Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazilerin Aşk Tablosu

evet esım ve mukemmel bır ıkılıyız be terazı esım yay yay burcu bır erkegıde anca terazı kadını eve baglar bence yanı benım fıkrım buu

TERAZİ-KOÇ Zorlayıcı ama ilginç bir ilişki ****

ben koçum,sevgilim( 22sinde sözleniyoruz) terazi...bazen zorlayıcılık olabiliyor ama biz fazla hissettirmiyoruz birbirimize bunu...terazi erkeği zarif,duygusal,kibarlıktan hoşlanan bir erkek,koç burcu ise daha erkeksi,kaba,sert...biz koçlar biraz bu yönlerimizi törpülersek sorun yok bence...yani bu iki burç arasındaki ilişki bozulursa (Allah korusun) sebebi terazi değil koçtur bence....gamyoncuiremsu

TERAZİ-KOVA Uçuşa geçiren bir aşk

her an uçmaya hazırız zemuszemus sositososito

terazi-boğa* farklı anlayışların dengesinden çok bence yönetici ortak gezegenimiz venüsün getirdiği güzelliklerden söz etsek hoş olabilir..ama pek çok açıdan zıt olsakda orta yolu bulmak için verilen bi uğraş olduğunda herşey daha çekici ..

TERAZİ-OĞLAK Olmasa daha iyi *

ahaha bu şaka olmalı ? :D

aynen canım çünkü ben ve nişanlımda oğlak ve teraziye denk geliyoruz mükemmel bir birlikteliğimiz var hiç kavgamız davamız yok bunlar tamamen safsata ya bu kadarda olmaz ki insanın karakterini kişiliğini yada uyumunu bu gibi şeyler belirleyemez maddi rant amacıyla cahil kalmış kesimi çekme çabaları bunlar.

ahaha bu şaka olmalı ? :D

aynen canım çünkü ben ve nişanlımda oğlak ve teraziye denk geliyoruz mükemmel bir birlikteliğimiz var hiç kavgamız davamız yok bunlar tamamen safsata ya bu kadarda olmaz ki insanın karakterini kişiliğini yada uyumunu bu gibi şeyler belirleyemez maddi rant amacıyla cahil kalmış kesimi çekme çabaları bunlar.

Terazi-Boğa ilişkiler ne kadar çokmuş. Biz de zıt zıt iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz :nazar:

:teytey::teytey:

TERAZİ-KOÇ Zorlayıcı ama ilginç bir ilişki ****
TERAZİ-BOĞA Farklı anlayışların dengesi ***
TERAZİ-İKİZLER Çok eğlenceli bir ilişki *****
TERAZİ-YENGEÇ Karmaşık bir ilişki **
TERAZİ-ASLAN Heyecan verici ihtiraslar ****
TERAZİ-BAŞAK Kolay ve pratik bir ilişki ***
TERAZİ-TERAZİ Dengeyi korumak mümkün ***
TERAZİ-AKREP Fazla zorlayıcı **
TERAZİ-YAY Mükemmel olabilir *****
TERAZİ-KOVA Uçuşa geçiren bir aşk *****
TERAZİ-BALIK Mümkün olabilir ***

mukemmel olabılır tabı bı de karısan olmasa :)

Bunlar çevremden gözlemlediklerimm..:10:

Terazi balık uzun süre yürüyen bi tane görmedim...

Koç terazi (kadın terazi erkek koçsa süper yürüyor)

Terazi boğa (erkek terazi kadın boğaların hepsi süper gidiyor ama tersi maalesef)

Akrep terazi (erkek terazi kadın akrepse zar zor yürüyor tersi maalesef)

aslan terazi uzun süren görmedim...

terazi oğlak (kadın oğlak erkek terazi ise gayet güzel yürüyor aksi maalesef)

İkizler terazi bi süre süper yürüyor eninde sonunda sıkılıyorlar...Çünkü ikisi de kararsız..

terazi kova rastlamadım bilemiyorum..Başak terazi (kadın başak erkek terazi ise yürüyor..Tersi acıklı oluyor)

Terazi yay Maalesef şeker şembelek başlıyor bitiyor..

Terazi yengeç mümkün değil yürümüyor...

Terazi-Akrep evet başlarda çok zorlayıcı.Ama en güzel ilişkilerden birisi bence.Birbirine çok zıt burçlar bunlar ama o kadar güzel dengeliyorlar ki.Biz terazilerin yapması gereken tek şey diğer erkek arkadaşlarımızla aramıza biraz mesafe koyucaz,fazla gezip tozmıcaz.Akreple bol bol ilgilenicez.Akrep zaten sadık mülayim filan olur.Kendine yapılan iyiliği unutmaz.Güzel,samimi,sıcak bir ilişki bence.:17:

ozman tek şans koç a kaldı dikkat etmeli

Terazinin tek şansı niye koç olsun yani...İkizler var kova var..Aslanla da şansı var...Az da olsa..terazi kadının Uzak durması gerekenler :

Boğa

Oğlak

Akrep

Yengeç

Balık

Back
X