1300 le başladık kasım gibi,2500 e çıkardı ocaktan sonra..Bakırköy,de.her hafta çok değil mi?
ben de büyük bir şehirde yaşıyorum, çok ünlü bir psikolog var onun bile seansı 1700. sizinki çok pahalı ve çok sık çağırmış.
anladım sonuçta epey vakit geçirdiğiniz için yeni birine tekrar içinizi dökmeniz zor olur, zaten memnunsunuz da. bence değiştirmeyip seans sayısını azaltmaya bakın derim.1300 le başladık kasım gibi,2500 e çıkardı ocaktan sonra..Bakırköy,de.
Öyle yapıyorum,anladım sonuçta epey vakit geçirdiğiniz için yeni birine tekrar içinizi dökmeniz zor olur, zaten memnunsunuz da. bence değiştirmeyip seans sayısını azaltmaya bakın derim.
Yeni baslayanlari tanimak icin her hafta cagiriyolar genelde.her hafta çok değil mi?
ben de büyük bir şehirde yaşıyorum, çok ünlü bir psikolog var onun bile seansı 1700. sizinki çok pahalı ve çok sık çağırmış.
Bir anda yüzde 100 zam yapan terapistten soğurdum ben.bir de bu psikolog psikiyatri işleri bana çok gıcık geliyor.düsünsene oraya hayatı sevmeye gelmişsin karşında şu ay gelse de fahiş zam yapsam diye bekleyen bir paragöz var.düsünsene insanlar çok çıkarcı, çok sahte diye gidiyorsun.karşındaki hepsinden daha çıkarcı.çok ironik bence.devlette ilacınızı yazdırıp, derdinize de yakın arkadaşınıza ya da kardeşinize anlatın bence.ortada öyle çook etkili teknikler falan da yok.öylr anlatıyorsun.pek bir numarası da yok.bu arada terapiste niye fiyatın pahalı denmesin ki? O paraları cukkalarken utanmıyor da siz pahalı demeye mi utanacaksınız.rest çek biraz ya.hemen şıp diye kabul edersen yüzde 100 zammı da yersin.sansını denemiştir o.bırakacağım falan de bakalım nasıl düşürüyor.1300 le başladık kasım gibi,2500 e çıkardı ocaktan sonra..Bakırköy,de.
Kasin gibi 750-1000tlye is yapan yerler vardi. Yalniz sizinki cok yuksek oranda zam yapmis..yuzde yuze yakin bir rakam.. bu sekilde indirim almayi deneseniz benim maasima bu kadar zam gelmedi vb. Seklinde.1300 le başladık kasım gibi,2500 e çıkardı ocaktan sonra..Bakırköy,de.
Hayatinizdaki kisiyle varsa sorunlari asip yada ongordugunuz problemleri cozme uzerine odaklanmaya calisip sonra terapiyi fiyat meselesi uzerinden sonlandirmaya calisabilirsinizMerhaba ,zor bir çocukluk,ergenlik yaşadım.Girdiğim depresyondan terapi sayesinde çıktım.Terapiler sayesinde kendime geldim,kişiliğimin farkına vardım.İstanbul,a taşındığımda verdiğim aradan sonra terapistimi değiştirmeye karar verdi .
Terapi ücretim seans başı 2500 tl.Acayip yoruyor ama iyi de geliyor.Yani ayda 10000 veriyorum.
Ama bu durum beni parasal kaygıya sokuyor.6 ay her hafta gel sonrasına bakarız dedi.Terapiste de seans ücreti pahalı denmez.
Tamam çalışıyorum ama şu an hayatımda bir var,iyi de gidiyor.Yani evlilik yatırımı yapamıyorum .
Borçtan acayip korkuyorum.Kredi vs..Bjnlar beni tüketiyor.
Türkiye de hayat zor,geçim zor,baya bi hem de..
Çok kaygılıyım,terapistimle de iyi bir bağlantı kurduk.İyi de geliyor.Borcum,harcım yok bu arada..Ama hiçbir şey de yapamıyorum.
Beğenmedimler havada uçuracak ama ben psikolojinin tam olarak bilim olduğunu bile düşünüyorum.tamam belli başlı şeyler var ama derler ya çeşit çeşit insan var.her bakış açısı parmak izi gibi farklı.ki ben de zamanında 3,4 kişiye gitmiştim.ama benim beklentim zaten yüksek değildi.bir değişiklik olsun diyeydi daha çok.birşeycik de yaptıkları yok.sadece biraz beden dillerini kullanıyorlar rahat dökülelim diye sen de anlatıp duruyorsun.öyle etkili, seni yeni doğmuş gibi yapacak yöntemler falan yalan dolan.parasını haketmeyen sektörlerden bir tanesi.gerçekten samimi bir arkadaşını karşına oturtup beni tarafsız bir şekilde 40 dakika dinle desen aynı şey.ama günümüzde kimse hu tarz bir arkadaşlık edilemediği için sektör haline gelmiş bu durum.bir rahatlık geliyor mu geliyor ama derdini anlatmanın rahatlığı, onların tekniği falan değil.Bilime saygım sonsuz ama ben aylık 10 k vermem
O 10 k yı her ay kendime harcarım mutlu olurum
Herkes imtihan ediliyor kimsenin ailesi mükemmel değil sürü travma ile büyüdük okey ama ben yapamam ya.
bence ayda bir gitmek eğer bütçen de varsa eminim katkı sağlar hayatımıza. ben de bir ara düşündüm de cimriyim galiba vazgeçtim.Bilime saygım sonsuz ama ben aylık 10 k vermem
Herkes imtihan ediliyor kimsenin ailesi mükemmel değil sürü travma ile büyüdük okey ama ben yapamam ya.
