Terapi, seans ücreti, pazarlık 🙄🙃

Gunde 5 danisandan haftada 4 gun calissa, cok iyi para yahu. Adam birkac aya Azerbaycan'dan ev alir kendine benden soylemesi.

Hesaplayan adamlar has left the building.
Zaten ihtiyacı olan biri değil gibi onca eğitim, yl yurtdışında kolay yatırımlar değil bildiğim kadarı ile bu alanda ilerlemek ciddi yatırım gerektiriyor eğitime

Psikolog olsun başka bir şey olsun tc işletmeler klinik/salon/ yıllarca aynı yerdedir. Ne zaman yabancı uzman görsem hep taşınıyorlar sürekli adres değiştirmeler.Normal bir yer niye iki ayda bir göçsün sürekli?

Konu sahibi fazla verecekseniz de birebir yüz yüze konuşacağınız burada bulunan uzmana gitmenizi tavsiye ederim. Online ok devir değişti her şey artık online yapılabilir ama ben konuştuğum insanın gözlerinin içine bakmak isterim mimikleri tavrı vs
Keşke ben de öyle isterim ki yüz yüze olsun. Ancak yaşadığım ilçede böyle nir imkanım yok. Bağlı olduğumuz ilde de (Konya) sorduğum uzman da online seansa 3000 dedi, yeni zam yapmış yıl boyu böyle gidecek anlaşılan. Bilemiyorum bem mi arayıp buluyorum bunları

Yo güvenilir bir isim, doktoraitesinde onlarca yorumu, sayfasında diplomalrı var, zaten referans aracılığı ile bulmuştum güvendiğim biri tarafından.
Buna sevindim. Benim bahsettiğim daha çok estetik alanındaki “doktorlardı” gerçi.
Yerli doktorlarımızın doktor olduğu belli neticede duvarda en kötü tıp diploması fotokopisi olsa da asılı diploma vardır ama yabancılarda onu zor görürsünüz çoğunlukla uydurmasyon sertifikalar Moskova 2023,12-17 Nisan estetik fuarı gibi 325 adet sertifikalar olur genelde. Bu işi yapmak için en kötü hemşire olman lazım idealde doktor.

Bazen fiyatlar çok diyorum ama onca derdi dinlemek de kolay değil geçen eğitimde Cinsel İhmal ve İstismar konusunu işledik var ya üstümden tır geçmiş gibiydi aslında parayı fazlasıyla hakediyorlar ama uçuk fiyatlara da gerek yok

İşte oralara gitmem için de terapi almam gerekiyor aslında sorunum da o 🥲 yani kaygım bu parayı verdikten sonra, ki sosyal duygusal kaygılarımı yenmek için gidiyorum, o alanlar için bütçemin kalmaması

Benimki şaka, ihtiyacın varsa vardır tabi. Sadece sekreterle konuşup TRYnin fazla değer kaybettiğini söylersin o yüzden fiyatı TL cinsinden sabitlemeyi teklif edersin. Azeriler bizim memleketei az çok biliyor zaten liranın durmundan haberdardırlar

Bazen fiyatlar çok diyorum ama onca derdi dinlemek de kolay değil geçen eğitimde Cinsel İhmal ve İstismar konusunu işledik var ya üstümden tır geçmiş gibiydi aslında parayı fazlasıyla hakediyorlar ama uçuk fiyatlara da gerek yok
Empati yapmak zor.. bazen gözlerinin dolduğunu farkederim terapistimin. Özveri gerektiren çok çok önemli bir meslek elbette.

Empati yapmak zor.. bazen gözlerinin dolduğunu farkederim terapistimin. Özveri gerektiren çok çok önemli bir meslek elbette.
Beni “okumak “ isteyen teyzelerde esner genelde. Hepsi nazar var der

Keşke ben de öyle isterim ki yüz yüze olsun. Ancak yaşadığım ilçede böyle nir imkanım yok. Bağlı olduğumuz ilde de (Konya) sorduğum uzman da online seansa 3000 dedi, yeni zam yapmış yıl boyu böyle gidecek anlaşılan. Bilemiyorum bem mi arayıp buluyorum bunları
Yüzyüze olmamanıza rağmen sizin ödediğiniz rakam fazla bence. Online görüşmeler her zaman biraz daha uygundur bundan 3-4 sene önce öyleydi şimdi farketmiyor mu? Ayrıca biri daha yazmış ben de bulunduğum şehirde en pahalı yerlerden birinde oturuyorum, bu çevredeki bildiklerim de 1200-1500 arası.

