• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Tepelik saç kullananlar yardımcı olabilir mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi zey90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zey90

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
85
8
18
kızlar tepelik saç kullanan varsa aranızda yardımına ihtiyacım var.saçlarımın tepe kısmında bariz açılma var.ciltli tepelik almayı düsünüyorum.ne kadar kullanislidir doğal durur mu?kullanan biri bilgilendirsin lütfen....

Kimse yazmamış. Ne yaptınız aldınız mı? Ya da saçlarınız yerine geldi mi zamanla?

kızlar tepelik saç kullanan varsa aranızda yardımına ihtiyacım var.saçlarımın tepe kısmında bariz açılma var.ciltli tepelik almayı düsünüyorum.ne kadar kullanislidir doğal durur mu?kullanan biri bilgilendirsin lütfen....
Ben internette izledim,kullanışlı geldi bana hiç farkedilmiyor. kendi saçınmış gibi internetten izle nasıl takıldığını falan sana uyup uymadığını daha net anlarsın sanki canım:kahve:

Ben gecen sene sacimi kuaför yakinca kullandim. Cok arastirdiktan sonra bu keller icin protez yapan yerler vardir ya, orada yaptirdim. Bi hafta zor kullandim cikarttirdim. Sanki herkes tepeme bakiyormus gibi hissediyordum ve rahat degildi

Merhaba canım ciltli tepelikler gayet kullanışlı ve orjinal gibi duruyor
IMG_20160622_174957.webp

Back
X