tepkiniz ne olur?

alaraberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
176
0
46
İstanbul
Kızlar eşinizle görücü usulü evlenmiş olsanız.eşinizin sizden önce çıktığı kızla seneler sonra karşılaştıktığında kızın selamına karşılık verip konuşmasına tepkiniz ne gibi olur?

Kızlar eşinizle görücü usulü evlenmiş olsanız.eşinizin sizden önce çıktığı kızla seneler sonra karşılaştıktığında kızın selamına karşılık verip konuşmasına tepkiniz ne gibi olur?

görücü usulu evlenmiş olsam yada olmasam fark etmes. eşimle çok kötü kavga ederdim.... kıskancım ben

once kız slm verdiyse sorun yok. eğer eşiniz selamını almazsa "bana hala kızgın atamamış ustunden " diye düşünebilirdi kız. amma velakin once eşiniz görüp selam verdiyse konuştuysa hoş değil. bende sevmem. eski sevgilisiyle selamlaşmasını hoş görmem. ama dediğim gibi selamını almasaydı karşı taraf oyle de düşünebilirdi yani:44:

bende kıskanırdım yani bu durumdan rahatsızlık duyduğumu tekrar etmemesini rica ederdim. sonuçta görücü usulüde olsa kocam yani bana ait :47:

konuşmalarına , tarzlarına bakar rahatsız olucağam bir durum yoksa pek üstünde durmazdımm haa tabi ben üstünde durmadım diye eşimin o kızla sık görüşüp muhabbetlerine izin vermezdim tabi ki de. Yani sıradan bir karşılaşmaysa pek sorun olmazdı benim için. Ayrılık sebebleri de önemli tabi ki.

Görücü usülü evlenmekle ilgisi ne bunun? Sevmediğnizi falan söylüyosanız
tepkisiz kalabilrsiniz. Fakat normal değil bu.

Karşılaştıklarında eşimin nasıl bir tepki verdiği ve kızla konuşurken ki üslubu önemli olurdu benim için. Bir de zaten o güne dek o kızla nasıl bir ilişkisi olduğunu, ne kadar sürdüğünü biliyor olurdum. Sizi rahatsız eden ne oldu peki, kıza selam vermesi mi, konuşma tarzları mı, geçmişleri mi? Eşinizin sevgisinden eminseniz, bence fazla umursamayın bu tip durumları, geçmiş geçmişte kalmıştır :34:

bir kere eşim bunu bana ben başkasından duymadan kendisi söylemişse ve eğer konuşmamnın içeriği konusunda bana samimi bir şekilde bilgi verdiğine inanırsam tepki vermem. biraz zaman geçince de haberim dahi olsa böyle birşeyi ne olursa olsun yapmaması gerektiğini ben yanlış anlamasam bile o kızın yanlış anlayacağını vs. söylerdim huzurumu da bozmazdım

Eğer kızın selamına karşılık vermeyip mal gibi yürüyüp gitseydi.Nasıl bir odunla evlenmişim ben böyle derdim herhalde,ne tepkisi vercem selam vermekten ne çıkar.
Ha eğer selamlaşıp sonra da laubali laubali konuştuysa o başka tabi.

Ne tür evlenmiş olursam olayım, eşimin benden önceki yaşamı beni ilgilendirmez. İnsan geçmişini evlendi diye yok mu sayacak? Ne var bunda oturup çayda içebilir arada telefonlaşabilirde.

Eğer onunla devam etmek isteseydi ederdi, benimle devam ettiğine göre sorun yok.

kız eşinizle konuşmakta can atan birise.eşinizi, eşinizin ailesine sorarsa yinede eşinizin konuşmasından rahatsızlık duymaazmısınız.seneler sonra eşinizin ailesine bile yakınlık kurmaya başlasa

o da bir şey mi benim düğünüme gelmiş oynamış tüm düğün saati boyunca benden çok o var video da , üstüne birde takı takmıs elini kocamın beline atmıs elinide tutmuş tepkim ne mi oldu istersen söylemim :47:

o da bir şey mi benim düğünüme gelmiş oynamış tüm düğün saati boyunca benden çok o var video da , üstüne birde takı takmıs elini kocamın beline atmıs elinide tutmuş tepkim ne mi oldu istersen söylemim :47:

ne oldu?düğününde bilmiyordun zannedersem sonradanmı öğrendin eski sevgili olduğunu

Son düzenleme:
kız eşinizle konuşmakta can atan birise.eşinizi, eşinizin ailesine sorarsa yinede eşinizin konuşmasından rahatsızlık duymaazmısınız.seneler sonra eşinizin ailesine bile yakınlık kurmaya başlasa

bir kereye mahsus Allahın selamını alırsa sorun yok.

ama öyle uzun sohbet olursa, hiiiiiççççççç hoşuma gitmez.

herkes haddini bilecek ve seçimlerinin sonucuna katlanacak.

eşim içinde, o kız içinde, benim içinde geçerli bu...

dikkat et, kız gölge etmesin.

o zaman durum değişir ama bu konuda eşinizin üzerine de gidipp bu konuda sorun çıkarıp aklına sokmayın fakat eşinizde laubali bir şekilde konuşup tavırları sizi rahatsız ediyorsa çok üstüne gitmeden uyarın derim, hiç eşinizle konuştunuzmu bu durumu eşinizin ailesi ne düşünüyor bu durumda açık açık konuşmasanızda tepkilerinden anlamışsınızdır

ne oldu?düğününde bilmiyordun zannedersem sonradanmı öğrendin eski sevgili olduğunu

Akraba olduğunu biliyordum , düğünüme sakın gelmesin demiştim üstelik bu kişi evli ve kocası takı takmaya bile gelmedi ki eminim bilmiyordur eski sevgilisinin düğününe geldiğini bilse getirmezdi. ya da ortalık malı gibi oynatmazdı (normal bir kız değildi hani g... başı bir oynayanlardandı. Eve geldik aklıma düştü biliyordum ilişki boyutlarını ve sordum geldimi dedim evet dedi işte o zaman kıyamet koptu masumane bir kız arkadaş olsaydı dedigin gibi o zaman tepkim normal olurdu normal karsılardım fakat masumane bir ilişki olmadıgından dolayı tepkim son derece büyüktü . Birde abicim abicim diye dolanmazmı etrafımızda . . . Psikolojimi çok bozdu zor atlattım tabi video yu izlemiyoruz düğünümüzü tadıyla izleyemedik anlayacağınız.

kızlar eşinizle görücü usulü evlenmiş olsanız.eşinizin sizden önce çıktığı kızla seneler sonra karşılaştıktığında kızın selamına karşılık verip konuşmasına tepkiniz ne gibi olur?

kıskançlıktan çatlar patlar kudurur delirirdim yani bu durum eşim içinde o bayan içinde iyi olmazdı ister yıllar geçsin istersede bastonla gezecek yıllara gelelim tepkim gene aynı olur gene aynı olur.

Back
X