Ter kokusu

sanemk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
6
0
1
33
Nasil engellenir lutfen yardım

Her sabah dus al.koltuk altina parfümü dustan sonra sık ve elinle krem sürer gibi yedir.akşama idare ediyor.ben böyle yapıyorum

Özellikle yazın günde en az 2 defa duş almak, kişisel temizliğe dikkat etmek ve güzel kokulu ürünler kullanmak yardımcı olur.
Çok terliyorsanız parfüm deodorant yerine kokulu pudralar kullanmanız daha faydalı olacaktır.

Yaz gelince herkesin problemlerinden biride bu ter kokusu oluyor sanırım ben duş alıp deodorant kullanıyorum üstüne de kokulu pudra sürüyorum kokuyu önlüyorum

Sabah duştan sonra parmak uçlarınızla koltuk altına karbonat sürün. Koku asla oluşmuyor gün boyunca. Deodorantlar zararlı malesef, pudralar da gözenekleri tıkıyormuş sanırım.
Dikkatli olun, sağlıklı günler.

Kristal doğal tuzlar var eczanelerde satılıyor. Bazı parfümerilerde de görüyorum artık. Duştan sonra sürüyorsun roll on gibi. Bende ençok işe yarayan o oldu. Doğal olmasıda cezbedici. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum ben. İşe yaraması için hergün duş alman şart ama. Temiz olmazsan hiç birşey işe yaramaz

deodorant değilde şu hani makyaj malzemesi satan yerler var ya orda doğal taştan deodorant taşlar var hemde sağlıklı dr arkadaşlarım kullanıyor içinde aliminyumda yok ondan kullanabilirsin acayip etkili deodorant kullansanda çok terleyen bir insansan ter kokusu yine oluyor bence ama ben onu bayadır kullanıyorum çok rahatım gerçekten çok etkili oneririm onu tabi hergün duş al mesela aksatma çok sıcaklarda 2 kere bile alınabilir herkesin sorunu

evet ondan demek itiyorum bende kullanıyorum kesinlikle deodoranttan daha etkili içinde aliminyum yok deodorantlarda hep aliminyum olduğu için göğüs kanseri riskini arttırıyor diyorlar mesela

Hmmm karbonatı konu sayesinde ilk kez duydum .

Yazın ter kokusunu önlemek için kişisel temizliğe üşenip deodorant / parfüm sıkmasın kimse rica edeceğim

Sık duş alımı , kıl tüy operasyonu:) , koltuk altı pudra ... benim işimi görür hep .

Sık çamaşır değiştirmek , iki fıs parfüm .

Yiyeceklerde baharat,soğan,sarımsak oranı azaltılmalı , yaz aylarında günde 1 kupa adaçayı içiniz.t üyler alındıktan sonra limonlu tuzlu su sürün, beklet durulayın.bazı hastalıklarda terde koku oluşturur,araştırın tedavi için geçikmezsiniz.

bunu ogrenmem cok guzel oldu emzirdigim icin roll on kullanamiyorum bu sanirim benim derdime de care ollur

terlemek doğaldır ama terin kokması yediğiniz içtiğiniz şeylere bağlıdır eğer sağlık probleminiz yoksa baharatlı yiyeceklerden uzak durun kokulu şeyler yemeyin merve ve suyu bol tüketmeye çalışın

Tuysuz oldugu surece koku problemım olmyr benm ya sık sık agda yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…