gunaydin kizlar bi kac gundur cok kotu uyaniyorum kisaca anlatiyim kayinvalidem beni istemez surekli esime sikayet eder yeni kiz alicam ben der bana her kavgada grl gelelim esim beni asla savunamaz cunku ben degersizim anladigim bu surekli beni ezmeye calisiyolar kendini ne saniyosun sen napabilirsinki vesaire vesaire onceden cok guleryuzlu bi insan olmama ragmen artik hic gulemiyorum her animi tedirgin olarak yasamaya basladim en yakin arkadasim bile senin hayat sevincin kaybolmus noluyo sana diyo uykularimdan hep kotu uyaniyorum ruyalarimda hep kavgalar uyandigimda kendimi kasmaktan kolum bacagim tutmuyo en kotusude ozguvenimi kaybettim onceden guzel oldugumun farkinda olan bi insandim her ortama cekinmeden girerdim simdilerde birakin ortama girmeyi tek basima sokaga cikamaz oldum sebepsiz bisekilde korkuyorum bunlari pskolog bi tanidigima anlatmis annem oda hemen yardim alsin sonu kotuye gidebilir demis hic boyle seyler yasayan varmi aranizda he bide esimle 4 kez bosanma asamasina geldik iki senelik evliyim ve bitmeyen aglama krizlerim basladi canim hicbisey yapmak istemiyo hatta artik esimi sevdigimden bile emin degilim cinsel olarakta bana dokunsun istemiyorum artik onceden cok severdim ama artik icimde duygu kalmamaya basladi