- Konu Sahibi alaraberen
Bu zamanda ve kendine çok ama çok güvenen bir kadın olarak :)
Arkadaşım benim kimseye eyvallahım yok , yanlış yapan adam beni ve çocuğunu kaybeder. Elinde açık çek var ve üzerine ne yazacağı ona kalmış.
Topiclere bakarsanız bi dünya kıskanç kadın görürsünüz. (teleefon kurcalayan, msn ve f.book şifresi kırmaya çalışan, onu bunu kontrol eden, neredeyse kardeşinden bile kıskanacak) Ancak bu kadar kıskançlığa rağmende bi dolu aldatılan. Neymiş kıskanmak ve rahat olmamak aldatılmayı engellemiyormuş.
Eşimin sütüne güveniyorum beni yanıltmadı , tabi ki yanıltabilir onunda sütü bozulabilir o zamanda kapının önünde bulur kendini. Ne bir saat eksik, ne bir saat fazla, öğrendiğim anda.
Bu ona güvenden öte, kendime güven. Ayaklarımın üstünde duruyorum, çocuğuma da bakarım kendime de kimseye ihtiyacım yok. Yaparsa o kaybeder.
Niye canımı sıkayım ki ? Ben saygısını yitirmiş yuvada evlat yetiştirmem, öyle çocuğum için yuvamı dağıtmıyoruma da inanmam.
Ben aykırıyım, çoğu insan kaldıramaz düşüncelerimi. O yüzden sizde haklısınız.
kk nın en aykırı kadınlarından..

kendine güveni olan bir kadın ancak bunu yapabilir..Türk kadını çok kıskanç gerçekten.." sana benim gözümle bakan gözler kör olsun" demiş
şarkıda ama seneler evvel o gözle baktıysa sorun yok demektir..