Terbiyesiz komşu

Zaten yeni taşındım kendi evim bir sürü borç Allah iyilerle karşılaştırsın ince Düşünen biri olsa ikazdan sonra dikkat ederdi ben insaları anlayamıyorum millet onların böğürmesini dinlemek zorunda değil nasıl ben kimseyi rahatsız etmiyorsam herkes dikkat etmek zorunda ki bu Bahsettiğim ailenin iki tane liseye giden oğlu kızı var onlardan da mı utanmıyorlar yazık hiç ahlak kalmamış artık

Canım sen neden anlamıyorsun? Utanılacak bir şey yok ki burda karı koca sevişiyor yani,
Grup seks yapıyorlar desen anlarız.
Adam eve başka kadın alıyor desen tamam deriz.

Ama bunlar karı ve koca, utanılacak bir şey yok.

Sen büyütüyorsun.

Problem sadece ince duvarlarda.

Birbirlerine karı koca o hakaretleri yapan insanların diyemiyorum aklınıza gelebilecek en kötü küfürler işte Kişilik yapısı ya da bana arkadaşlığı komşuluğu nasıl olur acaba??o yüzden Karşıdan Konuşmak en iyisi ama küsmeden

Siz kötü insan görmemişsiniz bence. Evin içi, muhtemelen o kadar ses gittiğini bile bilmiyordur. Bİlse size naklen yayın yapmak istemez zaten kimse ama sevişirken de "ay aman dur komşu duymasın" diye düşünmez.
Üst komşumuz daha taşınmadı ama problemli olduklarını daha gelmeden anladık. Arada gelip evle uğraşıyorlar ve kalıyorlar, pazar gecesi saat 00.30 olmuş ve gitar çalıyorlar. O da yetmemiş birileri kapıda kalmış olacak ki aşağıdan yukarıya bağıyor. Bunlar kapıyı açıyor aşağıdan, paldır küldür bağıra çağıra çıkıyor merdivenlerden. Öküzlük ve kötülük böyle bir şey, başkalarını rahatsız edeceğini bile bile gürültü yapmaktır.

Insanlarin sevistigini biliyordur konu sahibi evli olduguna gore hayvanlarda sevisir ... iste insanla hayvanlari ayiran bi durum vardir ki oda akil sonrasinda da utanma duygusu...
Evinin yalitimi kotuyse biraz daha dikkat etmek gerekir ... ha yolda sevismissin ha yalitimi olmayan evde kendini kontrol edemeden sevisip inlemissin bi fark goremedim ben o yuzden konu sahibinin rahatsizligi bana komik yada sacma gelmedi ... ne deyim allah size sabir versin bu insanlarin ar damari catlamis sizi pek tınlamazlar

Günlük hayatta da küfür ediyorlar mı böyle yoksa sadece sevişirlerken mi?
Çok merak ettim nasıl küfür bunlar?
Hadi beni ..k mi diyor mesela kadın? Nedir bu kadar rahatsız eden?

ayar oluyorum böyle her şeye günah yaftasını yapıştırıp ahlak bekçiliği yapanlara.. sanane arkadaşım belki adamlar pastafaryan ,? kendi günahlarınızı sevaplarınızı yüklenin ,gerisine ahlak bekçiliği yapmayın değil mi ama ? haklıyken haksız duruma düşmek diye buna derler ,yalıtımsız evlerde yasal bi zorunluluk olmasa da etik olarak komşuyu rahatsız etmemek gerektiğine inananlardanım diyecektim ki yapıştırmış konu sahibi hemen günahı

Bir görgüsùz komşu da şuan bizim üstümüzde ve 1 saattir evde zıplayıp koşuyorlar.Allah ıslah etsin böyle akıl fukaralarını.Çok kızgınım çok

Gelen kutusu sende beni anlamıyorsun kavgaları bugün oluyor mesela kavgada oluyor bu küfürler sonra ayrı bi günde günlerinide biliyorum artık tövbe yarabbi kavgaları daha çok oluyor bol küfürlü işte sevişirken değil yani küfürler onda sadece kadın bağırıyor izlemiyor ay ay diye allahım iğrenç bence

Valla anlamadım.
Nokta yok, virgül yok. Büyük harf yok, küçük harf dolu

Anlayan varsa bana bir tercüme etsin.

