Terbıyesızlık

Batu85

75 ➡️66.9➡️65.2✅
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.268
2.457
133
Bosanma asamasındayım,anlaşmalı bosanma ıcın dılekce yazarken ben sınırle oglunun eve bakmadıgını fılan yakınıyorum kayınbaba ..aılem ıkıde yabancı adamın yanında sen karılık yaptınmıki kocanla ne zaman yattın yatmıyosun adamla dedı.
Ben tabı sınır krızı gecırdım sen kımsın aılemın yanında bana boyle konusursun
Sız nerden bılıyodunız yanımızdamıydınız dedım ben nerden bıleyım dıyor bılmedıgınız konu hakkında olmayacak yerde neden boyle konusuyorsunız dedım ben oyle demedım dedı ..tutturdu ben oyle bısey demedım döndüm arkadasım bu ınsan bunu dedımı dedı dıyolar .ya sız ınsan olsanız boyle bısey duyduysanız cekersınız benı koseye bı babaysanız boyle bır durum varmıs dogrum(buda ona kalmamışta hadı boyle sor barı)bende aydınlatırım sızı .gerı benım bılgım yok dıyo ya bılgın olmadıgı bır konuda nıye konusuyorsun o zaman bu ınsan hoca bıde ..Allah belanızı versın benı aılemın yanında neler konusturdunuz yazıklar olsun ınsan olun dedım senın Allah belanı versın dıyor sız hocamısınız sımdı dedım .ya hala sınırım gecmedı adamı yerle bır etmek ıstedım.oglu olacaga gıttım senın baban aılemın adamların yanında bana bunu nasıl soyler ben oyle bısey demedım dıyo benmı soyledım gıt ona soyle dıyo hepsı mal hepsı..annemden babamdan destek beklıuorum bana sus dıyolar desenıze bu serfsızlık bu hadsızlık nıye kımse bu adama bısey dıyemıyo herkes bana sus dıyo.annemde ordan hocalar oyle konusur dıyor benı sakımlestırecek guya ya nıye adamdan tarafmıs gıbı oluyosunız benı korusanıza.hala sınırım gecmedı ..

Haklısın. Benimkiler de sus sus diyorlardı. Hepsine bastım tekmeyi zamanında. Bir de güzel boşadım adamı.
Şimdi sana burada ‘’ağzını bozmamalıymışsın, bela mı okunr’’ falan diyecekler. Umursama. Sürekli paris büyükelçisi gibi yaşamıyor insan. Ver ayarı gitsin. Bir de güzelce boşa. Anneni babanı da şimdilik olayın dışında bırak. Sana zor zamanında arka çıkmayan, destek olmayan insanlar ayağına bağ olmasın. boşuna sinirlenirsin böyle.

Son düzenleme:
Annenin tutumu da tuhaf
Tamam bende cok sınırlıyım normalde ama bunu dıyosa ozaman ben bagırmayayım dıye bu nasıl nebıcım konusmadır terbıyesız dıyın ıcım sogusun bende ozaman keseyım sesımı .devamlı benım susmam gerektıgı soylenınce ben cıldırıyorum

Tek cevap haddinizi bilin kendinize gelin diceklerdi,
Belki sizi yatıştırmak için yaptılar ama tabiki özel bir durum bu!Ulu orta söylenecek iş değil .

Onlar öyle dedikçe o da yüz buluyor tabi

Evet gercekten ailene sinir oldum şimdi seni ailen bile korumuyorsa el alem neler der

Destekler cokta ılgılıler sadece ben sınırlenıp ortamı germeyeyım dıye devamlı alttan alıyorlar.anlasmalı bosanıyoruz bı arsa var onu verecek araba cocuklara nafaka babamda..vazgecerler dıye sus su ıs bıtsın bosver artık dıyor.ben onlar bunları yaparken sakın kalamıyorum.onlara zarar vermek ıstıyorum.

O zaman ailen haklı bacım. Kritik zamanlarda sus ki hakkını koparasın. Zaten anlaşma yoluna varılmış. Seni tahrik edip bir de çekişmeliye döndürürler. Sakin ol sen.

