Terazi erkeğinden nedir bu çektiğimiz

ben yayim esim terazi bizim ask uyumumuz 100%100 imis :halay: ay aman Allah bizden uzak etsin. daha boyle bisi yasamadik. merhametli birisi esim diyorum ya birazda kisilikle alakali.
sevindim senin adına böyle olmamasına valla sevgililikte çekilmiyor hadi bırakır gidersinde evlilikte böyle olasa daha kötü sennki yükseleni galan garklıdır :)

sevindim senin adına böyle olmamasına valla sevgililikte çekilmiyor hadi bırakır gidersinde evlilikte böyle olasa daha kötü sennki yükseleni galan garklıdır :)
Aman aman. arada benimkinin de fevri cikislari olabiliyo. tabi kolay kolay sinirlenmez ama bi sinirlenir ortalik toz duman... yuzume bise vurmadi daha ama. bi vursun bi tanede ben vurrum valla:işsiz:

Yaaa okudum seninde dengesiz başlığını yemin ederim ayynısı ya bi insan sabahtan akşama değişir mi ulan kavga ettik bitirelim dedik son kez konuşmaya geliyorum dedim bu telefonda nerdesin bitanem sevgilim iyi yolculuklar ben tepki vermiyorum tabi neyse gittik bi sarıldı benim yelkenler sıya düştü tabi neyse hiç tartıştığımız konularn üstünde durmadık azcık konştuk okadr yok güller dökecekmiş plan yapıormuş yahu ben bekliyorum ayrılık konuşması yapıcaz neyse dedim hadi mutlu mesut döndüm bi kaç gün böyle sonra iş yerinden bi erkek arkadaşla geçen iki cümlelik diyaloğu bahsettim öyle özellikle değil hani işte nasıl geçiyor ne yapıorsundan açılan konuydu hoop başladı yine triplere bende patladım artık abarttın ya dedim sabahtan akşama kadar çalıştığım insanlarla normal bi konuda konuşamıcak mıyım put gibi durcam mı ben die aslan burcuyum valla bir kükredim yeter dedim bitsin neyse bu gece beni arıyor sanıyorum ki düşündü taşındı özür dilicek öğlen bi aradı özür diledi senin gibi bir çiceği kırdığım için falan ama ben artık öfkeden deliye dönmüşüm bitsin dedim geldiğimde sana bende eşyalarnı vericem falan gece işte arıyor diyoki düşündüm seni aramamaya karar verdim ayrılalım eşyaları atabilirsin ya ben hala haklısın sevgilim abarttm beklerken ayyy bak yazdıkça dejavu oluyor sinirlendim yine

Bak her kavgada ben aradan zaman geçince neyse ya abarttım bende diyip alttan alırdım ama hep sevgimin arkasnda duruyorum bu nedir ya bi kerede sen yap bunu valla her olayda bitsin demeler yordu beni aslında bırak diyorum kendime yoluna bak ama olmuyor işte pis bi bağımlılık bu terazi kadın ruhundan iyi anlıyorlar başta sonra burnundan getiriyorşar

Ben de aslan burcuyum bize iyi gelmiyor bu teraziler galiba :D Yaşamayan anlamaz valla o kadar yorucular ki. Geçenlerde konuşmamaya karar verdik konumda da yazmıştım işte, gece mesaj atmış sana söylemem gerekenler var dinlemek isteyeceğini düşündüm diye. Sabah söyle dedim cevaplamadı. Yine gece oldu benimle konuşmazsan kafamdakini yapıcam demiş sabah gördüm kafandaki ne yazdım yine cevap yok. Ölür müsün öldürür müsün :silah:

Sonra aradım tamam uzatmayalım bitti falan dedim git minerva dedi, tamam gidiyorum diyorum "bak bir de tamam diyor allahın belası" dedi bana :D Benim iki gündür tek derdim senin gitmemen demez mi üstüne? Ulan söyle deyince söyleseydin o zaman! Anlattıkça içim şişti benim de bak hep sinir harbi bunlar. Ha iyiyken de pek tatlılar yoksa çekilmez zaten :)

Ya uzun olmuş kusura bakma ama aptal oldum durup durup ağlıyorum içimi döktüm biraz ☺️

Estağfurullah canım burada dertleşmek için varız, bak ben de bayağı yazmışım kaptırıp :) Dengesiz adamdan muzdarip olmak kolay mı ya.