Psikolojim daha çok bozulur param bitince
Giderim haftada 2.500 bi küçük alışveriş bi yemek bi kahve yaparım kendimi şımartırım ne yapayım ben de böyleyim
ben hiç gitmedim ama sanki karakterimizdeki bazı olumsuzlukları törpülemek için işe yarar diye düşünmüştüm. ne bileyim kaygı, strese yatkınlık, özgüven eksikliği, toplum içinde daha rahat kendini ifade etme, farklı bir bakıç açısı gibi.Beğenmedimler havada uçuracak ama ben psikolojinin tam olarak bilim olduğunu bile düşünüyorum.tamam belli başlı şeyler var ama derler ya çeşit çeşit insan var.her bakış açısı parmak izi gibi farklı.ki ben de zamanında 3,4 kişiye gitmiştim.ama benim beklentim zaten yüksek değildi.bir değişiklik olsun diyeydi daha çok.birşeycik de yaptıkları yok.sadece biraz beden dillerini kullanıyorlar rahat dökülelim diye sen de anlatıp duruyorsun.öyle etkili, seni yeni doğmuş gibi yapacak yöntemler falan yalan dolan.parasını haketmeyen sektörlerden bir tanesi.gerçekten samimi bir arkadaşını karşına oturtup beni tarafsız bir şekilde 40 dakika dinle desen aynı şey.ama günümüzde kimse hu tarz bir arkadaşlık edilemediği için sektör haline gelmiş bu durum.bir rahatlık geliyor mu geliyor ama derdini anlatmanın rahatlığı, onların tekniği falan değil.
Beğenmedimler havada uçuracak ama ben psikolojinin tam olarak bilim olduğunu bile düşünüyorum.tamam belli başlı şeyler var ama derler ya çeşit çeşit insan var.her bakış açısı parmak izi gibi farklı.ki ben de zamanında 3,4 kişiye gitmiştim.ama benim beklentim zaten yüksek değildi.bir değişiklik olsun diyeydi daha çok.birşeycik de yaptıkları yok.sadece biraz beden dillerini kullanıyorlar rahat dökülelim diye sen de anlatıp duruyorsun.öyle etkili, seni yeni doğmuş gibi yapacak yöntemler falan yalan dolan.parasını haketmeyen sektörlerden bir tanesi.gerçekten samimi bir arkadaşını karşına oturtup beni tarafsız bir şekilde 40 dakika dinle desen aynı şey.ama günümüzde kimse hu tarz bir arkadaşlık edilemediği için sektör haline gelmiş bu durum.bir rahatlık geliyor mu geliyor ama derdini anlatmanın rahatlığı, onların tekniği falan değil.
Bilime saygım sonsuz ama ben aylık 10 k vermem
Psikolojim daha çok bozulur param bitince
Giderim haftada 2.500 bi küçük alışveriş bi yemek bi kahve yaparım kendimi şımartırım ne yapayım ben de böyleyim
Açıkçası benim ihtiyacım gerçekten vardı.Başka yolum yoktu.ben hiç gitmedim ama sanki karakterimizdeki bazı olumsuzlukları törpülemek için işe yarar diye düşünmüştüm. ne bileyim kaygı, strese yatkınlık, özgüven eksikliği, toplum içinde daha rahat kendini ifade etme, farklı bir bakıç açısı gibi.
daha derin travmalar için psikaytri doktoru gerekli bence.
Açıkçası benim ihtiyacım gerçekten vardı.Başka yolum yoktu.
Köprüden önceki son çıkışımdı benim.
İlaçlar idare ettiriyor,iyileştirmiyor.O yüzden terapi aldm.İlaç kullanmak en kolayı.
Terapi sadece konuşmak değil,daha çok düşünmek,düşüncelerini ve hislerni doğru bir şekilde yorumlamak,bunu yapmak dünyanın en zor işi ve yapabildiğinde iyileşme başlıyor.
Benim sorunum çok pahalı,iyileştiğimi fark etmek bana iyi gelse de şimdi de gelecek kaygısı oluştu..Çok zorlanıyorum.
Terapi masrafım olmasaydı 10000 belki pul olurdu,ama kafam düzeldikçe ben 10000 le neler yaparım diyorum..
Bu yorumu yaptim, ben de gecen yil gibi 750tlden bir psikolog hanim ile basladim. Zaten bunlarin ortak ozelligi cok sakin sinirleri alinmis gibi olmalari.. orahatligi bile sizi sakinlestirir.Kasin gibi 750-1000tlye is yapan yerler vardi. Yalniz sizinki cok yuksek oranda zam yapmis..yuzde yuze yakin bir rakam.. bu sekilde indirim almayi deneseniz benim maasima bu kadar zam gelmedi vb. Seklinde.
Sonucta turkiye sartlarinda asgari ucrete gelen zam oraninda ortalama maas artislari gerceklesiyor
bir daha da devam etmedim ayni ustteki bir yorumda arkadasimizin dedigi gibi o parayi kendime harciyorum..Bu yorumu yaptim, ben de gecen yil gibi 750tlden bir psikolog hanim ile basladim. Zaten bunlarin ortak ozelligi cok sakin sinirleri alinmis gibi olmalari.. orahatligi bile sizi sakinlestirir.
Benim gittigim kadinla sinerjim uyusmadi biraktim beni de her hafta cagirmisti..zor bi cocukluk ve ergenlik donemim olmamasina ragmen..
Para kazanacak hazir musteri geldi neden cagirmasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?