Terbiyesiz komşu

Üff bu ne yaa.. Ne bicim bir yazi sekli bu?
Suraya uye olup konu acmayi biliyorsunuz ama iki kelimeyi yazmayi, noktalama isareti kullanmayi bilmiyorsunuz.
Komsunuza dediginiz o igrenc kelimesini size iade ediyorum, zira yazi sekliniz tek kelimeyle igrenc!!

Çocuklarıda ayrıca yan o da da duymamaları mümkün değil kendileri bilir tabi cheryyy o ne ki söylediğin??

Elune Haklısın en iyisi müstakil evmiş ya da böyle rahat insanlar gitsin müstakilde otursun

Bu tip konularda ben de hep dikkat edilsin şu bu yazarım ama ne biliyim senin yazışın ifadelerin beni rahatsız etti sanki komple sevişmeye karşı gibisin

Tm kızlar konuyu kapatıyorum niye düzgün cvp lar verilmiyor ben ona laf etmediğim halde picama bana iğrenç Yazmış karşılıklı düzgün Konuşmalar yok malesef burda konuyu açarken Tereddüt ettim zaten dalga konusu olur fln çatır çatır cvp lar neyse herkese iyi akşamlar

Onu dedim bunu dedim,aa dedi tamam dedi.Başka bir şey anlaşılmıyor yazılarınızdan.Bir noktalama işareti koymak,cümlenin nerede bitip,nerede başladığını anlaşılır hale getirmek bu kadar mı zor?

________

Konu talebiniz üzerine kapatılmıştır.

Birde rica ediyorum hanımlar, lütfen bakın lütfen diyorum küfürleri argo kelimeleri adlı adınca yazmayın, bir bipleyin rica ediyorum. Yasak, küfür argo yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…