Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Geç Evlenir Diyorlar.. Sizce ?

teraziler geç evlenir diye bir genelleme yapılamaz.astroloji haritası kişiden kişiye değişir.doğum anınız ,yeriniz ve saatiniz haritanızı belirler.yoksa binlerce terazinin aynı olayları kaderi vs yaşaması gerekirdi.sadece özburcumuz değil,yukseln ve ay burcumuzda çok önemli

Teraziyim,yükselenim de terazi 32 yaşında evlendim:)) kötü haber üzgünüm:)) ama çok mutluyum önemli olan bu değil mi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simdi evlenemeyisimin nedeni burcum mu yaa??iyiyizdir biz teraziler ama hep bu kararsizligimiz yuzunden gec evlencez sanirim ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğru olabilir eski patronum da teraziydi 32 yaşındaydı ve evli değildi hatta hiç öyle bir niyeti yoktu :)

Teraziyim,yükselenim de terazi 32 yaşında evlendim:)) kötü haber üzgünüm:)) ama çok mutluyum önemli olan bu değil mi:)

konuyu ben actım o zaman astrolojı bilgim azdı...bende teraziye terazi 31 yasındayım inş çok mutlu asık olarak 32 de evlenırım:16: :nazar: bu nazarlıkta size hep mutlu olun

25ten önce evlendim, bitti, kaldım ben de 25ten sonrasına...
Terazilerin erken evlenmediğinde varmış bir hayır :1:

ben de terazi burcuyum (15 ekim) ve 19 yasında evlendim :) önemli olan kac yasında evlendigin deil evlenecek adamı bulmakta :) :) (sık eleyip ince dokur bi terazi )

Benim kadar iince eleyip sık dokumadiğinizi söylemeniize dayanarak tahmin ettim :KK66:
Benim kadar iince eleyip sık dokumadiğinizi söylemeniize dayanarak tahmin ettim :KK66:

Hay hay efendim üstün tahmin yeteneğiniz ve ayrıca "sık eleyip ince dokuma" konusunda 19 yaşında elde ettiğiniz muvaffakiyetten dolayı sizi tebrik eder, şahsıma yönelik nasihatinizden dolayı size müteşekkir olduğumu bildirmek isterim. İnşallah buradaki tüm hanımlar zatı âlinizin naçizane tavsiyelerinden nasiplenmeyi mütalaa ederler. Hürmetler, sevgiler...

Hay hay efendim üstün tahmin yeteneğiniz ve ayrıca "sık eleyip ince dokuma" konusunda 19 yaşında elde ettiğiniz muvaffakiyetten dolayı sizi tebrik eder, şahsıma yönelik nasihatinizden dolayı size müteşekkir olduğumu bildirmek isterim. İnşallah buradaki tüm hanımlar zatı âlinizin naçizane tavsiyelerinden nasiplenmeyi mütalaa ederler. Hürmetler, sevgiler...
Bilmukabele efendim...

29 yaşında evlenmiş bir terazi olarak ne istediğimize nasıl birini istediğimize karar vermemiz biraz zaman alıyor sanırım. iş konusuna gelince Teraziler iş potansiyeli olan ve kariyer konusunda hedefleri olan insanlardır.Başarısızlık lügatlarında yok.Doğru zaman ve doğru insan kavramı var. Doğru kişi olduğunu düşündükleri an evlilik onlar için an meselesi. Kendimden biliyorum. ilk evleneceğim diye düşündüğümde 20 yaşındaydım ve sonra doğru insan olmadığına karar verdim ve doğru insanı 29 yaşında buldum.Hayırlısı olsun hakkınızda bekar teraziler :)

Gerçekten doğru. Bir terazi olarak mükemmellik benim için ilk şart. Mükemmel eş, mükemmel iş, mükemmel evlilik, mükemmel ilişki... Bazen çok kızıyorum kendime, insanları eksik bulduğum için ama elde değil. Ve bu yüzden evde kalıcam sanırım :KK53:
Bence zor seviyoruz.

Back
X