akşam 10 buçukda yatıyorum sabah 8,30 da kalkıyorum ama uykumu alamıyorummmm![]()
Nankör diyesim geldi

akşam en erken 12 gibi yatıyorum sabah en geç 6.30 da kalkıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam 10 buçukda yatıyorum sabah 8,30 da kalkıyorum ama uykumu alamıyorummmm![]()
doğru insan yeter ki istesinnn yer mekan önemli değil
sağda benim kalp,solda seninki... sarılınca birleşir kalplerimiz![]()
Nankör diyesim geldibenim halimi duy da şükret madem
akşam en erken 12 gibi yatıyorum sabah en geç 6.30 da kalkıyorum![]()
Nankör diyesim geldibenim halimi duy da şükret madem
akşam en erken 12 gibi yatıyorum sabah en geç 6.30 da kalkıyorum![]()
her zaman her yerde en büyük ß&ß hahahabunuda yeni uydurdum hadi bakalım oyundaş gibi hit olcak mı
![]()
Sağda kalbi olanları duymuştum, bir sorun teşkil etmiyor değil mi? :26:
evet o da var tabibilmem miiiiiiiiiii
![]()
Biz seninle arkadaşız galiba Zuhal :)
Beni eklemişssin ama konuşmak kısmet olmamıştı, hayırlı ve güzel yavruların olması dileğiylee..
oyoy sizdemi burdasınız sekermi seker pufpuf hanım arnica pufpuf reklamı varya heraksam aklıma geliyorsun =) sizi seviyorum
Canım seni sanırım bir kere bir konuda gördüm. O yüzden bilmiyordum kalbinin sağda olduğunu. Sağlıksal açıdan problem olmamasına sevindim. ;-)kızlaaaaaar heeeeyyyy buraya bakın biönceden konuşmuşluğum olan yada açtığım konulara denk gelmiş olanınız varsa biliyodur,görmüştür ama görmeyenleriniz için söylüyorum...
benle ilgili değişik bi özellik var.. doğuştan olan? bileniniz varmı?![]()
Netten tanıdığım bir arkadaşımın anneannesinin adı da "Gülhanım"dı.benimde gerçek adım ilginçtir ve ben pek sevmıyorum kimlikte gülhanım yazıyor![]()
Canım seni sanırım bir kere bir konuda gördüm. O yüzden bilmiyordum kalbinin sağda olduğunu. Sağlıksal açıdan problem olmamasına sevindim. ;-)
TERAZİ burcu olman seni ziyadesiyle özel yapıyor zaten.sağol canım.. özel bi arkadaşınız var işte, o kadar![]()
TERAZİ burcu olman seni ziyadesiyle özel yapıyor zaten.![]()
bak hala burcu burcu dyorlar yeeeaaa
çınlatmayn kulaklarımı
gelir çökerim vallaaaa heeeee![]()
hahahah çınlaya çınlaya bi hal oldun dimi bıdığım![]()