Baya uzun olucak ama vallahi demeyim demeyim dedim hep Komşular Arasında Konuşuyoruz yalıtım yok sesler geliyo diye biliyor yani bende herkes dikkat edecek fln diyordum ay birbirimizi mi dinlicez diyordu bende özellikle dinlemeye gerek yok zaten duyuluyor diye ima ettim ama anlayana tabi anlamıyo kadın ve hiç kimse böyle OLDUĞUNU bilmiyor altı üstü boştu üst Komşusu yeni geldi bakalım onlara duyulacak mı neyse bir kavga olsa neyse resmen kocasıyla ne zaman yattı biliyorum tövbe yarabbi ya sinir sistemim mahvoldu sonunda söyledim birgün bana geldiğinde çamaşır makinesinden laf açtım o da duyuluyordu gecenin 1nde elim uyuyamıyor dedim aa tm dedi birde dedim sizin eşinle paylaşamadıpınız ne dedim hep duyuluyor ama demiyecektim ama darılma dediğime dedim sabah eşim Uyanıyor uykusu hassas uykusuz işe gidiyor dedim tm dedi bundan sonra dikkat ederiz dedi e be kadın terbiyesiz kadın anla artık o sesinde geliyor resmen inliyor ya o işi yaparken adamın sesi gelmiyor ama onu kastettiğimi anla artık sonra bu da gelmemeye başladı fark ettim soğuk davranıyo ay evelsi gün yine inleme sesi vallahi tiksindim kadın resmen umrunda değilsiniz mi diyor bize biraz önce bir yerden geliyordum bende sadece iyi akşamlar deyip geçtim o da anlar soğuk olduğumu artık ne yapayım ben bu kadına ne söyliyim tiksindim resmen ya sabah uykuyu fln terk ediyorum sinirden