Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazilerin Aşk Tablosu

Terazi - Balık : Mümkün Olabilir.....

Evet, mümkün olabilir, ama Balıkların herşeye küsmesi kırılması ve kabuğuna çekilmesi çoğu zaman çileden çıkarıyo.
hele o inatları yok mu, nasıl bişey bu çözemedim.
Teraziler de çok gururlu. ve inatla gurur bir arada olamıyo ne yazık ki..
ve sonuç olarak, ilişki çok yıpranıyo, sürekli küs - barış.. ama bu küsmeler öyle küsmeler değil, aylarca sürebilir...
ve sonuçta bir taraf yüreğinin derinliğinde hala sevse de pes ediyor ve uzaklaşmaya bitirmeye karar veriyor.

terazi-kova

terazi-yay

terazi-terazi

çok güzel ilişkiler ortaya çıkıyor

akrep zorlayıcı ama o da güzel

balık erkeğinden uzak durun. onların pasifliği beni delirtiyor

terazi ve yay? aman aman diyorum inanın akrep ve balığa daha çok katlanılır.
ama terazi ve aslan... kesinlikle heyecan verici tabi aslanın kıskançlığına katlanabilirseniz :)

terazi boğa-farklı anlayışların dengesi. çook doğru çok çok doğru

terazi ve terazi
bizde bazen çakışıyoruz eşimle aynı özellikleri taşıyınca
gururda eşit
inat da:13:

TERAZİ-KOVA Uçuşa geçiren bir aşk

kesinlikle :46:

TERAZİ-TERAZİ Dengeyi korumak mümkün ***

ikimizde terazi bazen karşımda kopyam var gibi geliyor. :D

İki iliski yasadim
Biri kovaydi allahim bu kadar salakca bir iliski dunyada gorulmemistir. Kova erkekleri havai ucari etkileyici vs vs ama, yok guven vermez, deger vermez ve de ici bos fostur!

İkincisi boga ve halen surmekte. Bogalar terazilerin netlik arayisini epey somuren bir burc ama, bogalar kolay pes edip cekip giden insanlar degil yapici ve de iliskiye sadiktir. Doner dolasir bi bakmissin usuldan yaninda. O yuzden terazilerin guven arayisini bi nebze sondurur. Ama, bogalarin sessizligi yok mu cildirtir. İki burcta guzel seyleri cok sever ve ortak cok seyde bulusurlar. Bence buzim gibi hava grubunun bir hava grubuna degilde toprak grubuna ihtiyaci var.

Bir ara koc burcuyla da hasir nesir oldum ve kesinlikle bir daha tovbe kova da koc da i ih. Kic rahatsiz bir burc bence. Onlarin o cikarci ve panik hLleri bencil yapilari yok teraziye gelmez.

En guzeli boga ya :)

Bu terazi boğa yorumlarını okuduktan sonra sevdiceğime kendimi beğendirmek için özellikle bi şey yapmamam gerektiğini anladım ama terazi sevdiğimin bu tavırları beni çok yoruyo biraz lütfen boğalara karşı yanar döner olmayın yaaaa seviyosanız gidin söyleyin sevmiyosanız da biz boğalar olarak herzaman doğruları söyleriz insaf yaa insaf :19::19::19: Bi de hani varsa yapabileceğim özel bi şey teraziler yanıt yazarsa sevinirim :1: bi de teraziler boğalarla aranız nasıl nasıl gidiyo işler :1:

Son düzenleme:
Aaa bi de teraziler yalan söylemeyi pek beceremiyosunuz yada boğalar yalan söylediğinizi hemen anlıyo bi de biz yalan olduğunu anladığımızı anladığınızda kendinizi kurtarmak için türlü çaba sarfediyosunuz bu tutumunuz çok şeker ama boğalar olarak göz yumabiliriz ama yemeyiz bilginiz olsun :19::20::9::9:

Back
X