Konu sahibi merhaba. Fiyat konusunda bir şey yazmayacağım da benim aklıma takılan asıl bu hanımefendinin psikolog olduğundan emin misiniz?

Sormamın sebebi yurtdışından getirdikleri sahte diplomayla bir sürü sektörde faaliyet gösteriyorlar(her ülkeden var) canlı örneği olarak bir tane doktorum diye gezen instagramda profili olan Mecidiyeköy’de kliniği olan estetik “doktoru” Azerbaycanlı bir kadın sağlık bakanlığı tarafından doktor olmadığı ortaya çıkmış para cezasına çarptırılmış ülkesine gitmiş.

Sayfasını Bakü’den yönetmeye devam ediyordu oradaki müşteriler talep çok.

Geçenlerde “psikolog,yaşam koçu” gibi zırvalıklarla karşıma çıktı nilantaşında bir yerde yer tutmuş orası da kapanmış.

Yani emin misiniz psikolog olduğundan? Duvardaki diplomalara da şüphe ile bakıyorum ben artık. Kimin ne olduğu belli değil.

Azerbaycan manatı tl karşı çok daha iyi durumda euro istemesi çok garip.
Infinite Soul Infinite Soul canım sizin orada psikologlar dolarla mı kazanıyor aydınlat lütfen 😘
Piskologa gitmedim hiç yani ücretleri ile ilgili fikrim bilgim yok.Ama para farki evet turk lirasi bizde çok degersiz manat degerli para birimi dolara karşı.O yüzden ücreti size çok gele bilir ama bizim için normal rakam oluyor yani doktor için.Doktor da işin de baya iyiyse ücreti yüksek ola bilir dedigim gibi manat lira farkı.
Hayır manatla kazanıyorlar dolarla digil.🤪

Piskologa gitmedim hiç yani ücretleri ile ilgili fikrim bilgim yok.Ama para farki evet turk lirasi bizde çok degersiz manat degerli para birimi dolara karşı.O yüzden ücreti size çok gele bilir ama bizim için normal rakam oluyor yani doktor için.Doktor da işin de baya iyiyse ücreti yüksek ola bilir dedigim gibi manat lira farkı.
Hayır manatla kazanıyorlar dolarla digil.🤪
Tam da bunu konuşuyoruz. Sizin paranız liraya göre daha değerli doktorun bir zararı yok. Lirayla ödeyen birinin zararı olur dolar olarak öderse

çok pahalı Türkiyede 1500 TL ortalama yani sürdürülebilir olması için bence o fiyatlar normal değil dilerseniz iyi bir terapiste yönlendirebilirim

Zaten ihtiyacı olan biri değil gibi onca eğitim, yl yurtdışında kolay yatırımlar değil bildiğim kadarı ile bu alanda ilerlemek ciddi yatırım gerektiriyor eğitime
:) cok tatlisiniz ben saka yapmistim ciddiye almissiniz, kirdiysam kusura bakmayın.

Gecenlerde ben de birkac farkli uzmandan bilgi almistim 1500-2000 arasiydi fiyatlari. (Konum Ankara, bilgi aldigim kisilerin ofisleri Eskisehir yolu uzerindeki gokdelenler)

Tam da bunu konuşuyoruz. Sizin paranız liraya göre daha değerli doktorun bir zararı yok. Lirayla ödeyen birinin zararı olur dolar olarak öderse
Aslında iki türde zararda tl farkı yüzünden.
Çunki manat da degerli dolar da.En iyisi kendi ülkesinden piskologla devam etsin.Sizin 3000tl bizim için 175 manat yani piskolog için abarti para değil.Ben biraz baktım şimdi bizim ünlu piskologlar 300 manata kadar gider var işinde iyi olduklari için.Kisaca her ücrete var iyisini istiyorsan biraz paraya kıyıcaksın.😁

Çunki manat da degerli dolar da.En iyisi kendi ülkesinden piskologla devam etsin.Sizin 3000tl bizim için 175 manat yani piskolog için abarti para değil.Ben biraz baktım şimdi bizim ünlu piskologlar 300 manata kadar gider var işinde iyi olduklari için.Kisaca her ücrete var iyisini istiyorsan biraz paraya kıyıcaksın.😁
Sizin ülkenizde asgari ücret 345 manatmış. Doğru mu?

Eklentiler

• IMG_9503.webp
    IMG_9503.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 29
Aklım iyice karıştı.sizin psikologlar yarı asgari ücret mi alıyor bu durumda🤔bizim 6 bin tl gibi

Back
X