tepkiniz ne olurdu?

çok saçma ya sanki bekar adam da tek başına karar veriyo bu gidişin dönüşü olur mu acaba

Ailesinin yanına vs gîtse yine anlatım da Doğu'da kimsenin olmadığı yer ilginç

Sınav stresi vs var mı evde

Ya da boşanın ayrılmak yerine tayinim çıktı çocuklar diyecek sınav senesini böyle atlatacak

Bizim arkadaşlar bir sene aynı evde yaşamıştı kızları lise sınavına girecek diye kız kazandı onlar da boşandı

Üniversite sinavina girexek yas t a b8r çocuğunuz var ise en az 17-18 yıllık bir evlilik..
Araniz nasildir bilemeyiz elbette.. yaptığı iste belki size söylemedigi bir sıkıntı mi var? Böyle durumlarda erkekler tayin isteyebiliyorlar..

Size aşırı gelebilir, ben boşarım. Kendi kendine gitsin nereye istiyorsa. Adam beni saymadan tayin isteyecek, ben sizin kadar sakin olamazdım.

Tayin istediği yerde yeni biri olabilir mi hayatına almak istediği...yani doğuda bir yer diyorsunuz,belki orda biri var.hiç aldattığından şüphe edecek bişeyi oldu mu

Ben hic karismazdim. Istedigi yere gidebilir, ama dondugunde beni ayni bulamaz, cocuklarim ustunde eskisi gibi soz sahibi de olamaz.

Ortak bi hayat yasayip tek basina yasam alani belirliyir oluşu buyuk sorumsuzluk. Sizden sıkılmış olabilir.

Yolcu Abbas, baglasan durmaz.

Bence o yolunu çizmiş gibi. Yeni hayatında size yer yok gibi

Evlilikten bikmis, benden bikmis. Tek tabanca yasamaya heveslenmis drrim.
Saka yaparken bile soylenmez boyle bisey.
" ben gidiyrum tayinim cikti by".

eşiniz ne iş yapıyor..şunun için soruyorum ki bir asker polisse eğer doğunun şu karışık olduğu günlerde kendi başına gitmek isteyişi gidipte dönmeme düşüncesi(Allah korusun tabi) büyük bir bunalımın sebebi olabilir...
herkez doğudan tayin alıp kaçma peşinde iken madem büyük bir sorunda yok bunu da bi düşünün derim

Back
X