Ben de aslan burcuyum bize iyi gelmiyor bu teraziler galiba :KK70: Yaşamayan anlamaz valla o kadar yorucular ki. Geçenlerde konuşmamaya karar verdik konumda da yazmıştım işte, gece mesaj atmış sana söylemem gerekenler var dinlemek isteyeceğini düşündüm diye. Sabah söyle dedim cevaplamadı. Yine gece oldu benimle konuşmazsan kafamdakini yapıcam demiş sabah gördüm kafandaki ne yazdım yine cevap yok. Ölür müsün öldürür müsün :silah:

Sonra aradım tamam uzatmayalım bitti falan dedim git minerva dedi, tamam gidiyorum diyorum "bak bir de tamam diyor allahın belası" dedi bana :KK70: Benim iki gündür tek derdim senin gitmemen demez mi üstüne? Ulan söyle deyince söyleseydin o zaman! Anlattıkça içim şişti benim de bak hep sinir harbi bunlar. Ha iyiyken de pek tatlılar yoksa çekilmez zaten :)

Estağfurullah canım burada dertleşmek için varız, bak ben de bayağı yazmışım kaptırıp :) Dengesiz adamdan muzdarip olmak kolay mı ya.
Hayır aslanla hangş burcun ilişkisi yürür görünüyor terazi diğerlerinede hiç olumlu yorum yok aynen ya ben bu kadar yıprandığımı bilmem buda bana aramıycam seni dedi tamam dedim hadi üstüne gitme şımartma okeey dedi böyle tonundaki rahatlığı umursamazlığı bi duy bi çıldır yine baağır çağr kapattım o gün bu gün ses seda yok Sen naptın ayrıldın mı

Evet iyiler merhametliler böyle sevdikçe sevesin gelir ama aşkta bi yere kadarmış insan böyle yaparak uzaklaştırıyor kendnden ama şu da bi gerçek kaçan kovalanıyor birinde yine illallah ettiğimde ara verelim demiştim biraz soluklanmak istiyordum ilk defa söyledim böle bişi bu bi aşka geldi ben senden ayrılmak istemiyorum ara vermekte istemiyorum o yüzden şimdiki taktik o kaçacaksın umursamıyor gibi davranacaksın ama sevdiğinide hissettreceksin misal vatsapa birlikte gittiğiniz yada sizin için birbrnze aşkı anlatan hediye olur yer olur resmini koyun öküz bakarda anlar belki hahaha :D ama durumdan msj falan vermiyorum hic bitirirsede kendi kaybeder benim gbisini bulamiycani biliyor :)

Ben de aslan burcuyum bize iyi gelmiyor bu teraziler galiba :KK70: Yaşamayan anlamaz valla o kadar yorucular ki. Geçenlerde konuşmamaya karar verdik konumda da yazmıştım işte, gece mesaj atmış sana söylemem gerekenler var dinlemek isteyeceğini düşündüm diye. Sabah söyle dedim cevaplamadı. Yine gece oldu benimle konuşmazsan kafamdakini yapıcam demiş sabah gördüm kafandaki ne yazdım yine cevap yok. Ölür müsün öldürür müsün :silah:

Sonra aradım tamam uzatmayalım bitti falan dedim git minerva dedi, tamam gidiyorum diyorum "bak bir de tamam diyor allahın belası" dedi bana :KK70: Benim iki gündür tek derdim senin gitmemen demez mi üstüne? Ulan söyle deyince söyleseydin o zaman! Anlattıkça içim şişti benim de bak hep sinir harbi bunlar. Ha iyiyken de pek tatlılar yoksa çekilmez zaten :)

Bak birde aklima geldi daha bir hafta once bana yuzuk almaktan bahsediyirdu farkli sehirlerdeyiz ya etrafa karsi koruma kalkani ya bu kadar bunlari dusunen adam sence de kestirip atmis olamaz dimi yani oda bence beni deniyor bi kendi haline birakayim demistir uclarda yasiyoruz resmen ya bi gun evlenme teklifi etse ertesi gun kavga etsek ayrilalim der o derece yani cozdum ben sasirmam :D allahın dengesizi pis terazi gıcık şey saat kaç olmuş hala zihnimi meşgul ediyor :@