Nasıl gecenin körü bangır bangır müzik dinleyene gıcık oluyorsam. Müzik dinleme kötü mü;değil. Bende dinliyor muyum: evet. Ama kimseyi rahatsız etmemem lazım. Bu da aynı şey. Ne yapıyorlarsa sessiz yapacaklar. Yada gidip ses yalıtımı yaptıracak rahat rahat müzik mi dinleyecek cinselik mi yaşayacak. Kendi bilir. Ama komşusu şunun sesinden bıktım diye evine ses yalıtımı yaptırmayacak. Kendi yapacak. Kafasını çalıştıracak. Kadın(konu sahibi) İma etmiş...

Konu sahibi boşver ya ses yalıtımı yap geç.

Kavga ayrı gün Sevişme ayrı gün sevişirken küfür yok bol bağırma var ah oh diye yapma bebeğim diye iki gün sonra adam kavgada p....oluyor g.... oluyor adam karısına o.ç.. diyor daha neler neler ben en çok çocuklara üzülüyorum yazık onlara kimse annesinin babasının sesini o işi yaparken duymak istemez dimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla anlamadım.
Nokta yok, virgül yok. Büyük harf yok, küçük harf dolu

Anlayan varsa bana bir tercüme etsin.
Valla yanlış anlamadıysam olay şu: kadın sevişirken küfür etmiyor, kavga sırasında bol küfürlü konuşuyor.
Seviştikleri zaman konu sahibi inlemelerini duyuyor.

Konu sahibi arkadaşım ya yalıtım yaptırın ya da odanızını taşıyın.. başka çare bulamadım ben.

Mismo evet dediğin gibi aynen neyse herkes kendi kişiliğini gösteriyor en iyisi kısa zamanda yalıtım ve sadece Karşıdan Konuşmak Allah Islah etsin ne denebilir ki

Mismo evet dediğin gibi aynen neyse herkes kendi kişiliğini gösteriyor en iyisi kısa zamanda yalıtım ve sadece Karşıdan Konuşmak Allah Islah etsin ne denebilir ki

Sizin yatak odalarınız duvar duvara sanırım. O yüzden bu kadar net duyuyorsunuz. Kimse yan komşusunun özel hayatına şahit olmak istemez. Birbirlerine bir gün küfredip ertesi gün sevişiyorlarsa sevişiyorlar. Bu onların ilişkisi... Çocukları içinde endişelenmesi gereken siz değilsiniz. Belki onların (çocukların) yattığı tarafa ses gitmiyordur. Sizin duvarınız bitişik olduğu için bu kadar net duyorsunuzdur. Kısacası bazı şeyleri duysanız bile duymamazlıktan gelmek sizin açınızdan en iyisi.. Sıkıntılı bir durum. Umarım en yakın zamanda çare bulursunuz. Birde siz onları bu kadar net duyuyorsanız, belki onlarda sizi duyuyor ama ses çıkarmıyorlardır. Bunu da göz ardı etmeyin.

Yok canım bizi duymuyorlardır biz dikkat ediyoruz yapacak bişey yok herkes ne benim sesimi duysun ne de ben başkasının ne kadar kötü bence bir Erkeğin başka kadının sesini duyması evet günah bazılarınız kızıyor ama kendi günahı tabi Allah'a havale ettim ben

Bacım benim üst komşu dün evinde Urfa sıra gecesi falan düzenledi herhalde bilmiyorum davetli değildim. Açılışı halayla yaptılar. Evim zangırdıyordu, avizeler sallanıyordu o derece. Kına nişan ne biliyim bir kutlama olsa anlarım durup dururken başladılar yani. Gerçi kutlama yapmanın da bir adabı var ama neyse konumuz o değil.

Polisi aradım bi geldiler, adamlar gittiği gibi mezdeke ile muhteşem bir geri dönüş yaptılar. Bende çıktım evden resmen 2 saat yollarda gezdim apaçi gibi. Bizim caddeden geçip geçip baktım ışıkları yanıyor mu diye, yandığı müddetçe sürmeye devam ettim. Saat 2'ye geliyordu baktım ev karanlık bende geldim artık evime.
Şimdi ben bunları kaç defa uyardım. Polise zabıtaya şikayet ettim. Bazı insanları maalesef apartman görgüsü konusunda eğitemiyorsun.

Bende vereyim alttan çoşkuyu diyorum, alt kat komşuma yazık. Bir de koca apartman inliyor bir ben uyarıyorum kimsenin umurunda değil. Bıraktım artık, gürültüye başladılar mı çıkıyorum evden. En kısa zamanda müstakil bir ev bulup gidicem, gecekonduya bile razıyım şu an.
Uyarıdan anlamıyorlarsa ya dua edeceksin taşınsınlar diye ya da duymamazlıktan geliceksin ben başka çözüm bulamadım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…