Terbiyesizlik değil mi bu?

Yazık adama üzüldüm kim bilir ne kadar utanmıştır.
Adam çok utandı gerçekten. En sonunda yeter artık Saliha masadaki domatese bile kusur buldun dedı. Adam cıkarken tekrar tekrar tesekkur edıp cok lezzetlıydı ellerıne saglık bıze de beklıyoruz haftaya dedı cunku karısı olacak kısı sen kahvaltıyı bende ye de gör dedıgı ıcın kendını mecbur hıssettı adamcagız. Telafi maksatlı mı olur yoksa bu pazar tekrar ortalık karısır mı bılemeyecegım. Tek bıldıgım kadın bır kere daha laf soylemeye kalkarsa o adam onu bu sefer fena bozacak hepımız boyle dusunuyoruz

Aman siz yapın, ikram kıyamet kendinizden geçebilirsiniz. Biz bu kadar yapabıldık
Ellerine sağlık hepsi de çok güzel, zaten önemli olan birlikte geçirilen güzel zamandır. O arkadaşı takmayın kendı değerini düşürmüş. Zamanında çok sevdiğim bir komşu vardı. Gittiğimizde çayın yanına bisküvi koyardı kimse yadırgamazdı. Çünkü beraber vakit geçirmeyi seviyorduk.

Ellerine sağlık hepsi de çok güzel, zaten önemli olan birlikte geçirilen güzel zamandır. O arkadaşı takmayın kendı değerini düşürmüş. Zamanında çok sevdiğim bir komşu vardı. Gittiğimizde çayın yanına bisküvi koyardı kimse yadırgamazdı. Çünkü beraber vakit geçirmeyi seviyorduk.
Valla bızde bı mısır patlatsa ev sahıbı agız tadıyla yer kalkardık sımdıkılerle ahbaplık etmekte zor evıne almaya cekınıyorsun arkandan yada yuzune karsı ne dıyecek dıye

Instagram a atacağım diye çek bir foto. Saliş te gururlansın 😂😂😂
Malesef orda da eklı atmadıgımı gorur. Atıpta onun totosunu kaldırmayı aklımdan bıle gecırmem😁kendını bısey sanacak mazallah sonra baak gordun mu kendı de anladı falan moduna gırecek. Gızlı bır foto cekebılırsem paylasacagım. Artık burda uyeyse de good bye Saliha 🤣🤣

Ellerine saplık keske o kahvaltıda ben de olsaydım.Yazık emek var farzedin lezzetli degil bunu bile söylememesi lazım görgü kuralıdır.Bu hanım sanırım yemekteyiz programında zannetti kendini puan da verseydi tam olurdu.Dipnot.Kıskançlık seziyorum
Ben sezmekle kalmadim,5 duyumla hissettim vallahi

Pazari saldiiiikkk
Cok merak ettik konuyu yeni gordum yok mu fotograf??? Konu sahibi??

Aaa gidicem tabi not vericem ona. Immm bu olmamış deyip bunu biraz daha pişirseydin aaa bu böyle olmaz ki falan ahahaha 🤩eşi o kadar kibar biri ki bana bana yedi size ayıp olmazsa onu önüme çekebilir miyim dedi acıka için. Eşimde ye babam ye dostum derken adamı ailecek basur yapıcaz 😝😁😆
Ofisimin karsisinda harika bagel yapan isralli bi dukkan var. Normalde zahterli krem peynirli aliyorum, ama bu sabah bu basligin serefine biberli cevizli katiktan aldim, yani acika/acuka/cemen/ajvar.... veeee sarimsakli! :D

Evet 4 Aile için menü bana da az göründü. Davetli kahvaltılar da Menemenler, omletler, börekler, poğaçalar, zeytin salataları ,peynir çeşitleri havada uçuşmaliydı🙈🙈

Bana göre sucuk, acuka, simitle geçiştirilmiş kadın da bunu anlayıp çenesini tutamamış gibi🙈
Saliha sen misin yoksa ?

Malesef orda da eklı atmadıgımı gorur. Atıpta onun totosunu kaldırmayı aklımdan bıle gecırmem😁kendını bısey sanacak mazallah sonra baak gordun mu kendı de anladı falan moduna gırecek. Gızlı bır foto cekebılırsem paylasacagım. Artık burda uyeyse de good bye Saliha 🤣🤣
Aman atma boşver, sorarsa baktım daha güzelleri vardı, seninki sönük kalır diye atmadın dersin :KK70:

Ne çok Saliha varmış... Şu güzelim isminin hakkını bazı kadınlar veremiyor ya çok üzülüyorum. Boşverin cevap bile vermeyin daha önce böyle biriyle karşılaşmadıysanız şok olmuşsunuzdur. Ben de ilk karşılaştığım zaman şok oldum bir daha hiç kendim ağırlamadım hoşş ağırlasam bu sefer hayatta özenmem 😂😂 sabah ben zeytinyağını çiğ sevmem deyip akşam sevmiyorlar diye salataya sosunu ayrı hazırlayıp isteğine bağlı ortaya koyduğumuz daha önce sosun ayrı servis edildiğinden bir haber olacak ki herkesin içinde yağı az koymuşsunuz diyecek biriydi ki bu en basiti gerisi için bkz Salihagiller 😂😂 Ben olsam gidince yerim ama beğenimi sunmam ya da ayy çok beğendim bundan sonra hep sizde toplanalım deyip yüreğine indirirdim 🙄

Ofisimin karsisinda harika bagel yapan isralli bi dukkan var. Normalde zahterli krem peynirli aliyorum, ama bu sabah bu basligin serefine biberli cevizli katiktan aldim, yani acika/acuka/cemen/ajvar.... veeee sarimsakli! :D
Biz bayılarak yiyiyoruz sarımsak soğan severiz ailecek. Halk seviyor ben ne yapayım🤩🤣🤣

Omlet vardı zaten klasık kahvaltılıkları saymıyorum ayrıca herkese tadımlık degıldı bu yaptıklarım borcamlar dolusu yaptım bırer çöpşiş birer patates tanesı dusmedı yanı
Bence herşey guzel illaki tadımlık yapmandiniz
Az bulanlar neler yapiyor yazsalar okusak

Ay deli misin git ne hazırlıyo yada hazırlayamıyor gör zevkle de ye eline sağlık de kalk
Rezil olan terbiyesizlik yapan o sen cool ol boşver eşi bile ne olduğunu biliyor çatlağın

Back
X