• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesiz eş...

Resmen başka bi boyuta geçiyor algıları . Yani sözde çok iyi babalar da anne mutlu olmadan çocuğun mutlu olmayacağına kafaları basmiyor malesef
Maalesef evet, onun yüzünden bugün çocuğuma sesimi yükselttim bir sinirle şuan vicdan azabı çekiyorum

Kızına babalık yapınca bana yardım ettiğini sanıyor aklinca
Doğum gününüz kutlu olsun🌸🫶

Eşinizle aranızda bundan önce başka sorunlar mı yaşandı. “Kızım kadar sevmiyorsun beni sadece kızım seviyor” demesinden dolayı soruyorum.

Yaptığı şey gerçekten kırıcı ama bana öncesi varmış gibi geldi.
Yine de erkeklerin evlendikten ve özellikle çocuk sahibi olduktan sonra extra bir rahatlaşması çok kişide oluyor.

Doğum gününüz kutlu olsun 🙏🌹

Aklıma gelmedi değil sonra da al bolca yersin demek geçiyor içimden açıkçası,

Yap kız. Pastanın kutusuna doldur yeşilliği. Yeşil soğan marul ne varsa doldur. Kendisine hediye aldın onu düşündün sansın.

Katılıyorum küsmek çözmüyor her şeyi olduğu gibi konuşmanız lazım rahatsız olduğunuz şeyleri tek tek söylemeniz lazım. Hatta erkeklere bir kaç kez söylemek gerekiyor rahatsız olunan konuları anlayıp anlamamak ona kalmış artık.
Aynen .Zaten etkide etmiyor küs barış .İçinde sevgi olan adam dayanamayıpmi barisiyor yoksa kadın onu rahat bıraksın baksın işine diyemi barisiyor anliyamiyorsun .Sevgi varsa telafi eder zaten tekrarlayıp durmaz toksik özensiz hareketlerini .Bence insan olan geçinmeye gönlü olan gönül de alandır zaten . Böyle olmaz yani aşağılama bu pasta mevzusu.Yani bolca tersine takar insan kafayı tabi genelde böyle laf sokup duruyorsa.İmayi hiç sevmem dökülsün derdini

Aynısı benim eşim ,burada sen de yemek yapma temizlik yapma anlasın diyenleri görünce içimden benimki anlamaz ki bn ne yapsam dedim. Çünkü asla ne yemek bekler ne temizlik ne ütü:)

Biz de sorun olmadığı kesin bence artık evlendi nasılsa gidemez kafası var cepte görüyorlar ya da kaybetme korkusu yok ben de çözemedim ya bunun cevabını merak ediyorum cidden
A canım .Benimki kaç saat yemek yaptın canım benim bak şimdi hemen bitecek eline sağlık diyen adam yeri geliyor eti sütte bekletmek eti yumuşatır sen biliyormuydun diye birşeyler öğrettiğini sanan master şef olduğunu sanan aynı adam .Ben bekletmen sütte desem iki saat niye bekletmem gerektiğini konferans olarak anlatır .Neyseki dikkati çabuk dağılıyor o bağlamda o nedenle iyi .Bende hala eti sütte bekletecegim🤣Senelerdir 🤣Neyse konu takibi sıfır neyseki.Engin ve çok önemli bilgilendirmeyi yapsın tamam.Bence eşref ve diğer saat olaylari çoğu .Yani asiri zorlama sıkma uzatma yoksa tabiki aranızdaki konularda

Bu kadarmi memnun etmek . Şefkat ilgi paylaşım sevgi saygı n'olacak .Bence konuşun karşılıklı küsmeyin . Böyle artarak gider .O nedenle çözmeye çalışın Belki rahat bırakın ilgi sevgi saygı beklemeyin diye toksik davranıyor .Üzerine gidin kavga hakaret bağırma gözyaşı olmadan .Sakin iş görüşmesi gibi soğukkanlı konuşun bence .
Aptala anlatır gibi anlattım ama değişen hiçbir şey olmadı maalesef beni en çok üzen de bu oldu yani biliyor ve bilerek yapıyor gibi

