teosyal ışık dolgum hemen eridi

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
gözaltımda morluk ve çökme vardı.denemediğim serum,krem yağ kalmamıştı.nette ışık dolgunun öncesi ve sonrası fotoğraflarını gördüm.sonuçlar çok güzeldi.doktorun önerisiyle tüm yüzde karar kıldım ve yaptırdım ..hoş ben de de güzel oldu,geçici de olsa..ama inanılmaz pahalı olmasına rağmen sadece bir ayda eridi.
sözde doktorumun dediğine göre etkisi yaklaşık 1 yıl sürecekti. 3 ay sonra nişanım var.ona bile yetişmedi.
bu denli geçici bir işlem neden bu kadar pahalı? keşke yaptırmasaydım.1300 tl çöp oldu..
onun yerine çeyizimin bir eksiğini kapatırdım.:((

kızlar kalıcı bir yöntem yok mudur?gerçi umudum yok.

Çok su içmen gerekiyor dolgu suyu çok sever ne kadar su o kadar uzun süre kalıcı oluyor doktor nezih karaca böyle tavsiye etmişti canım

Bende bugun yaptirdim 1 tup bir goze 1 tup diger goze. Bayagida bir odeme yaptim
Insallah korktugum gibi olmaz.dr um uygun miktarda ve dogru ellerde yapilirsa 1 seneden once kaybolmiycagini soyledi ama bilemiycem dogrusunu yasayip gorucez

bilemiyorum ,keşke yaptırmasaydım..yaptırıp uzun sürdü diyen ,uzun süreli memnuniyet yaşayan görmedim.keşke yaptırmadan önce detaylı araştırsaydım..

Back
X