• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tepkimde haksız mıyım?

Ben de söylemem son ana kadar .Bir süredir plan yapmıyorum . Önceden plan yapınca terslikler oluyor . Yapamıyorum gidemiyorum o yüzden de önceden kimseye söylemiyorum . Plan önceden belli olsa bile son ana kadar sallıyorum açıkçası . Fakat sevgili olduğunuz için birlikte plan yapabilme ihtimalinizden dolayı sizze söylemesi en azından belirtmesi gerekli.

Bence haklisin bende bu dertten muzdaripim hem söylemez haber vermez birsey planlayip yapinca bide sonra bahanelerle gelir deli oluyorum bide üstüne cikmazmi haksiz oldugu halde ..:KK34:

Size karsi sonucta bi sorumlulugu var soylemesi gerekiyor tepkinizi gostern bencee bi daha tekrarlamasn

Kesinlikle haklisin.. Geldigi zaman ciddi bir sekilde konus ve rahatsizliklarini belirt,kendi kendine anlamasini bekleme yani icine atma.

İnsanın ahsabı bozulmuyor değil, haklısın. Ama diğer arkadaşların dedikleri gibi, belki de niyeti kötü değildir. Erkek arkadaşını sen tanıyorsun nihayetinde, arkandan iş çevirecek biri mi? Daha önce herhangi bi açığını yakaladın mı? Bunu iyi düşün ve ona göre davran bence.

Benim eşimde bazen bunu yapıyor ve ben çok kızıyorum. Bizde o zamanlar tartışıyoruz. O da unuttum diyor..

Bence isle ilgili kaldigi ve dogruyu soyledigi surece buyutulcek bi sorun degil. Ben de 8 yıllık bi flortun ardından esimle evlendim. Erkeklerde uzun soluklu iliski olduğunda bazen bir rahatlık oluyor. Bu bence onun eseri. Can sıkmaya değmez. Sen de normalde yaptığın ama yapmaktan hoşnut olmadığın şeyler varsa onları gevşetme fırsatı olarak değerlendir bu durumu.

Aklına gelmiyordur size söylemek ya. Uzun ilişki rahtlığı. Üzerinde durmaya değmez.

Back
X