Aynen .Zaten etkide etmiyor küs barış .İçinde sevgi olan adam dayanamayıpmi barisiyor yoksa kadın onu rahat bıraksın baksın işine diyemi barisiyor anliyamiyorsun .Sevgi varsa telafi eder zaten tekrarlayıp durmaz toksik özensiz hareketlerini .Bence insan olan geçinmeye gönlü olan gönül de alandır zaten . Böyle olmaz yani aşağılama bu pasta mevzusu.Yani bolca tersine takar insan kafayı tabi genelde böyle laf sokup duruyorsa.İmayi hiç sevmem dökülsün derdini
Pek ima eden biri değil yani kiloma takıldığını sanmıyorum ama yine de çok özensiz ve dediğiniz gibi küsmek etki etmiyor ama benimkine konuşmak da etki etmedi yani bile isteye yapmıyor maalesef ve ben bu hayatu hak etmediğimi düşünmeye başlıyorum artık çünkü babam hiç böyle değil annemi hep el üstünde tutar ve gönlünü yapacak şeyler yapar en basiti güzel söz bir tebessüm

Aptala anlatır gibi anlattım ama değişen hiçbir şey olmadı maalesef beni en çok üzen de bu oldu yani biliyor ve bilerek yapıyor gibi
Valla çocuktan öncede boylemiydi ? Hani dogum bilmemne diyemi tribe girdi .Siz bilirsiniz doğrusunu .Nasıl biri .Seni seviyorum da demiyormu hiç diyeceğimde . Hareketlerine bakınca sormaya korktum ya .Rest çekme aşamasına getirecek en sonunda sizi .Sen beni sevmiyorsun derken çocuktan önceki gibi ilgilenmediğinizi kastediyor heralde .Kendine bakmadan birde.

Ayyy o benim en korktuğum erkek tipi ya böyle her şeyi eleştiren hiç bir şeyi beğenmeyen her şeye bir kulp bulan. Sizinki o boyutta değildir inş o da zor çünkü. Benimki allahtan yaptığı işleri yalap şalap yapıyor🤣 vallahi manyak bu erkolar nelere şükrettiriyorlar bizi
Benimki öyle maalesef ama diyirum ki ben bu kadarını yapabiliyorum çok biliyorsan al kendin yap

A canım .Benimki kaç saat yemek yaptın canım benim bak şimdi hemen bitecek eline sağlık diyen adam yeri geliyor eti sütte bekletmek eti yumuşatır sen biliyormuydun diye birşeyler öğrettiğini sanan master şef olduğunu sanan aynı adam .Ben bekletmen sütte desem iki saat niye bekletmem gerektiğini konferans olarak anlatır .Neyseki dikkati çabuk dağılıyor o bağlamda o nedenle iyi .Bende hala eti sütte bekletecegim🤣Senelerdir 🤣Neyse konu takibi sıfır neyseki.Engin ve çok önemli bilgilendirmeyi yapsın tamam.Bence eşref ve diğer saat olaylari çoğu .Yani asiri zorlama sıkma uzatma yoksa tabiki aranızdaki konularda
Yaa çok alemsin ama sen hakkından gelirsin🤣 bu arada bak onlarca yorumunu okumuşumdur kendinden örnek ilk defa görüyorum hoşuma gitti. Tatlı bir çiftsiniz belli ki 🧿

Valla çocuktan öncede boylemiydi ? Hani dogum bilmemne diyemi tribe girdi .Siz bilirsiniz doğrusunu .Nasıl biri .Seni seviyorum da demiyormu hiç diyeceğimde . Hareketlerine bakınca sormaya korktum ya .Rest çekme aşamasına getirecek en sonunda sizi .Sen beni sevmiyorsun derken çocuktan önceki gibi ilgilenmediğinizi kastediyor heralde .Kendine bakmadan birde.
Yani evet öküzdü eskiden de ama yine de ben mutlu etmeye çabalardı bu görünürdü, kendince biseyelr yapardı hatta tatlı bile olurdu o halleri, suan 70 yaşında ki dede gibi davranıyor anlatıyorum anlatıyorum 5 dk sonra bugün noldu sana kim uzdu seni diyor yahuuuu mal misin bir saattir anlatıyorum ya doyirum ama yok

Benimki öyle maalesef ama diyirum ki ben bu kadarını yapabiliyorum çok biliyorsan al kendin yap
Oh iyi diyorsun ezdirme sakın kendini. Narsist oluyor genelde bu tipler arkadaşım kendini kanıtlıycam beğendircem diye kutu kutu anstideprasanlar içiyor sakın taviz verme