Offf ben yine kötü oldum dokunsanız ağlıcam ya Bi insan bu kadar mı vijdansız olur bi o gururunu kırda ara ya Ortada bişey olsa kızmasına sebep anlıcam oda yok .. Tarot bakıyorum netten hep bitiş ayrılık diyor ben bunları haketmedim yaa hiç haketmedim hemde

Birde terazi erkeği kavga ettiğiniz o konuyla ilgili ilgisiz hoop en baştan sıralar bir bir zaten şundada şöyle yapmıştın yok bunuda böyle dedin buda böyle olmuştu oysa bunlar zamanında konuşulup açıklaması yapılmış olaylardır ama olur mu sil baştan herşey tekrar ortaya dökülür
Sen ne burcusun canım uyumunu yorumlayabilelim en azindan

Uzaktan ilişki yurutmek her yiğidin harcı değildir zaten senin için söylemiyorum yanlış anlama canim
Bende uç yıl farklı uzak sehirlerde yaşadık suanki eşimle ama zor gerçekten ozlemekten bazen biribirine sarıyor insan, kıskançlık diz boyu, bide anî sogumalar sonra tekrar ozlemek cook bo..tan bi durum. Terazi erkeği genelde dengesiz tavırlar sergiler ama ne zaman biliyomusun, kontrol edemediği durumlarda dengesini kaybeder ve karşısındakini şaşırtıcı hareketlere kalkisabilir. Evlendiginde ise en iyi eşler terazi ve aslan burcu erkekleri en iyi baba ise yengec ve yine terazi erkekleriymis bir astrolog söylemişti :) burçlarla biraz ilgiliyimde :KK49:

Uzaktan ilişki yurutmek her yiğidin harcı değildir zaten senin için söylemiyorum yanlış anlama canim
Bende uç yıl farklı uzak sehirlerde yaşadık suanki eşimle ama zor gerçekten ozlemekten bazen biribirine sarıyor insan, kıskançlık diz boyu, bide anî sogumalar sonra tekrar ozlemek cook bo..tan bi durum. Terazi erkeği genelde dengesiz tavırlar sergiler ama ne zaman biliyomusun, kontrol edemediği durumlarda dengesini kaybeder ve karşısındakini şaşırtıcı hareketlere kalkisabilir. Evlendiginde ise en iyi eşler terazi ve aslan burcu erkekleri en iyi baba ise yengec ve yine terazi erkekleriymis bir astrolog söylemişti :) burçlarla biraz ilgiliyimde :KK49:
Çook doğru bu kontrol edemediği zamanlarda dengesizleşir demişsin ya aynende öyle oluyor ani sorgulamalar abartı kıskançlıklar ben yokum yanında yapma deyip çıkıyor ama ben işe giderken hafif makyaj yapıyorsam saçımı yapıyorsam yanımda o olsun olmasın bunları ben kendim için kendmi iyi hissetmek için yapıyorm anlamıyor ben kendmi güzel hissettiğim zaman daha bi özgüvenli hissediyorum böyle hissedince zaten çevrendekilerin ilgisi dikkatini çekmiyor zaten sen kendni beğenmişsin tüm gün cool cool takılıyorsun :D

Çook doğru bu kontrol edemediği zamanlarda dengesizleşir demişsin ya aynende öyle oluyor ani sorgulamalar abartı kıskançlıklar ben yokum yanında yapma deyip çıkıyor ama ben işe giderken hafif makyaj yapıyorsam saçımı yapıyorsam yanımda o olsun olmasın bunları ben kendim için kendmi iyi hissetmek için yapıyorm anlamıyor ben kendmi güzel hissettiğim zaman daha bi özgüvenli hissediyorum böyle hissedince zaten çevrendekilerin ilgisi dikkatini çekmiyor zaten sen kendni beğenmişsin tüm gün cool cool takılıyorsun :KK70:
Erkekler bunu anlamiyo işte bebeğim saniyoki insanlar sana bakicak suslenince kendinimi gostericen begendiricen lafları ama biraz bakım bi ruj sürmek bile bazen kadına farklı hissettiriyor ozguven falan geliyor işte kafalar farklı çalışınca yapcek bisey yok bebeğim :KK54::KK54::KK54:

