularımı, iç çamaşırlarımı ütülemiştik.. çiğ fıstık yemekten olmuştum galiba...
Hayır sadece ben kullanmıştım. Dr çiğ sebze dahi yeme demişti. Çarşaflarımı kaynatmıştık ve havlularımı, iç çamaşırlarımı ütülemiştik.. çiğ fıstık yemekten olmuştum galiba...
Tenya yumurtası dışkıda yapılan testlerde çok zor bulunur. Başıma geldiği için biliyorum. 3 kere test edildi bir şey yok dendi. Annem en sonunda makattan çamaşıra çıkan tenyayi alıp götürmüştü.
Kontil kullandim. 6 tane vardi içinde. 3 tanesini bir gün, diğer üç tanesini bir hafta sonra aldım. Yüksek derecede yıkarsan tabi ki olur. Hatta orta seviyede makineye atıp güzelce ütüleyebilirsin, o da işe yarar. İç çamaşırları mutlaka ütülemelisin... Geçmiş olsun.