Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Geç Evlenir Diyorlar.. Sizce ?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar bende terazi burcuyum 7 ekim 26 yasında hala bekarım teraziler geç evlenir diye duydum ve etrafımda ne kadar terazi varsa geç yaşlara kadar bekar sizce öylemi ve kaç yaşında evlendiniz))

hehe:))bi an acaba ben mi açtım bu topiği dedim...ben de 26 yaşındayım hala bekarım...bahsettiğini hiç duymamıştım ama şimdi ciddi ciddi düşünmeye başladım...doğru olabilir mi acaba????CADIARZU

hehe:))bi an acaba ben mi açtım bu topiği dedim...ben de 26 yaşındayım hala bekarım...bahsettiğini hiç duymamıştım ama şimdi ciddi ciddi düşünmeye başladım...doğru olabilir mi acaba????CADIARZU

yaştaşız desene bende çalışmıyorum sen niye işsizsin arkadasım bu sıra sadece aöf sınav çalışşıyorum acaba...bahsettıgım doğru olabılır bırtek ıkımız mıyız yanı

benim durum biraz karışık canım,benim ne yapıp edip kpss ye girmem lazım.memur olmam şart yani(

zaten bi memur olsam evlilik de olcak ama ...nerdeeee...bi tek ikimiz değiliz bence:))
senağlama

kızlar bende bir terazi olarak o sınav bu sınav kesin memur olmama şart derken
26 yaşımda evlendim hemde ummadığım anda düşünmediğim zamanda oldu yani....:))
şimdi 6,5 yıldır evliyim çok mutluyum...
yani her an evlenebilirsiniz...

bende teraziyim 20 yaşımdayım.bence şu konuyla bağdaştırmak gerekiyo.terazi burcu önce kariyer sevdasında.ben kendimden yola çıkarak önce kariyer diyen cinstenim.ayrıca terazi burcu çok sağlıklı kararlar verir. oyüzden acele etmeden en iyisini elde etmek ister.bunun için birazcık geç kalınabiliyo..

23 yaşındayım ve 20 yaşında evlendimmm terazi burcuyum alakası yok benceee herşey kısmet.

bende terazıyım 25 yasındayım ve halaaaa evlenemedım uzun suren bı ılıskım olmasına ragmen umrunda dııl karsı tarfın

26 da evlendim.kocamı bulmasam yine evlenmezdim.kariyer yapardım

Bence kısmen doğru bir tespit.
Terazi kadınları inanılmaz seçici ve zor beğenen tiplerdir..
kendimden biliyorum:)
ınce eleyip sık dokuruz,kaliteli,ender ve güzellik dolu mefhumlar bizi çok etkiler..
Olağan,sıradan oluşumlar dikkatimizi çekmez ,hamurumuzda estetik ve mükemmeliyetçilik var ama asla bunu kibir ve kendini beğenmişlikle karıştırmayalım lütfen..
Enaniyet başka bir olay.
Demek istediğim,en güzeli en doğruyu arzularız her zaman ve bu nispette yaşamaya çalışırız..
öyle değil mi?

işte bu yüzden,geç evlenenlerimiz olabilir,hatta ben de kendim hakkında öyle düşünüyordum,lakin nasipmiş ki planladığımdan daha evvel evlendim,iyi ki de evlenmişim diyorum..

Boğa erkeği ile müthiş bir uyum söz konusu dipnot olarak aklınızda bulunsun arkadaşlar:)

ne güzel ayol,burç uyumlarının inadına,boğalarla mutlu olabilmek.libyana,barış ve ben yalnız olmadığını bilmek güzeldelikafadulden

:)
hakikaten boğa erkekleri çok hassas ve romantik..
kararlılıkları ve zekaları ise ayrı bir güzellik..
Bilemiyorum bize mi öyle denk geldi yahut onları seviyoruz diye mi öyle görüyoruz:)
Lakin genel anlamda boğa erkekleri gerçekten çok iyi baba ve eş oluyorlar..
her ne kadar fıtrat ve karakterlerine bağlı ise de ,benim naçizane tespitim budur

bende 20 de evlendim kızlar,,,tam bi terazi burcu özellikleri taşıyıcısıyım,,,,şarkı sölerim,gitar çalarım,,,güzel olan herşey önceliklerimdedir..hehe...

kızlar benım kısı sadece bı duyum varsayımdı zaten ama desenıze aradıgımızı bulmamıza baglı bu ısler ben bulamadım ıste(===)))))))

henüz 25im ve bekarım önümüzdeki 5 yıl içinde evlenemezsem teoriyi doğrulayacağım sanırım

bende 25 yasındayım hala evlenmedim....................istemiyorumda zaten

bende terazi burcuyum.14 ekim doğumluyum.hem ana burcum hmde yükselenim terazi.yani tipik teraziyim.32 yaşındayım ve halaaa evlenmek gibi bişey aklımdan geçmiyor kırk yaşınada gelsem değişecek gibi değil.çok flörtçüyüm ama konu evliliğe gelince özgürlüğümden ödn vermekten korkuyorum.yani kızlar teraziler geç evlenir kesinlikle doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…