Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazi - Dengeli midir ? Yoksa Dengesiz mi ?

ben dengesizlerdenim sanırım:D
yani değişirim sürekli yerine ve mekanına göre aslında bi dengesizlik değil yerine göre değişildiği için dengeyi sağlamaktır dimi:D

o biraz psikoloji ye bağlı,,zaten psikolojisi bozulan herkes dengesizleşir diyorum..:37:

terazı ilişkide denqeyi saqlamaya çalıştıqı ıçın karşıdaki kişi onu denqesiz zanneder hepsi bu :)

valla ben dengesizim..
terazi burcuyum ve dengesiz biriyim..
Aniden parlayabiliyorum aniden dinginleşebiliyorum..
eee çok dengeli olsam dengeli burçda bi çocuk çıkardı benden diyorum..
Oğlum ikizler burcu:1:

terazi su gibi girdiği her kabın şeklini kolayca alabilen, uyum konusunda harikalar yaratan, dengesi arada şaşabilen ama kendini çabuk toparlayan muhteşem bi burçtur :D

Dengesiz denirde en dengeli burçtur dengeyi sağlamayı iyi bilir arada bir dengeleri şaşsada :)

Terazi çok denge veriyor insana..Adalet duygusu gerçekten fazla gelişkin oluyor....Benim yükselenim terazi ve özelliklerini daha fazla almışım kendi burcumdan...Burcumu sorarsanız da ikizler:) :1: Dengesizliğimi burcuma yoruyorum:)) Ama terazi çok zevk sahibi sanata düşkün ince bi ruh veriyor kişiye...Ben çook memnunum terazi yükselenim olduğu için...Denge veriyor ve dengeleri sağlamak için insan ruh sağlığını kaybedebiliyor bazen :1:

Bende kararsızlık çok var. Bu kararsızlıkda dengeyi tam oluşturmaya çalışmaktan çıkıyor .

benim eşim dengesiz diyemem ama çok kararsız bir kişiliktir
ayrıca çok pimpiriklidir

Bence dengeli olmaya çalışan bir dengesizdir. ^,^

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X