tepkiniz ne olurdu?

Ailemle ilgili bi sıkıntı yok.neymiş efendim seni mahalleden isteyenler olmuş zamanında sana zarar verebilir düşüncesinde.çok konuştum ama kabullenmiyor.mahkeme tarihini bekliyorum.bu konuyu one sürüyor şimdi. Anlamadigim ailemle dışarı çıkmak kadar doğal bişey yokmu
Mahalleden isteyenler bahane, aileyle dışarı çıkmanızı engellemek için kılıf resmen.
Hiç dinlemem ailemle istediğim gibi gezerim.

Onları ne alakadar ediyormuş pardon? Çıkarım da giderim de. Yerinizde olsam otelde güzel bir gece bile geçiririm.

Oldu paşam derdim.
İzin istemiyorum ki vermesin.

Valla eşim yokken onlar vardı. Bi kere bile sormadım aileme giderken. Haber veririm o kadar. İstersem dışarda istersem evde istediğim Zaman görüşürüm eşin bişey demez. Ama o da görüşür ailesi ve kardeşiyle , illaki benim yanlarında olmama gerek yok. Dışarıda bulup yemek yiyip sohbet ederler vb.

Eşiniz bence gitmemeniz için kılıf uyduruyor. Aile bu yani daha ötesi var mı

Ben annemlere gidecegim veya cikacagim zaman; bugün annemlerle bulusacagim veya gidecegim diyorum. SADECE haber veriyorum. Sormakta neymis cocuk gibi.

Eşimin bana öyle bir söz söyleme lüksü hiçbir zaman olmadı olamazda... Bu durum karşılıklı benim de aynısı onun için geçerli...

Bunun mantıklı bir açıklaması olamaz. Annem babam o benim iki gün sonra koca gider yine anne baba kalır...

yok yaaaa :sinirli: ulan annemle babamla çıkamıcaksam kiminle çıkıcam töbe töbee:işsiz::işsiz::işsiz:

Kiminle ne Zaman görüleceğime kim karar verecek ki eşim bile karışamaz gider gelirim onlara ne

Bugün annene babana yarın arkadaşına dostuna dakka durma

Ailemle ilgili bi sıkıntı yok.neymiş efendim seni mahalleden isteyenler olmuş zamanında sana zarar verebilir düşüncesinde.çok konuştum ama kabullenmiyor.mahkeme tarihini bekliyorum.bu konuyu one sürüyor şimdi. Anlamadigim ailemle dışarı çıkmak kadar doğal bişey yokmu

Sen boşanıyor olduğun herifin sözünü niye dinliyorsun ki?

Back
X