Oh iyi diyorsun ezdirme sakın kendini. Narsist oluyor genelde bu tipler arkadaşım kendini kanıtlıycam beğendircem diye kutu kutu anstideprasanlar içiyor sakın taviz verme
Oyy oyy yazık yaa yok vallahi ben öyle değilim umrumda olmaz beğenmiyorsan kendin yap derim oda bazen yapar bazen yapmaz

Aynı sürprizi doğum gününde sende ona yap
İstemez ki supriz felan diyieum ya 70 yaşındaki dedeler gibi amaan bizden geçti artık baba oldum diyor 30 yaşında bile değil

Selam kızlar, Bugün benim doğum günüm eşimle 3. Yada 4. Kez doğum günümü geçiriyorum ve biz önceki doğum günlerimde mutlaka güzel bir restoranta yemeğe giderdik, bu sefer de öyle olur sanmıştım ama eşim bir pasta alıp gelmiş ve pastayı paketiyle öylece koyup al pasta aldım en büyüğünden bolca yersin dedi yüzüme bile bakmadan bir tebessüm etmeden, yani neye uğradığımı şaşırdım hiç almasaydın daha iyiydi zaten bugün akrabalarım ve ailem tarafından ev pasta ve cicekle doldu, benim tek isteğim sevgi güler yüz, anlayış, memnun olmadım tabii ki bu tavrına ve bana dediği şey şu yine mi seni mutlu edemedim yani zoraki bir pasta almışsın ne bir güzel söz ne bir dokunuş, bir çocuğumuz var 1 yasinda o doğdugundan beri bu halde, benimle zorla evli gibi davranıyor, harika bir baba varsa yoksa evladı ama ben yokum, yani sürekli kendimi sorguluyorum bende mi bir sorun var ben mi çok memnuniyetsizim diye ama yok ben bu öküzce tavırları kaldıramıyorum sanki 65 yaşında bir dede karısına doğum günü sürprizi yapmış gibi hissediyorum, artık hiç mutlu değilim, bütün erkekler mi böyle diyorum ama yok değil biliyorum kendi öz babamdan biliyorum, artık boşanmayı bile düşünüyorum çok yiprandim genç yaşımda yaşlılar gibi yaşıyorum sanki...
Sabah pastayı koy eğer kahvaltı nerde derse bolca yersin de. Bunlara öyle davranacaksın onun gibi. Aksi takdirde duygusal davranınca daha çok üste çıkıyorlar pasta almadım mı hatırlamadım mı etmedim mi. Cinleniyorum bu tavırlara bak cinlerim tepeme geldi şuan gece gece

Yani evet öküzdü eskiden de ama yine de ben mutlu etmeye çabalardı bu görünürdü, kendince biseyelr yapardı hatta tatlı bile olurdu o halleri, suan 70 yaşında ki dede gibi davranıyor anlatıyorum anlatıyorum 5 dk sonra bugün noldu sana kim uzdu seni diyor yahuuuu mal misin bir saattir anlatıyorum ya doyirum ama yok
Düşüncesiz gibi .Genede o kadar kötü gelmedi ya balık hafızalı gibi kim üzdü diyor bide .Yarın bı aksiyon alır gibi geldi bana .Neden bilmem..Eskiden de böyleymiş yeni değil o zaman Belkide geçici bir durumdur ne diyeyim .Sizinki bu model .Anlamayan lafı söyleyip çamı devirip giden türden.O zaman alınganlık yapmadan onun konuştuğu dilden gidin sizde .Mesela o pasta olayı için yarın çayı bilmemneyi caydanlikla önüne koyun.Sana kahvaltı hazırladım doyana kadar karnın patlayana kadar içersin deyin.Bundan da anlamazsa hatasını bilmiyorum artık bu böyle bir paket yani eşiniz ne diyeyim .

Pastayi suratina atsaydin bence.
Adam seni kizindan kiskaniyor. Eskisi gibi ilgili alakali “ canim kocam” modunda degilsen, onu demeye calisiyor kendince.

Sabah pastayı koy eğer kahvaltı nerde derse bolca yersin de. Bunlara öyle davranacaksın onun gibi. Aksi takdirde duygusal davranınca daha çok üste çıkıyorlar pasta almadım mı hatırlamadım mı etmedim mi. Cinleniyorum bu tavırlara bak cinlerim tepeme geldi şuan gece gece
Kahvalti da hazırlamam hiç öküz, maalesef umarım kimsenin kocası benimki gibi olmaz ben çok yıprandım

Back
X