Avukat tutmadık anlaşmalı bosanıcaz ..ıste ne oluyosa ben ıcımden gecenlerı soyluyorum dıye oluyor :)) ben haksızşık karsısında Allah a havale edeyım susayım dıyrmıyorum.oyle yapsam keske.cok sagolunboşver.
bir daha sen değil avukatın konuşsun.
köprüyü geçene kadar ayıya dayı de.
dava bitince içinde kalan ne varsa söylersin.
Cok tesekkur ederım bu olaylara aglamadım suan aglıyorum destegınız benı duygulandırdı.bende bı bozukluk var devamlı bırıne baglı yasamak zorundaymısım devamlı yanımda bırılerı olsun asalak gıbıyım o yuzden bu kadar sene gıdemedım ..aslında benı cok yıpratan bu ılışkıyı bıtırmeyı beceremedım ..keşke guclu bır ınsan olsaydım terapı alıcam yoksa kaldıramam esım cok benı boş bırakan bır ınsandı hıcbıseyıme karısmazdı babam cok baskıcı bırısı zaten tatılde bıle gıtsem 10 gun zor dayanırım ..onun baskısını anladıgım an esım sorumsuz ama banada karısmıyor en azından dıyıp gerı cekeyım rahatım dıyordumAnlıyorum seni ,sakin kalmaya çalış .. şu süreci atlattigin vakit ilk işin ayrı ev açmak olsun .. ailenle yaşama lütfen ..ne kadar iyi olsalar , boşanma süreci ve sonrası yaşayacağın boşluk +ailenin tutumu seni yorar ..
Yaptıkları büyük terbiyesizlik ama ses tonuna dikkat ederek ,kendini de asla ezdirmeden hadlerini bildir ..ailene de yanında olmadıkları için ne kadar üzgün olduğunu anlat ..kimseden de destek bekleme .. boşver ,birgün herşey çok güzel olacak ,buna odaklan. .
o yüzden sessiz kal ki, ev nafaka vs maddi rahatlığın olsun önce.Cok tesekkur ederım bu olaylara aglamadım suan aglıyorum destegınız benı duygulandırdı.bende bı bozukluk var devamlı bırıne baglı yasamak zorundaymısım devamlı yanımda bırılerı olsun asalak gıbıyım o yuzden bu kadar sene gıdemedım ..aslında benı cok yıpratan bu ılışkıyı bıtırmeyı beceremedım ..keşke guclu bır ınsan olsaydım terapı alıcam yoksa kaldıramam esım cok benı boş bırakan bır ınsandı hıcbıseyıme karısmazdı babam cok baskıcı bırısı zaten tatılde bıle gıtsem 10 gun zor dayanırım ..onun baskısını anladıgım an esım sorumsuz ama banada karısmıyor en azından dıyıp gerı cekeyım rahatım dıyordum
Rica ederim ,ağlama ,insanız ,zayifiz, zaaflarimiz var ama aklımız da var ..sen aklını kullanıp doğru olanı yapmayı tercih etmişsin geç de olsa ..bu kadar yipratmamaliydin kendini ..Cok tesekkur ederım bu olaylara aglamadım suan aglıyorum destegınız benı duygulandırdı.bende bı bozukluk var devamlı bırıne baglı yasamak zorundaymısım devamlı yanımda bırılerı olsun asalak gıbıyım o yuzden bu kadar sene gıdemedım ..aslında benı cok yıpratan bu ılışkıyı bıtırmeyı beceremedım ..keşke guclu bır ınsan olsaydım terapı alıcam yoksa kaldıramam esım cok benı boş bırakan bır ınsandı hıcbıseyıme karısmazdı babam cok baskıcı bırısı zaten tatılde bıle gıtsem 10 gun zor dayanırım ..onun baskısını anladıgım an esım sorumsuz ama banada karısmıyor en azından dıyıp gerı cekeyım rahatım dıyordum
Cok sgolunbazen insanlar o kadar bencil oluyorlar ki kime ne dediklerinin farkında bile olmuyorlar .Koskoca bir adam bırakın sizi oğlunun özelini nasıl ağzına alır . Siz sadece hayatınızdan bu insanları bir an önce en az hasar ile çıkarmaya bakın. Eşinizin babası bu cümleyi kurduktan sonra sizin yada ailenizin söyleyeceği hiç bir şey kalmamış zaten adam kendi olmayan edebini belli etmiş. Boşanma arifesi gibi zor bir aşamadasınız Allah yardımcınız olsun. İnanın ki annenizin elinde olsa o adama neler neler derdi insan bazen sevdikleri için susmak zorunda kalıyor ailenizde siz daha hasar almayın diye boşanma bir an önce bitsin diye ses çıkarmamıştır. Onların kıymetini bilin.
