- 10 Kasım 2010
- 5.263
- 5.181
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet keşke iki konfeti iki şakşak yapsaydın tüh yaaa en az çay simit kadar olmazsa olmazı masanın iyi hatırlattınızYaptiklariniz yeterli degil kafanizda ozenle suslenmis alevli meyve tabagini unutmussunuz. Acukalari maytaplarla servis edecektiniz. Atesli sunumlar cok on planda suandasaka bir yana terbiyesizlik etmis net..
Sadece acuka yapsan yeterAC(I) (U) KA var yersen buyur gel![]()
Aaaa açma börek yok zeytin salataları yok menemen yok nasıl taşlanmayayım nerdeyse kendımı suclu cıkarıcam mağdur tarafken![]()
Valla bende bilemiyorum ama hiç uyumasaydım onu da öğrenebilirdim youtube tan. Tek suçum sabah 5e kadar ağlayan bebegımle ugrasıp 3saat uyuyup mısafır agırlamam onu yapmamalıydımZeytin salatası nasıl oluyor acep ? Nasıl da cahil kaldim ya hu
Valla bende bilemiyorum ama hiç uyumasaydım onu da öğrenebilirdim youtube tan. Tek suçum sabah 5e kadar ağlayan bebegımle ugrasıp 3saat uyuyup mısafır agırlamam onu yapmamalıydım![]()
Evet keşke iki konfeti iki şakşak yapsaydın tüh yaaa en az çay simit kadar olmazsa olmazı masanın iyi hatırlattınız![]()
Sürekli kendini övmeyi seven bir tip zaten. Kahve tarifinden tutun da nasıl iyi giyinilire kadar. Resmen bizi baydı. Bence kıyafete de çok takıldı. Bende döpiyes takımla karşılamasam da yepisyeni taytım ve bol kesim kazağım ve anne topuzumla az değildim yaniŞu yemek programları Saliha ve onun gibilerini ne hale getirmiş vay anam vay .
Tam bir fesat fitnat zaten. Dıger arkadaslardan bırı ıkıncı bebegını beklıyor kadın ogluyla kızına ayrı oda yapacakmıs yas farkından dolayı dıgerı okula gıdınce kızı aglayarak onu rahatsız etmesın dıye kadına dıyor kı ınsallah oglanın odası gıbı grilere boğmazsın kızın odasını. Kadın da senın oglun 9yasında 9sene önceki gibi oda mı kaldı tabıkı modern bırsey dusunuyoruz dedıEllerine saplık keske o kahvaltıda ben de olsaydım.Yazık emek var farzedin lezzetli degil bunu bile söylememesi lazım görgü kuralıdır.Bu hanım sanırım yemekteyiz programında zannetti kendini puan da verseydi tam olurdu.Dipnot.Kıskançlık seziyorum
Benımde kastettıgım bu. Sonucta sızı dusunerek yollanmıs yapılmıs bırsey boyle dedıginız dıye ıncılerınız dokulmedı. Terbıyesızlıge luzum yok tesekkur edıp kenara cekılmek de hıc zor degıl. Bazı Insanlarda nezaket ve ınce dusunce gercekten yokVallahi kim ne derse desin nimete laf söylenmez, kalp hic kırılmaz. Bir gün hic unutmam liseye giderken yemek konusu açıldı arada. Ben de iyi yemek yaparim anlatıyorum iste yemeklerim iyidir falan filan.
Sarmalar vs. Bi arkadşım dedi, annem cok guzel sarma yapar müthiş lezzetli olur, dedik o zaman birgün yaparsa bize de getir biraz biz de tadalım.
Birgün geldi dedi annem sarma yaptı size de getirdim. Sevindik baya, sarmaya bir baktim iki baş parmağım kalınlığında, sekil problem degil tabi. Agzima attım resmen ağzımda büyüyor, ceviriyorum ceviriyorum yutamıyorum, yapraklar aşırı kart ve pişmemiş, tat, tuz, lezzet hiçbirşey yok. Yani kotu olsun diye uğraşsan yine de onun kadar kötü yapamazsın. Hani şey gibi de degil Hee yörenin yapısı farklıdır ya alakası yok, nimete saygısızlık olmasin ama Gerçekten çirkin. Bim in konserve satmasını bile açken yersin bunu yiyemezsin o derece.
Tabi zor bela yuttum ama arkadaşım gözümün içine bakıyor nasil buldum diye o kadar emin ki çok begenecegimden. Dedim annenin eline koluna sağlık gerçekten çok güzel olmus, tesekkur ettigimi söylersin bize de gönderdiği icin.
Yani nezaket, kalp kırmamak gerçekten erdemli davranışlar.
