Doğuma Hazırlık teravete ulasmam lazım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blue_lal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
235
13
68
arkdaslar yenı uyeyım oncelıkle.yıllardır takıp edıyorum forumu.meslegım gerekgı herseeye elestırel yaklasmak zorunda oldugumdan cınsıyet ayrımı yapanları elestırmıstım yıllar gectı ve yasadıklarım gosterdı kı onyargılı davranmısım oncelıkle saglıklı vatana hayırlı bı evlat.teravete ulasmam gerek kızlar yardım edermısınız

:)) ne icin erkek bebek icinmi
benide taniyosundur o halde hiiic bosuna ugrasma canim o(cc) ol diyecek gerisi boss
yinede ulasmak istersen ozel mesaj atabilirsin bende mail adresi var ama izni olmadan veremem
oglusu cok yaramaz heralde hic giremiyor girsede cook nadir

evet orkıde senıde tanıyorum ozel mesaj atamıyorum yenı uyeyım .senı gordugume sevındım.takvımlerle alakalı bılgı ıstıcektım bıo dan anlmyorum yorumcuya uye dıılım yardımcı olurmusun bana

yorumcum yok canim bioya bakiyorum ama linki kaybettim varsa gonder bakarim

orkıde ben googledn baktım bısıy anlamadım.googledn bakarmısın nısan ve mayıs ıcın dog tarım 9.6.1982 sımdıden cook tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…