Terbiyesiz koca

Konu sahiplerinin sıkıntılarina cevap yazan bazı arkadaşlara hayret ediyorum.
Hemen BOŞAN diyorlar..pes...!
Arkadaşlar Allahın izniyle,sabırlı olup sakin davrandiktan sonra sorunlar teker teker çözülüyor..
Konu sahibi arkadaşım. Uygun zamanlarda eşinizi sakin bir dille uyarirsanız emin olun oda hatasıni anlayacaktir..
Nasihat edercesine degilde anlıyacagı bur uslup ve nazikçe konuşmayi deneyin.

Tam bir salak, kusura bakma hatta asalak...
Ego tatmini yapıyor güya, adam edemezsin işin çok zor...

Neyine sabır edecek acaba ?
Siz konuyu okudunuz dimi.
Bu kadar küfürü kim hakediyor.
Sabretcekse nolacak kocası bana sabrettin helal olsun mu diyecek ?
Farkında mısınız bilmem ama karsisindaki koca musvettesi pismanlik duyan biri değil.
Ona göre gayet normal bi hareket.
Bosanir boşanmaz kendi bilir

sabırlı olup sakin davranınca çözülen sorunlara bir örnek rica ediyorum...

Kadın eşinin hakaretlerine susmuş, sakin zamanında da gayet uygun bir uyarıda bulunmuş, üstüne bir ton küfür daha yemiş... daha ne kadar sabretmesi gerekiyor, size göre?

Herkesin değer yargıları farklı demekki!!!
Ben 2 çocuğa rağmen bu küfürleri duysam başarım kicina tekmeyi.
Bu eğitim alabilecek bir zekaya sahip değil bildiğin yabani vahşi it

Kesinlikle eşin olacak adamın psikolojik sorunları var
Sana tavsiyem evi terk et ve neden gittiğini de bilsin.Uzun bir süre sensiz kalsın da burnu sürtsün diyecem ama sanki seni kocan yine de akıllanmayacak.

Ya siz konuyu anlayarak okudunuz mu acaba?
Aynı şey başınıza gelse kocanızı nasıl davranarak düzeltirdiniz açıkça yazarak anlatır mısınız lütfen ? merak ettim !

+
Dünyadaki tek erkek o sığırcık değil sabredilecek gibide değil..

Pes diyorum bu kadar da terbiyesizlik agzi bozukluk olurmu birde size karsi..boylesi asla ama asla duzelmez soyliyim cevremde var biliyorum.Allah yardimciniz olsun ailesindede var size tek destek olcak aileniz.insallah yaninizda olurlar

Hayir eskiden hic kufur etmezdi ama benim yanimda etmiyomus aileside ayni en kucugunden en yaslisina kufurlu konusurlar onlar beni ilgilendirmiyo ama esimin bu agzi bozuklugu beni cok rahatsiz ediyo
aynisindan bende de var bı 7 senedir yolunu bulamadım az duruluyor sonra yine aynı sülalesi aynı bugün gorumcemde davetteydim kapı önünde üst komşusunu görmüş or****u baka baka gitti ser****siz dahil daha ne küfürler etti güya oruçlu kalacaktik orda kalmadan geldim sinirlerim bozuldu bnm herif de onları görünce bozuldu bnde buranın sonrası ev unutma dedim sonra yalaklaniyo piss

Adam napsın yetiştiren ana bana yetistirememis ki. Ne duyuyorsa ne görüyorsa yapmış. Ama tabi böyle diye bunu devam ettirecek diye bir şey yok. Eşiniz hem böyle görmüş ondan böyle. Hem de kendini hic yetistirememis insan disi bir varlık !!! K.bakmayinnn

Yapabileceginiz tek sey avukata gidip bosanma davasi acmak saygisizlik, siddet egilimleri hepsi bir arada.
Adami duzeltirim diye dusunmeyin, duzelmez. Yarin cocuklarinizin gozu onunde yapar bu hareketleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…