• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terapi

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
gunaydin kizlar bi kac gundur cok kotu uyaniyorum kisaca anlatiyim kayinvalidem beni istemez surekli esime sikayet eder yeni kiz alicam ben der bana her kavgada grl gelelim esim beni asla savunamaz cunku ben degersizim anladigim bu surekli beni ezmeye calisiyolar kendini ne saniyosun sen napabilirsinki vesaire vesaire onceden cok guleryuzlu bi insan olmama ragmen artik hic gulemiyorum her animi tedirgin olarak yasamaya basladim en yakin arkadasim bile senin hayat sevincin kaybolmus noluyo sana diyo uykularimdan hep kotu uyaniyorum ruyalarimda hep kavgalar uyandigimda kendimi kasmaktan kolum bacagim tutmuyo en kotusude ozguvenimi kaybettim onceden guzel oldugumun farkinda olan bi insandim her ortama cekinmeden girerdim simdilerde birakin ortama girmeyi tek basima sokaga cikamaz oldum sebepsiz bisekilde korkuyorum bunlari pskolog bi tanidigima anlatmis annem oda hemen yardim alsin sonu kotuye gidebilir demis hic boyle seyler yasayan varmi aranizda he bide esimle 4 kez bosanma asamasina geldik iki senelik evliyim ve bitmeyen aglama krizlerim basladi canim hicbisey yapmak istemiyo hatta artik esimi sevdigimden bile emin degilim cinsel olarakta bana dokunsun istemiyorum artik onceden cok severdim ama artik icimde duygu kalmamaya basladi

Bu kadar kötüyken neden devam ediyorsun evliliğine ? Engel olan bir durum var mı ? Mecbur hissettiğin ?

Terapiyi düşğnebilirsiniz ama önce hayatınızda ters giden şeyleri çözmeniz lazım, çözemiyorsanız onlardan kurtulmanız lazım. Düşününki bir sebepten hasta oluyorsunuz o sebep ortadan kalkmadan ne kadar tedavi olursanız olun fayda eder mi?

Böyle pısırık bir adamla ömür geçmez bacım. Sorunu kökten halletmen lazim,terapi alsan ne olacak? Kaynananla kocan değişecek mi? Deli karı yaa o terapi almali aslinda:110:

Bu kadar kötüyken neden devam ediyorsun evliliğine ? Engel olan bir durum var mı ? Mecbur hissettiğin ?
Anlamadigim bi sekilde bitiremiyorum bakinca mutlu degilim bunca seyden sonrada yoluna girmez hicbisey dusuncem bu ama bitti kararini alamadim henuz ne biliyim yuregim bitiriyo sanki ama dilimden dokulmuyo zorlaniyorum

Terapiyi düşğnebilirsiniz ama önce hayatınızda ters giden şeyleri çözmeniz lazım, çözemiyorsanız onlardan kurtulmanız lazım. Düşününki bir sebepten hasta oluyorsunuz o sebep ortadan kalkmadan ne kadar tedavi olursanız olun fayda eder mi?
Haklisiniz :KK61:

Böyle pısırık bir adamla ömür geçmez bacım. Sorunu kökten halletmen lazim,terapi alsan ne olacak? Kaynananla kocan değişecek mi? Deli karı yaa o terapi almali aslinda:110:
Evet benimde korkum bu yonde biri annesi biride oglu bunca zaman duzelmeyen hic duzelmez

Neden bosanmanin eşiğinden döndün de bosanmadin?
Evden ayrilmistim 2 ay gelmedim kaynanamin dibinde oturuyodum esim cok pisman bi sekilde geldi uzak bi ev tuttum dedi bende duyunca tamam dedim bi kere daha deneyelim ama tabi kaynanam napmis etmis kocasinin uzerineydi ev evi satmis bizden habersiz geri tasindim ve olan oldu hep oglunu ondan aldigimi soyluyo

Eşinle evlilik terapistine gidin.
Ondan sonra baktın yine faydası yok bile bile hayatını rezil etme .Boşan.
4 kez boşanma arifesinden dönmüşseniz ciddi sıkıntı var demektir.

öncelikle kendiniz için evet terapi ye gidin.
evlilik ve boşanmaya gelince bu konuda iyice son canınıza kadar da zorlamayın. eğer ki eşinizde problem ona da terapi önerin bişeyleri değiştirmiyorsa yapacak bişey yok bu evliliği sadece sizin yüklenmeniz doğru değil ki altında eziliyorsunuz belli.
Eğer sorun kv de ise onunla ilgili çözüm yollarına gidin . Ama olmayınca da olmuyordur zorlamanın da bi manası yok. İnceldiği yerden kopacaktır, en az zararla kurtulmaya bakın.

Back
X