• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepkiniz ne olur

Bence gayet haklısınız hiç olmazsa insan yerine koyup haber verebilirdi. İzin almak başka haber vermek başka. Bu ikisini karıştırmayalım.
Ayrıca eşine incelik göstermeyip ablasına göstermesi de problem bence. Sonuçta siz esinizin çekirdek ailesisiniz, öncelik sizin. Ablasına yapması problem değil problem olan sizden esirgediğini ablasına sunmuş olması.
Evet kesinlikle öyle Bu benim zoruma gitti Ben onun kaç yıldan beri kahrını çekiyorum O ne yapıyor peki Ablası ne yaptı bize 2020 yılında eltime altın borcu veriyor bize ise düğünde 200 lira takıyor eltim de o altını bizim düğünde takması için istemiş

Evet kesinlikle öyle Bu benim zoruma gitti Ben onun kaç yıldan beri kahrını çekiyorum O ne yapıyor peki Ablası ne yaptı bize 2020 yılında eltime altın borcu veriyor bize ise düğünde 200 lira takıyor eltim de o altını bizim düğünde takması için istemiş
İnstagramda ne görmüştünüz

Her sene kutlamıyor bu sene ilk defa öyle bir şey yaptı şaşırdım
6 yıllık evliliğinizde ilk defa ablasının doğum gününü kutlamış eşiniz. Kırk yılda bir içinde gelmiş tabiri caizse. Her sene ablasına süpriz yapıp size es geçiyor gibi bir durum yok yani.
Eve bir gelseydi eşiniz, konuşurdunuz doğru düzgün. Ben eşime her şeyi yaptığım anda haber vermem, bazen sonrasında da bunu yaptım derim gün içinde. Belki eşinizde gelince söyleyecekti.

Son düzenleme:
Çok haklısın ben olsam ben de ciddi kırılırdım aylarca sürerse sürsün küslük sana özel bisey alıp gelinveye kadar küs yatak öpücük sarılma falan yapma her gün de makarna pişir güzel yemek yapma. Suratına bakma. Çok ciddiyim bak sen eğitememişsin bunu seni önemsemiyor
Ben aynı masaya bile oturmam aynı odada bile durmam

İşte benim zoruma bu gitti Yani ben Ama iki tane evlat vermişim aklına gelmemişti ablası bizim düğünümüzde 200 lira takmış 2020'de ve eltime de altın vermiş borç olarak o sene Bizim düğünümüz için gel de böyle ablaya doğum günü kutla
İnsanların parasının hesabını yapmak sizin haddiniz mi gerçekten? Durumu öyle uygundu belki sana açıklamak zorunda mı? Belli oldu sizin derdiniz sadece doğum günü kutlaması değil. Siz böyle şeyleri kafanıza takabilirsiniz ama onlar kardeş ve aralarındaki iletişim sizi hiç ilgilendirmez.

Çok haklısın ben olsam ben de ciddi kırılırdım aylarca sürerse sürsün küslük sana özel bisey alıp gelinveye kadar küs yatak öpücük sarılma falan yapma her gün de makarna pişir güzel yemek yapma. Suratına bakma. Çok ciddiyim bak sen eğitememişsin bunu seni önemsemiyor
Ben aynı masaya bile oturmam aynı odada bile durmam
Ayyyyy bu ne böyle, skandal bir yorum

İnsanların parasının hesabını yapmak sizin haddiniz mi gerçekten? Durumu öyle uygundu belki sana açıklamak zorunda mı? Belli oldu sizin derdiniz sadece doğum günü kutlaması değil. Siz böyle şeyleri kafanıza takabilirsiniz ama onlar kardeş ve aralarındaki iletişim sizi hiç ilgilendirmez.
Para hesabı yapmıyorum Kesinlikle o gün benim Düğünümde eltim bana altın takmak için görümcemden altın istemiş görümcemde borç altın vermiş bu sizi hiç alakadar etmez bize gelip 200'e takması ayrı mesele zaten de yaşamayan bilmez

6 yıllık evliliğinizde ilk defa ablasının doğum gününü kutlamış eşiniz. Kırk yılda bir içinde gelmiş tabiri caizse. Her sene ablasına süpriz yapıp size es geçiyor gibi bir durum yok yani.
Eve bir gelseydi eşiniz, konuşurdunuz doğru düzgün. Ben eşime her şeyi yaptığım anda haber vermem, bazen sonrasında da bunu yaptım derim gün içinde. Belki eşinizde gelince söyleyecekti.

Para hesabı yapmıyorum Kesinlikle o gün benim Düğünümde eltim bana altın takmak için görümcemden altın istemiş görümcemde borç altın vermiş bu sizi hiç alakadar etmez bize gelip 200'e takması ayrı mesele zaten de yaşamayan bilmez
Bacım bir şeyler bizi alakadar etmeyecekse neden paylaşıyorsun özelini bize git suya anlat madem. Bende bunu anlamıyorum istediğinizi duyamadığınızda sizi alakadar etmeze sığınıyorsunuz.

Şöyle bir şey var ki ben ablasının doğum gününü kutladı diye sinirlenmedim mutlu oldum Bana yapılmadığı için sinirlendim ben

kız yorumla seçeneğine basınca aşağıya bas benim yorumumla oynamışsın

Bence sorun pasta alması degil. Eşiniz sizinle istediğiniz kadar ilgilenmiyor bence. Sizin daha fazla ilgiye ihtiyacınız var ve eşiniz bunu fark edemiyor. Disciden çıkınca uğramış ve aklına pasta almak gelmiştir uğramış almistir.kardesini mutlu etmek istemiş. Siz de buna takmadiniz aslinda, ben sizden kotu bir enerji almadim sizin gorumcenizle bir sorununuz yok. Sorun esinizin, size bu şekilde ilgili davranmamasi, düşünememesi.. Bu önemli bir sorun sizin için. Belki size haber verse Siz pasta alalım giderken diyecektiniz. Eşinizle konusmalisiniz yoksa kafanızda büyüyecek ve kurmaya başlayacaksınız.

Sana aşık olmadığı çok net değil mi

Her adımınızı haber vermeniz gerekmediğini öğrenmiş oldunuz.

Görümcemle bir sorunum yok öyle büyük benim sinirlendiğim nokta şu ki benim kaç yıldan beri doğum günümü kutlanmıyor bana alınmıyor edilmiyor Bu benim zoruma gitti ablasına yapması zoruma gitmedi ablasına Benden habersiz gitmesi de zoruma gitti Ben her şeyi haber verirken o neden yaptı
siz de yarın bir kuzeninize gidin ve doğum gününü kutlayın
paylaşım yapın
empati yapar belki

Back
X