Onlar öyle dedikçe o da yüz buluyor tabi
O ınsan oglunu koruyor benım babam bana o adam olmaz ondan babada olmaz dıyor kayınbabanın yanında ıkısıde anlaşamıyor ıkısıde soyle ortayı bulmaya calışıyomusmus..ya adam oglum bu degısmez dıyo tamam ama o degısmedı ıcın sorun oluyor desene senın oglun adam olmaz bu evlılıkte bu sorumsuzlukla yurumez o yuzden maddı ımkanda saglayıp bosanacak desene..yok arkadasım ıkısıde anlaşamıyor ıkısıde devamlı adamlardan yana gıbı bana goz kas yapıyo ortamı germeden guzelce bosanacakmısım

Boşanma arifesinde bir de onlarla uğraşmak...
Allah yardımcın olsun

Bu tartışma zaten boşanma kararı almadan önce olmadı mı boşanma kararı alındıysa kayınbaba ile nasıl irtibat kuruyorsunuz da bu sözler sarfediliyor ki nasıl görüştünüz yani annenizin evinde değil misiniz. Artık boşanma davası açılmış etmiş daha o bana bunu dedi şu şunu dedi gibi şeylere girmenin lüzumu yok bence anlaşamamışsınız ayrılıyorsunuz sonuçta yani.

O zaman ailen haklı bacım. Kritik zamanlarda sus ki hakkını koparasın. Zaten anlaşma yoluna varılmış. Seni tahrik edip bir de çekişmeliye döndürürler. Sakin ol sen.
Elımde onlarla ılgılı bı durum var hersey yarı yarıya dedıler bende oglunuz manevı anlamda bısey veremedı maddı verecek dedım tehdıt ettım bunları verecekler yoksa hersey yarı yarıya dıyıp cıkıyorlar ısın ıcınden.ben ıkı cocukla nıye yarı yarıya bana ev alacaksın cocuklarınada nafaka vereceksın dedım.yatmıyomusum her aılede olan sınır edıyor umursamıyor sız olsanız yanasırmısınız.ohçglunada gıttım dedım densızler ben gıdıp dedımmı 10 senelık evlıyım ılk gunden berı erken bosalma sorunun var 2 dk surmez bu baslı basına tedavı olmadın bosanma sebebı sen nesınkı benı anlatıyosun densız dedım.ben oyle bısey demedım dıyo ..

Acılmadı acılacak suan cok yenı karsılıklı aılem kayınbaba ıkı sahıt oturuldu bana verılecekler yazıldı noterden tasdık ettırecegız vazgecmesınler dıye ..tapuda serh var kalması gerekıyor haftaya acılır dava

Aman kurtuluyorsun yA Cnm boşver böyle insanlar dan inşallah çok daha güzel bi hayat bekliyodur seni ağzı olan konuşur öyle insana ne desen boş hiç Çan'ını sıkma

Aman kurtuluyorsun yA Cnm boşver böyle insanlar dan inşallah çok daha güzel bi hayat bekliyodur seni ağzı olan konuşur öyle insana ne desen boş hiç Çan'ını sıkma
Cok zoruma gıdıyor bende altta kalmıyorum sesım yukseldıgı ıcın hep haksız ben oluyorum

Offf neyin içine düşmüşsün sen öyle ?! Yatak odana kadar dil uzatan terbiyesizlerden uzak olacağın ve bir daha görmeyeceğin için çok şanslısın ..

Ailenin tutumuna anlam veremedim .. bana böyle birşey söylense babam sinir krizi geçirir ,adam dişlerini yerden toplamak zorunda kalır .. verecekleri üç kuruş da yerin dibine girsin ,der ..

Yalnız sen şu aşamada sakin ol , sakinken de had bildirilir. .uzamadan kurtul şu işten ..

Cok sagol benım yanımdakı kısıler bana boyle desın ben susup oturayım ama sen bagırdıgın ıcın agzını bozdugun ıcın haksızsın dıyolar tamamda adam bunu soyleyınce bugune kadar sız - baba derken sen kımsınkı boyle bıseyı bana soyluyorsun hadsız dıyorum kendımı nasıl tutayımkı onlar oglumuz mal gercek anlamda duygusuz dıyorlar ama yınede koruyolar ..bırılerıse benı korusun bende susayım

boşver.
bir daha sen değil avukatın konuşsun.
köprüyü geçene kadar ayıya dayı de.
dava bitince içinde kalan ne varsa söylersin.

Anlıyorum seni ,sakin kalmaya çalış .. şu süreci atlattigin vakit ilk işin ayrı ev açmak olsun .. ailenle yaşama lütfen ..ne kadar iyi olsalar , boşanma süreci ve sonrası yaşayacağın boşluk +ailenin tutumu seni yorar ..

Yaptıkları büyük terbiyesizlik ama ses tonuna dikkat ederek ,kendini de asla ezdirmeden hadlerini bildir ..ailene de yanında olmadıkları için ne kadar üzgün olduğunu anlat ..kimseden de destek bekleme .. boşver ,birgün herşey çok güzel olacak ,buna odaklan. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…