- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ders verir gibi degil de daha insancıl anlatsaydınız emin olun hoş bir tablo sergilerdiniz..Tarafımdan da taktir edilebilirdiniz.....
5 e kadar saymanıza sevindim..Bana doktorun anlattığını söylüyorum.. Dahiliye iç hastalıklar ve benimle bu konu hakkında dahiliye ilgilenmişti.Bu konularda herkes neticede bildiklerini anlatıyor.Kimse tutupta sallamaz..Sağlık sonuçta..
1ayda 400 olan değerim normalde döndüyse helal olsun bana![]()
Maddeler halinde sıralamanın insancıl olmayan yanı nedir anlamadım ya neyse... O kadar kendinizden emin yazmışsınız ki doktor mu yazan acaba diye girip profilinize baktım. İnsanlar inanıp güveniyor bu tarz yorumlara yanlış şeyler anlatırsanız düzeltme ihtiyacı duyarım. Bu arkadaşın durumu farklı ama arama motoruna karaciğer yağlanması ya da trigliserid yazan birinin karşısına yorumunuz çıkabilir. Belli ki bir dönem için sıkıntı olmuş sizde. Biz 3 senedir uğraşıyoruz bu durumla. Daha grade 3 ten 2 ye inemedik. Bİr ayda düzelmesi mucize olur sanırım. Ve türkiyenin en iyi hocalarından biri tedavi ediyor. Ondan öğreniyoruz her şeyi. Ahkam kesmeden önce bi durup düşünmek lazım diyorum sadece.