Ter kokusu

Herkes gayet güzel tavsiyeler vermis. Terlemek Allah in emri de. Nasil terledigin de önemli. Yani ne yedigine geliyor ucu..
Sicaklarda baharatli, karisik, agir yemekler yemeyin ne olur. Ya hele pastirma sucuk teri insani mafediyor.
Bu da bir öneri.
Kiyafet degisimi ve epilasyonun da önemi cok büyük. Deodorant falan isin en son kismi. Cila gibi. Temiz bir vucut zaten cook da kötü kokamaz.
Bol su icin detoks olun. Miss.
Nasil cekti canim temizlik anlatamam. Hamilelikten basimi kaldiramiyorum kendi kokum bile nasil agir geliyor bana anlatamam. Yazdikca rahatliyorum. Temiz kokmak gibisi yok =(

Önce tüy temizliği, güzel duş mutlaka keseyle ama.. Bebe pudrası Sonra rollon. Şimdi bir sürü doğal marka var alüminyumsuz mis gibi kokulu.
Su sabun ucuz nolur yıkanalım toplu taşımaları kullanırken koltukaltımızı milletin burnuna dayamayalım iki gün önce ayakta bir buçuk saat yol gittim midem ağzımda. Kul hakkıdır yaa hamilesi var hastası var hassas insanlar var ne var yıkansak he

Nasil engellenir lutfen yardım
Duzenli olarak hergun dus alarak pamuklu ic camasiri ve kiyafet giyerek, ilgili yerlerdeki killari alarak, deodorant kullanarak ve ozellikle yazin aslinda yaz kis icinde terledigin kiyafeti birdaha giymeyerek.
Tum bu dediklerimi yaparak bence olagaustu bur durum olmadigi surece kimse ter kokmaz cunku taze ter kokmaz, sucuk sarmisak falan yenilmedigi surece. Asil kokan terin kurumasi ustune dus almadan tekara terlemek cunku sicak ve nemle katlanma bolgelerinde vucudun bakteri olusur. Veya dus alir cikarsin dunku terledigin t-shirt u giyersin yine ter kokarsin...

aynen hamam kulturu atalarimizdan gelen birsey bizim en cok dikkat etmemiz gereken seyken temizlik asil yazin bizim memleketi basiyor ter kokusu...

Duş, ter kokusu önleyici stick ( eğer bu yeterli gelmeZse eczaneden daha etkili birşey alabilirsin) , ve bir gün giyilen birşeyin yıkanmadan asla bir daha giyilmemesi, en kötü kokuyu terleme olsun olmasın aynı kıyafeti üst üste giymek yapıyor, ha bunlara ramen ter kokusu oluyorsa bir Dr görünmek en iyisi

En az 2 defa ki bu 3 4 5 e kadar yolu var demek . Çok tehlikeli.
Hem cildi mahveder hem şu kaynaklarının gereksiz harcanmasidir

Bir şey sorcam ağda da zaten beklemek gerekiyor ama jiletle tüyleri aldigimiz zaman bir daha ne zaman alabiliriz ? 2. Günün sonunda diken diken oluyor ya o zaman alınıyor mu ? Alanlar nasıl alıyor ya benim ki hep tahriş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…