Kriterlerinizi merak ettim..ve gorusmelerdr karsinizdakilere nasil davrandiginizi orneklendirirseniz belki bi lac yorum cikarabilirim
Allah mutlulugunu daim etsin.Daha 20 yasindasin. Gerçi 40 da olsan farketmez. Seni olduğun gibi sevecek birini bekle. İmkansız değil bence. Benim de aşırı kriterlerim vardı. Ama 24 de buldum :) nasip bu isler. İlle de görüşeyim niyetiyle kriterlerine zıt kimseyle de boşa görüşme derim.
Genel memnuniyetsizligim var ama egitim hayatimi olumsuz etkilemiyor.20 yaş için ağır bir başlık olmuş, herşeyin zamanı vardır. Demek ki daha doğru zaman gelmemiş. 20 yaş eğitim yaşıdır aslında.
Benim gibi olanlarla yas farki oluyor, geneli evlenme odakli bakiyor iliskilere :)Erkekler samimi vicik vicik kizlardan hoslaniyor genelde. Zor ve soguk kadinlarla ugrasmak istemiyorlar. Sikma canini senin gibi biri cikar karsina elbet..
Biliyormusun dogru kisiyi buldugunda bu kriterler aklina bile gelmeyecek :)Surekli mesajlasmak istemesi, gece arayip konusmak istemesi, kapris ve trip yapmasi sogutur beni.
Kirici elestiri yapan, saygisiz, ovulmekten cok hoslanan ve kendini her firsatta oven birine de katlanamam. Gereksiz elestiri, hemen samimiyet kurma cabalari, haddini asan espriler ve imalar da negatif etkili. Toplum icinde rencide edici konusan ya da ogut veren birine de katlanamam.
Uzun boy, duzgun diksiyon ana kriterlerim. Egitim durumunu onemsiyorum, kiskanc degilim kiskanc olmayan erkek tercihimdir. Kendimi kimse icin degistirmeyi dusunmem, tanisma asamasinda elestirilmekten hoslanmam. Boyum 1,70 ve kilolu sayilirim bu arada.
Erkekler samimi vicik vicik kizlardan hoslaniyor genelde. Zor ve soguk kadinlarla ugrasmak istemiyorlar. Sikma canini senin gibi biri cikar karsina elbet..
Surekli mesajlasmak istemesi, gece arayip konusmak istemesi, kapris ve trip yapmasi sogutur beni.
Kirici elestiri yapan, saygisiz, ovulmekten cok hoslanan ve kendini her firsatta oven birine de katlanamam. Gereksiz elestiri, hemen samimiyet kurma cabalari, haddini asan espriler ve imalar da negatif etkili. Toplum icinde rencide edici konusan ya da ogut veren birine de katlanamam.
Uzun boy, duzgun diksiyon ana kriterlerim. Egitim durumunu onemsiyorum, kiskanc degilim kiskanc olmayan erkek tercihimdir. Kendimi kimse icin degistirmeyi dusunmem, tanisma asamasinda elestirilmekten hoslanmam. Boyum 1,70 ve kilolu sayilirim bu arada.
Amin, cumlemizin :)Evet evlenincede yada nisanlaninca agir ol .. Cok gulme vs diyorlar ...
Sizi esra erol la evlen benimle programina bagliyoruz.. Yayindasiniz
Saka yapiyorum.. Cok guzel anlatmissiniz. 20 yasi gorunce acikcasi bukadar mantik cercevesinde cumleler beklemiyordum.. Allah gonlunuze gore versin..
Bahsettiğiniz kriterlerin pek çok kişi için geçerli olduğunu düşünüyorum. Daha 20 yaşındasınız acele etmeyinSurekli mesajlasmak istemesi, gece arayip konusmak istemesi, kapris ve trip yapmasi sogutur beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?