Insallh sgoluno yüzden sessiz kal ki, ev nafaka vs maddi rahatlığın olsun önce.
sonra ayrı eve çık.
baban baskıcıysa dul kadınsın diye sana daha sert, kırıcı olabilir.
o yüzden şimdilik hiçbir şeyi duyma, görme.
Evet merkezıne esımı oturtmusum ..ınsanlar cevre ne dıyecekler ..calışmam lazım onun ayrı stresı ..cocuklar babalarını aslında aramazlar oyle bır bagları yok ama ya ararlarsa 17 saatlık uzaklıkta olacaklar ..karne gununde dogumgununde vs hayatındakı onemlı gunlerde ıtelıye ıtelıye bazısında babalarını bulunduruyordum sımdı hıc olamayacak ..cok soru var emınım bu sadece benım takıntılarım degıl bosanan herkes bunları dusunuyodur ..guclu olmalıyım zaten 10 senedır evımı ben tuttum tasımayı ben buldum boyacıyı ben buldum ev sahıbıyle ben muhattap oldum ama yoruldum sımdı gercekten ben kaldım .suan bır psıkologa gıdıcemRica ederim ,ağlama ,insanız ,zayifiz, zaaflarimiz var ama aklımız da var ..sen aklını kullanıp doğru olanı yapmayı tercih etmişsin geç de olsa ..bu kadar yipratmamaliydin kendini ..
Aileni boşver bir süre ,eski eşini de .. çocuklarına odaklan ,çok düşünme , kendini oyalayacak birşeyler bul .. uzman yardımı konusunda nerde yaşadığına bağlı olarak tavsiyede bulunabilirim ,gerçekten ihtiyacın var ..
Önce sen varsın ,sonrasını sonra düşünürsün ..buna göre yaşa ..hayatının merkezini düzenle ..çocukların ve sen ..basaracaksin eminim ,dik dur ..
Böyle bir evliliği 10 sene iyi idare etmişsin ..resmen enayi yerine koymuş adam seni ..olsun zararın neresinden dönersen kardır. ..on yedi saat çok değil günümüz şartlarında ,bir uçak biletine bakar ..Evet merkezıne esımı oturtmusum ..ınsanlar cevre ne dıyecekler ..calışmam lazım onun ayrı stresı ..cocuklar babalarını aslında aramazlar oyle bır bagları yok ama ya ararlarsa 17 saatlık uzaklıkta olacaklar ..karne gununde dogumgununde vs hayatındakı onemlı gunlerde ıtelıye ıtelıye bazısında babalarını bulunduruyordum sımdı hıc olamayacak ..cok soru var emınım bu sadece benım takıntılarım degıl bosanan herkes bunları dusunuyodur ..guclu olmalıyım zaten 10 senedır evımı ben tuttum tasımayı ben buldum boyacıyı ben buldum ev sahıbıyle ben muhattap oldum ama yoruldum sımdı gercekten ben kaldım .suan bır psıkologa gıdıcem
Bunu demişseniz harika. TebriklerNot:bunu soylerken esıme dedım 10 senelık evlıyım senın erken bosalma sorunun var 2 dk surmez ..ben bunu kıme soyledım haysıyetsız bu tedavıde olmadın baslı basına bosanma sebebı sen ne dıyosun dedım utanmaz
Onlara dıyemedım esıme dedım ama o gamsız hıc utanmazBen o sinirle heralde asil sizin ogluniz erkeklik yapamiyor erkek degil deyip onlari sinir ederdim.
Sagolunhepten densızlermıs bsver kurtuluysun ıatee ıyı bıle dayanmıssın on sene
Bızımkıler onlar boyle ınsanlar bırakıp gıdelım dıyor larşahsen benim annem olacaktı annenin yerinde babama bırakmadan o kayınpeder bozuntusunu paralardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?