- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Tabii ki kısmet, ona lafım yok.27 yaşında evlendim.bu işler kısmet. burca bakmıyor bence.

Merileyn, sağ ol.
TERAZİ isen sohbet sayfamıza gelsene.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki kısmet, ona lafım yok.27 yaşında evlendim.bu işler kısmet. burca bakmıyor bence.
Teraziyim,yükselenim de terazi 32 yaşında evlendim:)) kötü haber üzgünüm:)) ama çok mutluyum önemli olan bu değil mi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de terazi burcuyum (15 ekim) ve 19 yasında evlendim :) önemli olan kac yasında evlendigin deil evlenecek adamı bulmakta :) :) (sık eleyip ince dokur bi terazi )
bundan sonra ince ince eleyip daha sık sık dokuyacagına eminim :)Senin kadar "ince eleyip sık dokuyamamışız" demekki![]()
bundan sonra ince ince eleyip daha sık sık dokuyacagına eminim![]()
Benim kadar iince eleyip sık dokumadiğinizi söylemeniize dayanarak tahmin ettim :)Anlayamadım neye dayanarak böyle bir tahmin yaptınız?
Benim kadar iince eleyip sık dokumadiğinizi söylemeniize dayanarak tahmin ettim![]()
Benim kadar iince eleyip sık dokumadiğinizi söylemeniize dayanarak tahmin ettim![]()
Bilmukabele efendim...Hay hay efendim üstün tahmin yeteneğiniz ve ayrıca "sık eleyip ince dokuma" konusunda 19 yaşında elde ettiğiniz muvaffakiyetten dolayı sizi tebrik eder, şahsıma yönelik nasihatinizden dolayı size müteşekkir olduğumu bildirmek isterim. İnşallah buradaki tüm hanımlar zatı âlinizin naçizane tavsiyelerinden nasiplenmeyi mütalaa ederler. Hürmetler, sevgiler...
Bence zor seviyoruz.Gerçekten doğru. Bir terazi olarak mükemmellik benim için ilk şart. Mükemmel eş, mükemmel iş, mükemmel evlilik, mükemmel ilişki... Bazen çok kızıyorum kendime, insanları eksik bulduğum için ama elde değil. Ve bu yüzden evde kalıcam sanırım![]()