Benim aevgilimde terazi burcu. Valla ben haklıda olsam haksızda olsam ayrıldıgmzda aramadım. Hep kendi döndü kendi özür diledi bosver arama ararsa yazarsa senindir :KK49:
Ayrıca inatcıdır kıskanctır ama aynı kıskanclıgı ben gösterince gerek yokmus olur.

canım benim ben de cok cektim terazi erkeklerinden , hep sorunlu ilişkiler yaşadım ama hep aynı burca sarıldım , emin ol seni çok seviyor canımm , sorunu kendinde aramalısın

canım benim ben de cok cektim terazi erkeklerinden , hep sorunlu ilişkiler yaşadım ama hep aynı burca sarıldım , emin ol seni çok seviyor canımm , sorunu kendinde aramalısın
Yaa sorma canm yine barıştık düzeldik sevdiği zaman habalara çıkarıyor ama biliyorum canını sıkan bi durum olsa hoop geri vites hiç o seven adam değilmiş gibi olcak ama barıştığımzda dedim nasıl böle olabiliyorsun die hiç mi bakmadın vatsapta durumuma ne yazmışm die sonra itiraf ediyorum ama sonra çok şımarıyosun dedi oysa öle bişide yok ya neyse 3 defa baktım dedi yani aslında onlarda takıyor üzülüyor ama belli etmiyorlar uyuzlar :)

seni çok iyi anlıyorum güzelim , ben aslında burçlara inanmazdım ta kii terazi erkekleriyle tanışana kadar , farkettiysem erkek demedim erkekler dedim seni yerim

Bir terazi erkeği Aslan kadını vakası da benim sanırım:KK61: 3 ay oldu ayrılalı adam hayatımda yoksun diyo eyvallah ama sanki daha dün kavga ettik gibi öfkeli hala,çok mu kinci inatçı bunlar yaaaaa:stop::stop::stop: kardeşim ben umrunda değilim unuttun madem bana duyduğun bu öfke neden bu kadar taze, :stop: terazi terazi terazi hofff

Şimdide bikini krizi çıktı ortaya mayo giycekmişim rahatsız ediyor beni mayo giyemiyorum sanki çok mu farklı mayo yok spor salonunun saunası sadece bayan mı arayıp sorcakmış ben söylüyorum yetmiyor mu inanmıyor musun sonra neymiş efendim ben rahatsızlığımı dile getireyimde sen istediğini giy ha bu ne demek sonra başına kakacak sen benim istemedğim şeyleri yapmaya devam ettin o yüzden ayrılıyorum sen benden her zaman yaptığım olağan şeyleri değişmesini bekle olmayınca ben demiştim s*ktr git ya valla yaz gelmeden kavgası geldi bana kendisi bikini alan adam ne değişti yok çok rahat hallerimi görmüş bikiniyle duş alırken ondanmış bla bla bla bizde kendisinden yapma dediğimiz şeyler oluyor hoop bakıyorm yapılıyor ee napim ozaman böyle bi yere varılmaz ki

Ayrılcaksan bunları bahane gösterme diyorum ben şimdi mi bikini giymeye başladım ayrılırsın olur biter bahaneye gerek yok diyorum benim öyle bi düşüncem yok diyor ozaman neden zorlaştırıyorsun ilişkiyi ya rahatsız olmaya devam edersin yada rahatsız olmamaya çalışırsın bu kaçıncı artık diyince ben senden kaç tane şey istedim ulan yıllardır sarışınım beni öyle tanıdın sarıya boyama makyaj yapma spor salonu bayanların olduğuna git denize girme kız arkadaşlarından rahatsız oluyorum görüşme iş arkadaşlarınla konuşma o kursa gitme bu kursa gitme beni spora kendi teşvik etti gerekirse parasını vereyim dedi şimdi yetrnce zayıfladın artık spora gitme ben yokum neden kime güzel olmaya çalışıyorsun ben seni beyaz tenli seviyorum bronzlaşmak neden ben sanki senn kuklanım ya benim istekelerimin duygularımın hislerimin önemi yok aşk mı bu takıntı mı her ne haltsa bi kurtulmayı başarsam çok mutlu olacağım kesin tek pişmanlığım keşke bişeyler yaşamamış olsaydım daha kolay olurdu :(

Evet bitirdim yine klasik terazi erkeğinin ayrılığa tepkisi peki sen bilirsin bir daha töbe terazi erkeği görürsem oradan koşarak uzaklaşacağım :(

Back
X