Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Geç Evlenir Diyorlar.. Sizce ?

kardeşim terazi ve 27 yaşında evlendi. kadınlarını bılemem ama terazi erkeklerı evlılığe çok meraklı oluyor ve erkenden evlenıyor :)

Umarım alakası yoktur, aşkım da 23 yaşında ama...
Daha ortalıkta fol yok yumurta yok Allah kerim...
-tatlicadiarzu-

güzel bi tespit
ama kader kısmet işi bu tür işler
ben de 26 yaşıma girdim ve hala bekarım
bana kahve falı bakan bir bayan
sen terazi burcusun sen dediğim dediksin
27 yaşından önce evlenemezsin demişti bana:roflol::roflol:
biraz kariyer sevdası, biraz ince eleyip sık dokuma, biraz da aşka aşık insanlarız
ben öyleyim
sanki evlenince büyü bozulacakmış gibi geliyor bana
sanırım sittin sene evlenmicem:roflol:

Asik olmasaydim bende gec evlenirdim galiba CADIARZU

3 ekim dogumluyum, 22 yasinda evlendim

24 yaşındayım Bekarım =))
ama Kızlar çözdüm durumu galiba hhahaha tüm yorumları okudum
şimdi eğer Terazi erken evlenırse 16- 19 arası genelde bir bitiş oluyor ve 2. evliliği yapıyor
yada biraz fazla bekleyip 30-32 sine kadar geç ama temiz bir evlilik yapıyor ne dıyorsunuz??
ee çok seçiyoruz armudun sapı üzümün çöpü ee yakışıklı olsun istiyoruz, işin içine mantıkta girince mesleği parasıda olsun diye ekleyınce o adamı bıraz bulmakta zorlanıyoruz doğal olarak...sizce?

bence doğru insanı bulunca evlenilmeli kararsız olmak da niyeeeeeeeeeeeee onu anlamıyorum ben doğru insanı buldum ama daha 23 yaşındayım 27 de evlenmeyi düşünüyoruz kararsız olmak çok acı ablam da çok kararsız kaldı 30 yaşında soranı bile yok zamanında evlenmedi diye öyle pişman ki aynısını siz yaşamayın doğru adamı bulun önce zamanınıda ayarlayın kurun yuvanızı kaç gün bile yaşayacağımızın garantisi olmayan şu hayatta...

doğru teraziler geç evleniyor kaydirigubbakcemile3 aşkım 28 yaşında kısmetse daha yeni evleneceğiz kaydirigubbakcemile3

Aska asik olur terazi kadinlari. Bende 18'imde toz pembe hayallerin icindeydim, ve 19 ken nisanlandim.. 3 sene sonra evlendim. Aslinda gec evlenmeyi dusunuyordum, ama nasip kismet. Simdi ki aklim olsa hemen karar vermezdim, ama aslinda iyi ki vermisim..

24 yasindayim, 2 senedir evliyim.. Evim barkim, kocam belli, ve mutluyum opuyorumnanaktan

kızlar anladıgım kadarıyla cok kucuk yasta ıken karar verılırse evlenıyor terazıler ama olgunlasmaya baslayınca evlılık kararı vermek zorlasıyor terazıler ıcın

bende teraziyim 29 eylül 20 yaşındayım erkek arkdaşım 23 burcu aslan çok iiyi anlaşıyoruz ortak yönlerimiz çok her ne kadar arada fikir çatışmalarımız olsada ama kısmet bakalım evlenmeyi düşünüyoruz ikimide ruh eşimizi bulduğumuza inanıyoruz ama daha ortada henüz ciddi bir şey yok konuştuk sadece hatta çocuklarımızın ismini bile bulduk ama ne olur bilemem umarım sonumuz evlilikle biter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…