Zaten yeni taşındım kendi evim bir sürü borç Allah iyilerle karşılaştırsın ince Düşünen biri olsa ikazdan sonra dikkat ederdi ben insaları anlayamıyorum millet onların böğürmesini dinlemek zorunda değil nasıl ben kimseyi rahatsız etmiyorsam herkes dikkat etmek zorunda ki bu Bahsettiğim ailenin iki tane liseye giden oğlu kızı var onlardan da mı utanmıyorlar yazık hiç ahlak kalmamış artık
Siz kötü insan görmemişsiniz bence. Evin içi, muhtemelen o kadar ses gittiğini bile bilmiyordur. Bİlse size naklen yayın yapmak istemez zaten kimse ama sevişirken de "ay aman dur komşu duymasın" diye düşünmez.Zaten yeni taşındım kendi evim bir sürü borç Allah iyilerle karşılaştırsın ince Düşünen biri olsa ikazdan sonra dikkat ederdi ben insaları anlayamıyorum millet onların böğürmesini dinlemek zorunda değil nasıl ben kimseyi rahatsız etmiyorsam herkes dikkat etmek zorunda ki bu Bahsettiğim ailenin iki tane liseye giden oğlu kızı var onlardan da mı utanmıyorlar yazık hiç ahlak kalmamış artık
Birbirlerine karı koca o hakaretleri yapan insanların diyemiyorum aklınıza gelebilecek en kötü küfürler işte Kişilik yapısı ya da bana arkadaşlığı komşuluğu nasıl olur acaba??o yüzden Karşıdan Konuşmak en iyisi ama küsmeden
ayar oluyorum böyle her şeye günah yaftasını yapıştırıp ahlak bekçiliği yapanlara.. sanane arkadaşım belki adamlar pastafaryan ,? kendi günahlarınızı sevaplarınızı yüklenin ,gerisine ahlak bekçiliği yapmayın değil mi ama ? haklıyken haksız duruma düşmek diye buna derler ,yalıtımsız evlerde yasal bi zorunluluk olmasa da etik olarak komşuyu rahatsız etmemek gerektiğine inananlardanım diyecektim ki yapıştırmış konu sahibi hemen günahıEdep dediğiniz kişiden kişiye değişir. Karı koca arasında olanlar da Allah'ın haram ettiği şeyler değilse bizim edepsizlik olarak nitelendirebileceğimiz şeyler olamaz.
Terbiyesiz diyecekseniz size küfür etmesi lazım, size edilen bir şey yok ki. Karısı razı, kocası razı, size ne oluyor?
Günah olmaması için nasıl sevişmesi gerek? Hiç çıt çıkarmadan? Mümkünse ses çıkaracak hareketler yapmadan?
Gelen kutusu sende beni anlamıyorsun kavgaları bugün oluyor mesela kavgada oluyor bu küfürler sonra ayrı bi günde günlerinide biliyorum artık tövbe yarabbi kavgaları daha çok oluyor bol küfürlü işte sevişirken değil yani küfürler onda sadece kadın bağırıyor izlemiyor ay ay diye allahım iğrenç bence
Valla yanlış anlamadıysam olay şu: kadın sevişirken küfür etmiyor, kavga sırasında bol küfürlü konuşuyor.Valla anlamadım.
Nokta yok, virgül yok. Büyük harf yok, küçük harf dolu
Anlayan varsa bana bir tercüme etsin.
Mismo evet dediğin gibi aynen neyse herkes kendi kişiliğini gösteriyor en iyisi kısa zamanda yalıtım ve sadece Karşıdan Konuşmak Allah Islah etsin ne denebilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?