bugün bunu yapıcam dedin ve yaptın yani :81::81: tarifi denedin mi hiç? yarın bende deniyim
biraz inatimdirbugun denedim netten bakip cok guzel oldu normalde sehriye corbasi yapinca cok su gibi oluyordu bu cok guzel oldu saten internetten tariflere bakip bakip yapiyorum gecende ebrunun tarfifini denediim oda guzel oldu gece uyku tutmuyor bende yimek pisiriyorummm
heyo ben de bugün arpa şehriye çorbası yaptım ama ben yumurtalı terbiye sevmiyorum çünkü yumurtadan nefret ediyorum.. neyse konuya dönelim tweetycim sulu olmasını istemiyorsan içine biraz kırmızı mercimek katmanı öneririm ben öyle yapıyorum hem kıvamı iyi oluyor hem de mercimek ayrı bir lezzet katıyor :)
aynen canimmbende internetten bakıp bakıp yapıyorum severim yemek yapmayı ama canımın istemesi lazım canım istemezse hiç güzel olmuyo yaptığım yemek
heyo ben de bugün arpa şehriye çorbası yaptım ama ben yumurtalı terbiye sevmiyorum çünkü yumurtadan nefret ediyorum.. neyse konuya dönelim tweetycim sulu olmasını istemiyorsan içine biraz kırmızı mercimek katmanı öneririm ben öyle yapıyorum hem kıvamı iyi oluyor hem de mercimek ayrı bir lezzet katıyor :)
saol canım paylaştığın için bilmiyordum yazdım bunu bir kenara :81::81:
rica ederim bebişim ne demek umarım deneyince de beğenirsiniz
aynen canimm
bide oylesini denerim canim degisik tarifler deniyorum zatenonerin icin cok tesekkurler chileqcimmm
rica ederim bebişim ne demek umarım deneyince de beğenirsiniz
Terbiye, çorbalara ayrı bir tat katıyor, ilk fırsatta deneyeceğim. Ellerine sağlık..
Kuzum eline sağlıkİlk fırsatta deneyeceğim.
dene canim afiyet olsunINSALLAH GUZEL OLUR...
Sağol canım :)
Valla beğen tuşu gelen kadar böyle alıntı alıntı idare edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?