- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.413
- 448
- 38
Günaydın Pufpuff, nasılsın?![]()
günaydın canım.. sağol iyiyim,gerçi hava kaplı ve biraz serin o yüzden bunaltıcılık veriyo bana ama genel anlamda iyiyim şükür.. sen nasılsın görüşmeyeli?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Pufpuff, nasılsın?![]()
aynı canım bir değişiklik de yok bir yaramazlık da yok elhamdülillah!günaydın canım.. sağol iyiyim,gerçi hava kaplı ve biraz serin o yüzden bunaltıcılık veriyo bana ama genel anlamda iyiyim şükür.. sen nasılsın görüşmeyeli?
aynı canım bir değişiklik de yok bir yaramazlık da yok elhamdülillah!Zuhal ne yaptı acaba? nasıl gidiyor gebelik
![]()
Yazsın madem buraya da, ben de merak ettim. Umarım her şey iyidir.iyi o da heyecan tedirginlik hepsi karışık gidiyo işte..bugün kontrolü vardı 10:55'te,haber bekliyoruz ondan..
Aynen yaaaa?heeeeeeeeey teraziler nerelerdesiniz? yokoldu herkes...
Aynen yaaaa?
Terazi Hatunları nerelerdesiniz yahu?
Zuhal, nasıl gidiyor hamilelik? kızın mı olacak oğlun mu?![]()
heeeeeeeeey teraziler nerelerdesiniz? yokoldu herkes...
Hoş geldi sefa geldi.bi terazi daha geldi .![]()
Evli misin? Bekar mısın?hosbuldum Ben 22.10 dogumluyum
terazi burcuyum ama fazla bilmem ozelliklerini.
bana yapilan iyiligide kotulugude unutmam bisey olsa taraf tutmam
Adil davranirim haksizliga gelemem . simdilik aklima bunlar geldi.![]()
Evli misin? Bekar mısın?
Çalışıyor musun?
Kaç yaşındasın?
Neler yaparsın?
Kendinden bahset, derken bunları kastetmiştim.![]()
:26: evliyim 35 yasindayim 4 tane cocugum var yurt disinda yasiyorum
17 yil olucak calismiyorum Ev hanimiyimneler yaparim.
Evcimenim cocuklarim ve bahcem var onlarla vakit geciririm boyle iste![]()
:26: evliyim 35 yasindayim 4 tane cocugum var yurt disinda yasiyorum
17 yil olucak calismiyorum Ev hanimiyimneler yaparim.
Evcimenim cocuklarim ve bahcem var onlarla vakit geciririm boyle iste![]()
Allah bağışlasın yavrularınızı, darısı da PUFPUFF'umuzun başına olsun inşallah, tez zamanda ve hayırlısıyla...vuuuyyyy 4 çocuk..ne güzeeeeel Allah bağışlasın inş yavrularını.. darısı bana inş en kısa zamandabu arada hoşgeldin canım aramıza
![]()
merhaba kızlar teraziler burda toplanmış dediler koşa koşa geldim![]()
hemen tanıtayım sekerin yeterki sen iste :) 18 yasındayım izmirlym bekarım okuyorum ösym kurbanlarındanım üniye gdicem bu yıl :)
hoşgeldin şekerin gellll gel.. Gir içeri yamacımıza
amaaaa adettendir tanıt kendini.. Yaş? Şehir? Evli/Bekar? Vs yani
hemen tanıtayım sekerin yeterki sen iste :) 18 yasındayım izmirlym bekarım okuyorum ösym kurbanlarındanım üniye gdicem bu yıl :)
hımmm iyimişşş.. Aaah aaah o değilde bende şu an tekrar ünide olmak,okumak isterdim açıkçası.. Valla ünide geçicek zamanın değerini bil,sonradan çoooook arıyosun..
valla herkes oyle dio ama bilmiorum aileden uzakta nasıl olcak yasayıp gorcem :)