Terbiyesiz tutumunda ısrarcı arkadaş ve onu gönderemeyen ben

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-yillik-arkadasima-tahammulum-kalmadi.1093863/

Bu önceki konumun linki. Uzun süreli bi arkadaşımın erkek arkadaşım hakkında aylardır eleştirel ve yargılayıcı davrandığını, sürekli kötü espriler yaptığını, beni zor durumda bıraktığını, erkek arkadaşım geleceği zaman masadan kalkıp gittiğini veya erkek arkadaşım aradığında sakın gelmesin söyle gelmesin diye bik bik konuştuğunu anlatmıştım. Bu tavırlarından rahatsız olduğumu ona belirttim o da yaaa şakaydı vs diyerek saçma sapan ve gerçek olmayan bi açıklama yaptı yani eğer şakaydıysa madem niye erkek arkadaşım geleceği zaman masadan kalkıp gitti defalarca?

Neyse ben kızla açık açık konuştum senle eskisi gibi bi samimiyetim olduğunu düşünmüyorum çok fazla aynı ortama girmek isteniyorum seninle çünkü bana aylardır gösterdiğin bu muamele yüzünden artık senin yüzünü görmeye tahammülüm kalmadı dedim. Ama kız asla yılmıyor. Okulda benden başka arkadaşı yoktu. Haliyle öğle araları benimle ve diğer arkadaşlarımla birlikte yemeğe çıkıyordu(onlarla aynı sınıfta ben farklı sınıftayım). Yüzünü görmeye tahammülüm yok dedikten sonra da haftalardır her öğlen arkadaşlarıma yemeğe nereye gideceğiz diye soruyor kızlar da mecburen cevap veriyor. Öyle olunca ben de onla aynı ortamda bulunmak istemediğim için başka arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum. Arkadaşlarım da artık onunla birlikte yemek yiyecekleri için benle yiyememekten sıkıldılar ama her öğlen inatla soruyormuş kızlara. Kızlar hep bi ağızdan bilmiyoruz vs derlerse de amfiden çıkarken yanlarına gidip bekliyor hadi karar verelim acıktım diye.

Ya inanın yazarken bile o kadar usanmış bi biçimde yazıyorum ki bunları. Aylarca erkek arkadaşıma böyle davranırken ona ters cevaplar verdim, anlamadı. Haftalardır kızlar onunla yemek yememek için kırk takla atıyor, anlamıyor. Yüzünü görmeye tahammülüm kalmadı diyorum, doğumgünüme gelmeye çalışıyor. O kadar aptal ki veya aptal gibi davranıyor ki midem bulanıyor artık kızı görünce

Ek: geçenlerde yine sormuş ne yiyeceğiz diye kızlar da biz bu öğlen beautiful traumayla yiyeceğiz demişler ha ben de geleyim o zaman demiş kızlar da sizin aranız bozuk değil miydi diye sorunca eee ben napcam o zaman tek başıma mı yemek yiyeceğim diyince kızlar yine mecburen onla yemek yemek zorunda kalmış.

Ek2: bu sadece yemek konusunda değil okuldan çıkınca gidilecek yerlerde, gidilecek konserlerde, filmlerde vs de oluyor. YIL-DIM

Gurursuz insanları anlayamıyorum
Siz yapacağınızı yapmışsınız, umarım bir şekilde pes eder ya da yapışacak başka birilerini bulur.

Uf ya valla sadece beni değil herkesi bezdirdi. Geçen kızlarla sigara içerken yanımıza geldi biz de gideceğimiz filmden bahsediyoduk. Kaç seansına gideceksiniz dedi bilmiyoruz dediler. Tamam bana da haber verirsiniz diyo.. tabi ki de vermedik

Bence burada ben napicam o zaman dediğinde arkadaşlarınız sen bilirsin deyip gecistirsinlersonucta birlikte yemek zorunda değiller.Biraz daha net bir tavır görmesi lazım bence

Ay hiç sevmem böyle insanları.Açık açık yüzüne söyleyeceksiniz,ben seninle yemek yemek istemiyorum bugün de kızlar benimle yemek istiyor diye.Tek yesin ya da gitsin başka arkadaş edinsin.Yaptığı şey çok sinir bozucu.

Üniversitede benimde böyle bir arkadaşım vardı. Her sabah arar okula gelip gelmeyeceğimi sorardı gelmezsem o da gelmezdi ben ne yaparsam peşimde kuyruk gibi. Onunla takılmak istemediğimi anlıyordu ama anlamamazlıktan geliyordu en sonunda açık açık söyledim düşüncelerimiz karakterimiz uyuşmuyor arkadaşlığımı kesmek istiyorum dedim. Benden başka da arkadaşı yoktu koca dönem tek takıldı üzüldüm haline sonra kendimi kötü hissettim çağırdım sonradan yanıma. Ama akıllanmıştı sonradan çocuğum gibi peşimde dolanmadı artık

Yüzsüz,yılışık biri ki istenmediği ortamda kalabiliyor.sizden başka dostu,arkadaşı da yok besbelli.bu huy ve karakterle olması da zor tabii.aklınızdakini net arkadaşınıza aktarmışsınız,görüşmeme isteğinizi biliyor ama arkadaşlarınız net tavır koymamışlar ona,o da bu açık kapıdan hareketle her yere kendini sokuyor.arkadaşlarınız gerekirse ikinizin arasında seçim yapacak.ya o ya siz,anca öyle başınız rahat eder

Arkadaşlarım da arada kalıyor gerçekten onlar da bu durumdan çok rahatsız. İster istemez onlara da vicdani bi yük yüklüyor kız

Ya valla bazen nefes alamıyorum ya kız hayatımı kısıtlıyo resmen hem de iletişim kurmadığım halde

arkadaslarin kusura bakma deyip cekilmedikce boyle devam eder haberin olsun bazen insanlar acikca denmedikce anlamiyor.
ben burada arkadaslarini da anlamadim acikca rest cekmediklerine gore aralari bozulsun istemiyorlar. yoksa kimse kimseyle ay kirilmasin diye bu kadar cok takilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…