- 3 Ağustos 2023
- 345
- 57
- 13
- 25
- Konu Sahibi melikecik1
-
Popüler kültür olduğunu düşünüyorum onun ben yani ünlü olan şeyler çeyizde olmazsa evlenemezmişsin gibi davranıyorlar değil mi insanaÇeyizinde Smeg var mı hiç, yoksa çeyizden sayılmıyor biliyorsun.
Bu dayatmalara boyun eğmemişsin, tebrikler.Popüler kültür olduğunu düşünüyorum onun ben yani ünlü olan şeyler çeyizde olmazsa evlenemezmişsin gibi davranıyorlar değil mi insana
Yok yok öyle biri değilim merak etme sen de beni yanlış tanıdın aslında öyle çeyiz meraklısı da değilim sadece ekonomik krize rağmen alıp bitirdiğim için mutluyum bu da bir yatırım artıkBu dayatmalara boyun eğmemişsin, tebrikler.
Dedikleriniz de haklısınız ama son mesajınızda değil Bu kadar insanlara olumsuz olmayın benim de size minik tavsiyem olsun :) sözümden çıktı falan falan ne alaka bu ? Sadece önyargı bu yaptığınızBirini ziyaret ettiğini biliyorsunuz sonuçta hayati bir sey değilse aramanız gereksiz zaten.
Açmayip mesaj attı diye rahatsız olmanız da ayrı tuhaf. Neyine tepki vereceksiniz?
Sözünüzden çıktı diye kulağını falan çekin isterseniz.
Sözlünüzden bahsederken sözümden çıkmaz diyen sizsiniz. Nereye gittiğini, işinin olduğunu bilmenize rağmen arayıp,mesajla dönüş alınca tepki vermeli miyim diyende. Önyargi falan yok yani.Dedikleriniz de haklısınız ama son mesajınızda değil Bu kadar insanlara olumsuz olmayın benim de size minik tavsiyem olsun :) sözümden çıktı falan falan ne alaka bu ? Sadece önyargı bu yaptığınız
Sizin yorumunuz gözümden kaçmış , insanlara hakaret eder gibi sorunlu gibi davranmayın diyemezsiniz , ota çöpe diye bahsettiğiniz şey belki sizin için önemsiz ama bana önemli gelebilir , bana neyi iyi neyi kötü yaptığımı belirtmek yerine insanlarla nasıl konuşulur onu öğrenin .Sorunlu gibi davranmayın Allah aşkına yaOta çöpe olay çıkarın çok iyi yapıyosunuz aynen devam
Şüphelenmiyorum bunu belirttim zaten ama konuyu açtığımdan beri yanlış anlaşılmalar ve garip tepkilerle karşılaştım sanırım insanlar fazla sinirli"o da söz dinleyen ne yapması gerektiğini bilen bir insandır her zaman .elhamdulillah", sa neden şüpheleniyorsun ki canım
Ay ne mıy mıy yaptınız yahu. Akıl almak için mi konu açtınız millete akıl vermek için mi belli değil.Sizin yorumunuz gözümden kaçmış , insanlara hakaret eder gibi sorunlu gibi davranmayın diyemezsiniz , ota çöpe diye bahsettiğiniz şey belki sizin için önemsiz ama bana önemli gelebilir , bana neyi iyi neyi kötü yaptığımı belirtmek yerine insanlarla nasıl konuşulur onu öğrenin .
Bu üslupla davranan birine ne dememi beklerdiniz ? Sesimi açmayıp herkese haklısınız demeyi mi ben zaten yanlışa yanlış diyorum , mıy mıy mıy? Gidin de uğraşacak başka şey bulun siz de buradan ayrılmıyor gibisinizAy ne mıy mıy yaptınız yahu. Akıl almak için mi konu açtınız millete akıl vermek için mi belli değil.
İslindi iyli diyil biyli
Şini bini iğrinin di gilin
Bini iyli diyimizsiniz
Herkes aynı tepkileri veriyorsa ya kendinizi ifade etmenizde bir problem var ya da kendinizi kabullenmenizde.
Herkes yanlış bi siz doğru.Bu üslupla davranan birine ne dememi beklerdiniz ? Sesimi açmayıp herkese haklısınız demeyi mi ben zaten yanlışa yanlış diyorum , mıy mıy mıy? Gidin de uğraşacak başka şey bulun siz de buradan ayrılmıyor gibisiniz
Aman ne komikHe burdayım hep size ne ki bundan? Hesap da verelim mi size foruma girme süremiz hakkında.
Allah sözlünüz beye sabır versin
BoşanAyrıl kesinlikle bununla olmaz ciddiyim..
sizi hele hiç tınlamadım , öyle gereksizce bir yorumduBoşan
Yok ya öyle değildi boşanma
Ayrıl
Adama rahat vermiymiy
Sakinim sakinimAbla sakin ol yabeni bile burdan daralttın okurken
Yareppim bize sardısizi hele hiç tınlamadım , öyle gereksizce bir yorumduay kıyamam kız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?