- Konu Sahibi edebiyat61
-
cnm koçtaş praktiker ya da ikea gibi mağazaları gezersen bence çok güzel fikirler objeler bulabilirisn. çok şık masa sandalye takımları,şezlong deniyor sanırım sallanan koltuklar yapmasından gerçeğine çeşit çeşit çiçekler fenerler falan var. benim balkonum sadece çamaşırlık koyacak kadar olduğu için pek öyle şeyler almıyourm ama senin gibi terasım olsa önce güzel bi masa sandalye takımı alırdım. rattan yada ahşap. çiçekler koyardım.
sevgili becerikli zevkli hanımlar, balkon ve teras düzenlemesi hakkında bilgi ve deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Evimde bir balkon ve teras bulunmakta yeni taşındım nasıl yeşillendirip dizayn edebileceğimi bilmiyorum yardım bekliyorum. Daha önce bu konu açıldı mı onu da bilmiyorum. Şimdiden ilgilerinize teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 523955
ben bu sekılde duzenlemıstım balkonumu yazın cok guzel bı ortam olmustu. Annemın eskı perdelerını ortadan kesıp ıkıye ayırdım o sekılde taktım. Isık topları fenerler mumlar çiçekler tabı daha guzel seyler de koyulabılırseneye belkı daha guzel bı sey yaparım
Eki Görüntüle 523955
ben bu sekılde duzenlemıstım balkonumu yazın cok guzel bı ortam olmustu. Annemın eskı perdelerını ortadan kesıp ıkıye ayırdım o sekılde taktım. Isık topları fenerler mumlar çiçekler tabı daha guzel seyler de koyulabılırseneye belkı daha guzel bı sey yaparım
TEŞEKKÜR EDERİM SİZİNKİNİN YANINDA:)çok sevimli görünüyor!
TEŞEKKÜR EDERİM SİZİNKİNİN YANINDA:)
aaa aşkolsun, benimkinin nesi var..ben de değiştirmek istiyorum zaten, sandalye tepesinde tünemekten bıktım
bence değişik olmuş balkonunuz, çok ta sevimli, perde olayı da süper ama haklısınız çok kir tutar..
ben camla kapattım çünkü 1. katta oturuyoruz, altımızda da sundurma var, allah korusun, hırsızlık durumu olmasın diye yaptırdım..bir de çok güzel güneş alıyor öğleye kadar, kışın oturup kahve keyfi yaparız diye düşündüm
ben çok sevdim balkonunuzu, güle güle oturun, güzel keyifleriniz olsun..
Çok guzel dusunmussunuz kısın hem içeride hem dısarıda gıbı hısseder ınsan yagmuru hıssetmek ızlemek cok guzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?