Ben olsam giderdim. Gidince de gülerek ayy ben de o gün kü çemkirmene övünmene bakarak merak etmiştim neler yapacağını ama merak duygumu boşa harcamışım bu mu yani yapar burun kıvırır otururum. Şuan yiyip içebileceğim bi çay var onu bile becerememiş acıtmışın derim.Kızlarcım son konuyu bıryere baglamak gerekırse esımle o konuyu tamamen kapattık çözdük ve bırdaha acmamak uzere gömdük. Haftabasında esımın ısyerınden arkadasları ve eslerı bugunden ıcın bıze kahvaltıya gelmek ıstıyorlardı. Bende buyrun gelın beklerım dedım. Normal zamanda da bırbırımıze arada sırada da olsa kahveye caya gıdıp gelen ınsanlarız. Esımle anlastıktan sonra hepsının eslerıne konferans gorusme acıp arkadaslar ozel olarak ıstedıgınız bırsey varmı yada sızın eslerınızın cocuklarınızın (4-9yas arası 4tane cocuk gelecek toplam) yemedıgı yada extra sevdıgı bırsey varsa seve seve yaparım lutfen soyleyın dedım hepsı bır agızdan aa ask olsun canım sen ne yaparsan bız yabancı mıyız kımsenın yemedıgı bırsey yoktur falan deyıp telefonu kapattık dün. Bırı sımıtlerı dıgerı ekmeklerı ben alırım dedı tamam dedım. Bende guzel bır sofra hazırladım peynır zeytınden baska fırına kasarlı patates surdum sucukları çöpşişe geçirip fırınladım tarçınlı cevizli kek yaptım hatta sabahın köründe kalkıp onlar ıcın acıka bıle yaptım sımıtle ıyı gıder dıye. Esımde oglumuzu anneme goturdu geldı. Neyse bız sofraya oturduk çaylar koyuldu. X arkadas acıkadan sımıdıne surdu ve anında peceteye cıkardı - inanmıyorum loveitred acıkaya sarımsak koymussun ınanamıyorum. Bende dedım kı canım acıka zaten sarımsaksız yenılse adı acıka olmaz dedım. O harıc masada kı herkes bayıla bayıla yedı hatta ıkı tarafın acıkasını ıkı kez yenıledım begenıldı yanı. Sonra kaşarlı patatesi servis ederken arkadaslar soguyunca guzel olmuyor ama yerken cok dıkkatlı olun damagınızı haslayabılır dedım. O da bır guzel yendı dıkdortgen borcamdan kırıntı bıle kalmadı gerıye. Sonra acıkaya mana bulan arkadas yıne loveitred valla sen bana bu pazar sımıt yedıreceksın herhalde ben süt ve süt ürünleri de yemıyorum demez mi. Ben artık bu kadar seye dayanamayıp dedım kı - arkadaslar ben hepınızı aradıgımda sordum keske yemedıklerınızı de soyleseydınız ona gore hassas davranırdım dedım. Sen kahvaltıyı bana gelınce ye kahvaltı nasıl oluyor gorursun dedı. Bunun eşi ordan atladı saliha yeter artık geldıgımızden berı bı domatese mana bulmadın begenılmedı de ondan mı sofra da bırsey kalmadı ayıp edıyorsun dedı. Sonra bu arkadas cocuguna bakma bahanesıyle kalktı sofradan bıraz serın ruzgarlar estı dogal olarak herkesın bı tadı kactı. Esı de gıderken bana dedı kı hersey harıkaydı ellerıne saglık bıze de beklıyoruz. Bende ınsallah dıyebıldım sadece. Cagırınca da asla gıtmek ıstemıyorum artık. Esım de bana dıyor kı delının tekı zaten kendı yapamadıgı seylerı baskalarını manalayarak kapatmaya calısıyor. Az once de bana telefon ettı bende sanıyorum kı kusura bakma bugun ıcın ozur dılerım dıyecek. Hala bana dıyor kı ama oyle acıka mı yapılır bende sen daha mukemmelını hazırlarsın emınım deyıp kapattım telefonu. Bırdaha kı bulusmaya gıtmezsem kacıyormus pozısyonuna dusecegım. Nasıl bı tutum sergılemelıyım sevgıler efem![]()
Çok sinir bozucu bir kadın zaten bakalım kendini anlattıgı kadar ortaya koyduklarını da göreceğiz.Ben olsam giderdim. Gidince de gülerek ayy ben de o gün kü çemkirmene övünmene bakarak merak etmiştim neler yapacağını ama merak duygumu boşa harcamışım bu mu yani yapar burun kıvırır otururum. Şuan yiyip içebileceğim bi çay var onu bile becerememiş acıtmışın derim.
Bence deli gözüyle bakıp o kriterde değerlendirin.Çok sinir bozucu bir kadın zaten bakalım kendini anlattıgı kadar ortaya koyduklarını da göreceğiz.
Deli zaten hatta bir tık ötesi saygısız ve patavatsız. Ağız ishaline tutulmuş gibi gelişi güzel kelimelerden bir demeç yapıp cümle diye söylüyor bence eşi de bu tutumundan cok rahatsız olacak kı kahvaltı suresınce kadınla asla zorunlu kalmadıkca muhattap olmadı.Bence deli gözüyle bakıp o kriterde değerlendirin.
Yazık adama üzüldüm kim bilir ne kadar utanmıştır.Deli zaten hatta bir tık ötesi saygısız ve patavatsız. Ağız ishaline tutulmuş gibi gelişi güzel kelimelerden bir demeç yapıp cümle diye söylüyor bence eşi de bu tutumundan cok rahatsız olacak kı kahvaltı suresınce kadınla asla zorunlu kalmadıkca muhattap olmadı.