- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Haklısın PufPuff, ben zuhalzerrin ve sana taze gelin diyordum ama artık değilsiniz.evet canım 1.5 yıllık şu an eylülde 2 dolcak..
ama ben artık yeni falan demiyorum vallaaa,baksana 9 günlüklerimiz var
Haklısın PufPuff, ben zuhalzerrin ve sana taze gelin diyordum ama artık değilsiniz.
pembe gelin taze gelinimiz.
Pembe Gelin ve PufPuff Gelin (sen de yeni gelinsin daha bir senelikya da 1,5) Günaydın!
Pembe Gelin, hayırlı uğurlu olsun! İnşallah gönlünce olur her şey...
"Darısı başına" uygundur.tesekkür ederim canım benım
darısı basına mı demem gerekıyo yada yoksa evlimiydin tanısmadık sanırım bilemedım ben onu:26:
"Darısı başına" uygundur.
Bekarım ben...
Günaydın burçtaşlarım, nasılsınız bakalım?
İyimser duygular içinde olduğunuz bir dönem. Karşılaştığınız bazı kişilerin davranışlarından etkilenebilir ve yepyeni projeler yapabilirsiniz. Eski birikimlerinizi gözden geçireceksiniz. Yeteneklerinizi kullanmak için harekete geçeceksiniz. İsteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilir, hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz. Özellikle yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve yeni tanıştığınız kişiler ile dostluk ilişkileri kuracaksınız. Karşılaştığınız kişiler sizi destekleyecek.
Zuhal, yorumu okudum aynısını ben yazacaktım ki sen yazmışsın!illa birilerinden etkileneceğiz sanırım burcumun tek sevmediğim özelliği şu etraftan etkilenme durumuu
bugün terazi burcunun enerji dolu günü mü ne sabah beri ev temizliği yapıyorum .. ooohhhh ölsün mikroplar :)
oooo süpersinnn... bende aksine bi mayışıklık, bi huysuzluk, bi miskinlik, bi tembellik
bi kahvaltı yaptım çöktüm çekyata kaldım pc başında...
amannnnn arada benim de tutuyo kanepeyle kardeş oluyoruz hatta kanepenin rengini aldığım oluyor. ama bi misafir gelir bişe olur kapıyı çalan olur rezil olmayak gerçi komşularım allah için burada yaşayan var mı yok mu 6 aydır soran olmadı paso kendileri kapı eşiğinde muhabbet ediyolar her sabah :)bende bendebiz niye böleyiz kız seninle garfield misali
bende bendebiz niye böleyiz kız seninle garfield misali
garfield mıhahahhahah benzetmeye geeeel
amannnnn arada benim de tutuyo kanepeyle kardeş oluyoruz hatta kanepenin rengini aldığım oluyor. ama bi misafir gelir bişe olur kapıyı çalan olur rezil olmayak gerçi komşularım allah için burada yaşayan var mı yok mu 6 aydır soran olmadı paso kendileri kapı eşiğinde muhabbet ediyolar her sabah :)
öleyiz ama yaa nolcaz böle bilmem..bak ikide bi içeri gidip geliyorum..hala dolap yerleştircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?